Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Pyro2025

Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Δημοσίευση από Pyro2025 »

Γνωριζει κανεις ποτε βγαινει η εμοδε;
και αν γενικα εχουν γινει αιτησεις απο αττικη;;
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από niasimas »

Δεν έχω μετρήσει τα κένα, αλλά μου φαίνεται ότι τα περισσότερα είναι οδηγοί. Πάντως για ΔΙΠΥΝ Αθηνών, 2 κενά για μάχιμους. Έχουμε δρόμο ακόμα, όσοι είμαστε χαμηλά στις λίστες. Υπομονή.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Εδώ παίζεται το μαγείρεμα του αιώνα. Κάλεσαν επιλαχών παιδί που ήταν πιο κάτω από εμένα
Nick138
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3
Ενδιαφέροντα: Τρέξιμο γυμναστική φαγητό ταξίδια
Επάγγελμα: Ιδιωτικός υπάλληλος

Δημοσίευση από Nick138 »

Σε ποια περιοχή έγινε φίλε ; 

Lefterispyro

Δημοσίευση από Lefterispyro »

Μαγκες ακουσατε τιποτα για εμοδε ποτε βγαινει;
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μάιος 30, 2025 11:20 pm Εδώ παίζεται το μαγείρεμα του αιώνα. Κάλεσαν επιλαχών παιδί που ήταν πιο κάτω από εμένα

Και τι κάθεσαι και περιμένεις; Επικοινώνησε με την πυροσβεστική και ρώτα. Μην το αφήσεις. Όσο για τα μαγειρέματα, υπήρχαν και θα υπάρχουν. Όταν τα καταλαβαίνετε, μιλήστε.

niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

niasimas έγραψε: Σάβ Μάιος 31, 2025 12:51 am
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μάιος 30, 2025 11:20 pm Εδώ παίζεται το μαγείρεμα του αιώνα. Κάλεσαν επιλαχών παιδί που ήταν πιο κάτω από εμένα

Και τι κάθεσαι και περιμένεις; Επικοινώνησε με την πυροσβεστική και ρώτα. Μην το αφήσεις. Όσο για τα μαγειρέματα, υπήρχαν και θα υπάρχουν. Όταν τα καταλαβαίνετε, μιλήστε.

Πάντως, ΔΙΠΥΝ Αθηνών και Δυτ Αττική, έχουν καλεστεί επιλαχόντες, πιο κάτω, από άλλους,με περισσότερα μόρια. Ίσως να μην επιθυμούσαν, οι πιο ψηλά στην λίστα, την θέση και γι'αυτό πήγε παρακάτω. Εσένα δεν σε κάλεσαν καθόλου και είσαι ψηλότερα;

Grigoris2020
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3
Ενδιαφέροντα: Πυροσβεστική

Δημοσίευση από Grigoris2020 »

Πόσο πιθανόν είναι να μου εγκριθεί μετάθεση λόγω μονογονεϊκής οικογένειας και προβλήματος υγείας του ατόμου που με μεγαλώνει ; Χρειάζεται και βυσμα;  

Επισκέπτης

niasimas έγραψε: Σάβ Μάιος 31, 2025 1:12 am

Πάντως, ΔΙΠΥΝ Αθηνών και Δυτ Αττική, έχουν καλεστεί επιλαχόντες, πιο κάτω, από άλλους,με περισσότερα μόρια. Ίσως να μην επιθυμούσαν, οι πιο ψηλά στην λίστα, την θέση και γι'αυτό πήγε παρακάτω. Εσένα δεν σε κάλεσαν καθόλου και είσαι ψηλότερα;

Ναι ακριβώς δεν με καλεσαν καθόλου 
Επισκέπτης

Καλά όταν λέμε ότι έπρεπε να ελέγξετε τα τηλέφωνα επικοινωνίας εσείς πετουσατε χαρταετό,έχει ξανασυμβεί.Οποτε να είστε σίγουροι για αυτά που γράφετε ,οπότε φίλε τι θέση ήσουν και ποιος σε πέρασε στο μαγείρεμα?Γιατί ο καθένας γράφει ότι θέλει ανώνυμα.
Επισκέπτης

Πυρός που ρωτάς για εμοδε πόσα μόρια έχεις?Δεν παίζει ρόλο πόσες αιτήσεις έγιναν συγκεκριμένα στην Αττική γιατί είναι πανελλαδική η προκυρηξη.
pyro2025

Δημοσίευση από pyro2025 »

Το ξερω οτι δεν παιζει ρολο αλλα ουτε ρολο παιζει τα ποσα μορια εχω στην προκειμενη περιπτωση το μονο που ξερω ειναι οτι αμα απο την δικια μου Διπυν φυγουν 4 ατομα ειμαι εγω ητε αυτο ειναι παραιτησεις ητε φυγουν μαχιμοι απο την δικια
μου Διπυν για Εμοδε..τωρα στα 4 ατομα δεν ξερω αν εχω πιθανοτητες για φετος η του χρονου..
Pyro2025

Δημοσίευση από Pyro2025 »

Δεν ειπα εγω οτι εκανα χαρτια για εμοδε μην μπερδευεσαι
ειπα οτι για να μπω φετος θα πρεπει απο την δικια μου διπυν της αττικης θα πρεπει να φυγουν 4 ατομα ωστε να ξανατραβηξει απο τους επιλαχωντες…τωρα απιθανο η πιθανο θα το δειξει ο χρονος…καλη αντυπηρικη σε ολους με υγεια και μαχητικοτητα!!!
Epoxiki2025

Δημοσίευση από Epoxiki2025 »

Grigoris2020 έγραψε: Σάβ Μάιος 31, 2025 2:05 am Πόσο πιθανόν είναι να μου εγκριθεί μετάθεση λόγω μονογονεϊκής οικογένειας και προβλήματος υγείας του ατόμου που με μεγαλώνει ; Χρειάζεται και βυσμα;  

Την ίδια απορία έχω και εγώ, μονογονεϊκή μητέρα με ένα τέκνο, μόνιμη κάτοικος , εθελόντρια και με πήγαν σε άλλο μέρος. Έκανα ΔΥ και πως θα ξέρω αν έγινε δεκτή ή όχι ; Και πόσο πιθανόν είναι να γίνει δεκτή ;
δηλαδή που έχουμε καταντήσει, να πηγαίνουν άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με το νησί πχ και να ξεριζώνονται οικογένειες μάνες κτλπ για να πάει ένας ξένος επειδή έχει παραπάνω μόρια και θέλει να κάνει τις διακοπές του. Και εγώ μένω σε αυτοκίνητο για δεν βρίσκω σπίτι. Εκεί μας κατάντησαν 

Επισκέπτης

niasimas έγραψε: Σάβ Μάιος 31, 2025 1:12 am

Τι εννοείς για δυτική αττική δηλαδή ; Οτι επιλαχόντες κάτω από το 8 έχουν καλεστεί ;;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες