Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 01, 2025 1:57 pm Αυτή την απορία την έχω και εγώ,δεν φτάνει μόνο η σφραγίδα και η υπογραφή από ιδιωτικό εργαστήριο?? Επίσης αν υπογράψει και σφραγίσει ο μικροβιολόγος δεν είμαστε οκ?
Τι είναι αυτό το πράγμα με τής σφραγίδες δεν μπορώ να το καταλαβω ασχολούμαστε τώρα με μια σφραγίδα, στρογγυλή και μλκς.

Τηλέφωνο στην ΔΙΠΥ Δευτέρα πρωί παιδιά 

purosvestis
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από purosvestis »

Εχεις Pyro2025 έγραψε: Κυρ Ιουν 01, 2025 1:21 pm Μαγκες καλημερα και καλο μηνα
εγω που πρεπει να φυγουν αλλοι 4 απο την δικη μου Διπυν στην αττικη ως μαχιμοι εχω καθολου πιθανοτητες λετε;
τωρα με την εμοδε;

Έχεις αρκετές ειδικά φέτος
purosvestis

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 01, 2025 1:46 pm
purosvestis έγραψε: Κυρ Ιουν 01, 2025 12:05 pm
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 01, 2025 12:01 pm
Παιδιά καλημέρα ! Εμένα στην Δυτική Αττική δεν με ενημέρωσαν για στρογγυλές . Από ιδιώτες απλά τις δικές τους μου είπαν ξέρει κανείς κάτι παραπάνω ;

Καλημέρα στρογγυλή θα πάρεις απο δημόσιο νοσοκομείο απλα στα αιματολογικα θα σε βάλει και ο ιατρός που θα τα δει..επίσης οτι κάνεται σε ιδιώτες πρέπει να τα πάτε στον ιατρικό σύλλογο να τα θεωρήσουν 

Αφου εχουμε τις αιματολογικες στα χερια μας θα πρεπει να τις παμε σε γενικο ιατρο να τις υπογραψει? Αυτη η υπογραφη απο ποιον ιατρο θα συμπληρωθει?
ευχαριστω 

Οχι στις αιματολογικές αυτός εκεί που έχει το εργαστήριο θα βάλει σφραγίδα και υπογραφή μετα θα πάτε στον ιατρικό σύλλογο να το θεωρήαουν για την στρογγυλή
purosvestis

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 01, 2025 1:57 pm Αυτή την απορία την έχω και εγώ,δεν φτάνει μόνο η σφραγίδα και η υπογραφή από ιδιωτικό εργαστήριο?? Επίσης αν υπογράψει και σφραγίσει ο μικροβιολόγος δεν είμαστε οκ?
Τι είναι αυτό το πράγμα με τής σφραγίδες δεν μπορώ να το καταλαβω ασχολούμαστε τώρα με μια σφραγίδα, στρογγυλή και μλκς.

Αιματολογικές θέλει την σφραγίδα αυτού που έχει το εργαστήριο και υπογραφή μετα θα πάει ιατρικό σύλλογο για στρογγυλη και θεώρηση…επίσης αν πάτε σε άλλους ιδιωτες ιατρούς θα τα θεωρήσεται και εκείνα …μια φορα θα πάτε εκεί αφου τελειώσεται σε όσους ιδιώτες έχεται να πάτε
Επισκέπτης

purosvestis έγραψε: Κυρ Ιουν 01, 2025 2:10 pm

Αιματολογικές θέλει την σφραγίδα αυτού που έχει το εργαστήριο και υπογραφή μετα θα πάει ιατρικό σύλλογο για στρογγυλη και θεώρηση…επίσης αν πάτε σε άλλους ιδιωτες ιατρούς θα τα θεωρήσεται και εκείνα …μια φορα θα πάτε εκεί αφου τελειώσεται σε όσους ιδιώτες έχεται να πάτε

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες πραγματικά !

Επισκέπτης

Epoxiki2025 έγραψε: Σάβ Μάιος 31, 2025 10:14 am
Grigoris2020 έγραψε: Σάβ Μάιος 31, 2025 2:05 am Πόσο πιθανόν είναι να μου εγκριθεί μετάθεση λόγω μονογονεϊκής οικογένειας και προβλήματος υγείας του ατόμου που με μεγαλώνει ; Χρειάζεται και βυσμα;  

Την ίδια απορία έχω και εγώ, μονογονεϊκή μητέρα με ένα τέκνο, μόνιμη κάτοικος , εθελόντρια και με πήγαν σε άλλο μέρος. Έκανα ΔΥ και πως θα ξέρω αν έγινε δεκτή ή όχι ; Και πόσο πιθανόν είναι να γίνει δεκτή ;
δηλαδή που έχουμε καταντήσει, να πηγαίνουν άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με το νησί πχ και να ξεριζώνονται οικογένειες μάνες κτλπ για να πάει ένας ξένος επειδή έχει παραπάνω μόρια και θέλει να κάνει τις διακοπές του. Και εγώ μένω σε αυτοκίνητο για δεν βρίσκω σπίτι. Εκεί μας κατάντησαν 

Όταν δηλωνες όμως στη περιοχή αυτή για να μπεις επειδη ήξερες οτι σε άλλες περιοχές δεν μπαίνεις με  τα μόρια που εχεις ήταν καλα. Και μετά βγαίνετε, βάζετε τα παιδια σας μπροστα και κλαιγεστε για μεταθεση. Εκεί δήλωσες , εκει να κάτσεις αλλιώς παραιτησου να μπει κανενας αλλος. Αυτές οι κουτοπονηριες του Έλληνα μια ζωή που κοιτάει πως να τρουπωσει μεσα και μετα θα βρεθεί μωρε η λύση κάποιος θα μας καβατζωσει

Epoxikos19

Δημοσίευση από Epoxikos19 »

purosvestis έγραψε: Κυρ Ιουν 01, 2025 12:21 pm
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 01, 2025 12:15 pm
purosvestis έγραψε: Κυρ Ιουν 01, 2025 12:05 pm

Καλημέρα στρογγυλή θα πάρεις απο δημόσιο νοσοκομείο απλα στα αιματολογικα θα σε βάλει και ο ιατρός που θα τα δει..επίσης οτι κάνεται σε ιδιώτες πρέπει να τα πάτε στον ιατρικό σύλλογο να τα θεωρήσουν 

Από ότι καταλαβαίνω υπάρχει μια διαδικασία την οποία δεν έχουμε ενημερωθεί πλήρως ! Που μπορώ να απευθυνθώ εκτός από την ΔΙΠΥ για περισσότερες λεπτομερείς ;

Μόνο εκεί αλλά για τις σφραγίδες και στο νοσοκομειο θα σου πουν αλλά και σε ιδιώτη να πας επειδη ειναι προκ πάντα χρειάζεται θεώρηση από ιατρικό σύλλογο στο κεω γιατί είμαι 6 χρόνια στο σώμα

Τι λες ρε άνθρωπε του παιδιού. Παλικάρι μου καμια θεώρηση απο κανενα σύλλογο. Πας παίρνεις τη σφραγίδα σου είτε απο ιδιώτη είτε απο δημόσιο και τέλος. Ουτε Ιατρικό σύλλογο, ούτε γιατρούς χωρις σύνορα ουτε παγκόσμιο οργανισμό υγείας. Μην ακούτε τον καθε κατσαπλια εδω μεσα ενημερωθείτε επίσημα απο τος ΔΙΠΥΝ.
Epochikos2020

Δημοσίευση από Epochikos2020 »

Ποτέ δεν έχουν ζητήσει σφραγίδες απο Ιατρικο Σύλλογο ή στρογγυλές. Τι ειναι αυτα που γράφετε. Επίσης ποιος εμπιστεύεται το μέλλον του σε ενα φορουμ που αν ρωτήσεις τον καθένα κατι σου απαντάει οτι να ναι. Πάρτε τις υπηρεσίες ή τα σωματεία και ρωτήστε επίσημα. Ότι παραπληροφορηση υπάρχει εδώ μεσα.
Επισκέπτης

Πολυ αδρεναλινη ρε παιδια στα σχολια και εχω δει τετοιους τυπους στη φωτια ετοιμους να κλαψουν και παντα στη πισω γραμμη.Κρατατε ενα επιπεδο ,φορατε στολη με το εθνοσημο και θα βρεθειτε καποια στιγμη μαζι στη φωτια.
Επισκέπτης

Εχει και ενα θετικο προσημο στη κοινωνια η Πυροσβεστικη,δεν αντιπροσωπευουν το σωμα τσαμπουκαδεσ και υβρεις.Εδω ειμαστε για να βοηθησουμε και να ενημερωθουμε οποτε αφηστε τις ανουσιες αντιπαραθεσεις.
Επισκέπτης

Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω κάτι άκρως σοβαρό όλους τους ήδη εποχικούς που έχουν περάσει την διαδικασία των υγειονομικών εξετάσεων . Προφανώς αφού πήραμε καρτέλα το Σάββατο , ραντεβού δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ ! Οπότε ; Πάμε σε νοσοκομεία και περιμένουμε ; Και αν πχ έχουμε κέντρο υγείας κοντά μπορούν να μας εξυπηρετήσουν κατά προτεραιότητα λόγο προκήρυξης ; Θα πρέπει να τους πούμε κάτι συγκεκριμένο για να εξυπηρετηθούμε ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων τα παιδιά για την βοήθεια 
Επισκέπτης

Ξεκινας φιλε μου με το μικροβιολογικο και βγαζεις επιπλεον απο αυτα που ζηταει η υγειονομικη καρτελα για Συφιλλη και Αυστραλιανο Αντιγονο γιατι τα ζηταει ο Δερματολογος.Μετα πας σε ενα κεντρο υγειας η στο Νοσοκομειο και τους λες οτι εισαι απο τη Πυροσβεστικη και οποιος γιατρος δεν σε δεχθει πας σε ιδιωτη .Αυτα δεν υπαρχει κατι αλλο που μπορεις να κανεις .
Επισκέπτης

Ο δερματολόγος το ζητάει ,δεν χρειάζεται να τα προσκομίσεις στην επιτροπή αυτά.Οπως και ο Πνευμολογος ζητάει ακτινογραφία.Μπορω σε ιδιωτικό μνμ να σου δείξω και τα φωτοαντιγραφα που μου έδωσε η Δίπυν μου γιατί λογικά θα μπω Εμοδε.Εκτος εάν ρωτήσεις το Δερματολόγο και το Πνευμονολογο και σου πουν ότι δεν χρειάζεται για να σου υπογράψουν τις αντίστοιχες εξετάσεις.

mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από mikeangel »

Epoxikos19 έγραψε: Κυρ Ιουν 01, 2025 3:08 pm
purosvestis έγραψε: Κυρ Ιουν 01, 2025 12:21 pm
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 01, 2025 12:15 pm
Από ότι καταλαβαίνω υπάρχει μια διαδικασία την οποία δεν έχουμε ενημερωθεί πλήρως ! Που μπορώ να απευθυνθώ εκτός από την ΔΙΠΥ για περισσότερες λεπτομερείς ;

Μόνο εκεί αλλά για τις σφραγίδες και στο νοσοκομειο θα σου πουν αλλά και σε ιδιώτη να πας επειδη ειναι προκ πάντα χρειάζεται θεώρηση από ιατρικό σύλλογο στο κεω γιατί είμαι 6 χρόνια στο σώμα

Τι λες ρε άνθρωπε του παιδιού. Παλικάρι μου καμια θεώρηση απο κανενα σύλλογο. Πας παίρνεις τη σφραγίδα σου είτε απο ιδιώτη είτε απο δημόσιο και τέλος. Ουτε Ιατρικό σύλλογο, ούτε γιατρούς χωρις σύνορα ουτε παγκόσμιο οργανισμό υγείας. Μην ακούτε τον καθε κατσαπλια εδω μεσα ενημερωθείτε επίσημα απο τος ΔΙΠΥΝ.

Το είπα ότι θα πεταχτεί κάποιος τρομπας...

Επισκέπτης

Στην καρτελα μας γραφει ξεκαθαρα οτι μας ζηταει να προσκομισουμε τις εξετασεις ουρων και αιματος. Περα απο αυτο , ειναι να καταθεσουμε καποιο αλλο χαρτι απο τους υπολοιπους γιατρους περα απο τις σφραγιδες και υπογραφες?
καλο σας βραδυ και ευχαριστω 
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες