Τηλέφωνο στην ΔΙΠΥ Δευτέρα πρωί παιδιάΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 01, 2025 1:57 pm Αυτή την απορία την έχω και εγώ,δεν φτάνει μόνο η σφραγίδα και η υπογραφή από ιδιωτικό εργαστήριο?? Επίσης αν υπογράψει και σφραγίσει ο μικροβιολόγος δεν είμαστε οκ?
Τι είναι αυτό το πράγμα με τής σφραγίδες δεν μπορώ να το καταλαβω ασχολούμαστε τώρα με μια σφραγίδα, στρογγυλή και μλκς.
Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)
Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 14
-
Οχι στις αιματολογικές αυτός εκεί που έχει το εργαστήριο θα βάλει σφραγίδα και υπογραφή μετα θα πάτε στον ιατρικό σύλλογο να το θεωρήαουν για την στρογγυλήΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 01, 2025 1:46 pmΑφου εχουμε τις αιματολογικες στα χερια μας θα πρεπει να τις παμε σε γενικο ιατρο να τις υπογραψει? Αυτη η υπογραφη απο ποιον ιατρο θα συμπληρωθει?purosvestis έγραψε: Κυρ Ιουν 01, 2025 12:05 pmΚαλημέρα στρογγυλή θα πάρεις απο δημόσιο νοσοκομείο απλα στα αιματολογικα θα σε βάλει και ο ιατρός που θα τα δει..επίσης οτι κάνεται σε ιδιώτες πρέπει να τα πάτε στον ιατρικό σύλλογο να τα θεωρήσουν
ευχαριστω
-
Αιματολογικές θέλει την σφραγίδα αυτού που έχει το εργαστήριο και υπογραφή μετα θα πάει ιατρικό σύλλογο για στρογγυλη και θεώρηση…επίσης αν πάτε σε άλλους ιδιωτες ιατρούς θα τα θεωρήσεται και εκείνα …μια φορα θα πάτε εκεί αφου τελειώσεται σε όσους ιδιώτες έχεται να πάτεΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 01, 2025 1:57 pm Αυτή την απορία την έχω και εγώ,δεν φτάνει μόνο η σφραγίδα και η υπογραφή από ιδιωτικό εργαστήριο?? Επίσης αν υπογράψει και σφραγίσει ο μικροβιολόγος δεν είμαστε οκ?
Τι είναι αυτό το πράγμα με τής σφραγίδες δεν μπορώ να το καταλαβω ασχολούμαστε τώρα με μια σφραγίδα, στρογγυλή και μλκς.
Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες πραγματικά !purosvestis έγραψε: Κυρ Ιουν 01, 2025 2:10 pmΑιματολογικές θέλει την σφραγίδα αυτού που έχει το εργαστήριο και υπογραφή μετα θα πάει ιατρικό σύλλογο για στρογγυλη και θεώρηση…επίσης αν πάτε σε άλλους ιδιωτες ιατρούς θα τα θεωρήσεται και εκείνα …μια φορα θα πάτε εκεί αφου τελειώσεται σε όσους ιδιώτες έχεται να πάτεΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 01, 2025 1:57 pm Αυτή την απορία την έχω και εγώ,δεν φτάνει μόνο η σφραγίδα και η υπογραφή από ιδιωτικό εργαστήριο?? Επίσης αν υπογράψει και σφραγίσει ο μικροβιολόγος δεν είμαστε οκ?
Όταν δηλωνες όμως στη περιοχή αυτή για να μπεις επειδη ήξερες οτι σε άλλες περιοχές δεν μπαίνεις με τα μόρια που εχεις ήταν καλα. Και μετά βγαίνετε, βάζετε τα παιδια σας μπροστα και κλαιγεστε για μεταθεση. Εκεί δήλωσες , εκει να κάτσεις αλλιώς παραιτησου να μπει κανενας αλλος. Αυτές οι κουτοπονηριες του Έλληνα μια ζωή που κοιτάει πως να τρουπωσει μεσα και μετα θα βρεθεί μωρε η λύση κάποιος θα μας καβατζωσειEpoxiki2025 έγραψε: Σάβ Μάιος 31, 2025 10:14 amΤην ίδια απορία έχω και εγώ, μονογονεϊκή μητέρα με ένα τέκνο, μόνιμη κάτοικος , εθελόντρια και με πήγαν σε άλλο μέρος. Έκανα ΔΥ και πως θα ξέρω αν έγινε δεκτή ή όχι ; Και πόσο πιθανόν είναι να γίνει δεκτή ;Grigoris2020 έγραψε: Σάβ Μάιος 31, 2025 2:05 am Πόσο πιθανόν είναι να μου εγκριθεί μετάθεση λόγω μονογονεϊκής οικογένειας και προβλήματος υγείας του ατόμου που με μεγαλώνει ; Χρειάζεται και βυσμα;
δηλαδή που έχουμε καταντήσει, να πηγαίνουν άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με το νησί πχ και να ξεριζώνονται οικογένειες μάνες κτλπ για να πάει ένας ξένος επειδή έχει παραπάνω μόρια και θέλει να κάνει τις διακοπές του. Και εγώ μένω σε αυτοκίνητο για δεν βρίσκω σπίτι. Εκεί μας κατάντησαν
Τι λες ρε άνθρωπε του παιδιού. Παλικάρι μου καμια θεώρηση απο κανενα σύλλογο. Πας παίρνεις τη σφραγίδα σου είτε απο ιδιώτη είτε απο δημόσιο και τέλος. Ουτε Ιατρικό σύλλογο, ούτε γιατρούς χωρις σύνορα ουτε παγκόσμιο οργανισμό υγείας. Μην ακούτε τον καθε κατσαπλια εδω μεσα ενημερωθείτε επίσημα απο τος ΔΙΠΥΝ.purosvestis έγραψε: Κυρ Ιουν 01, 2025 12:21 pmΜόνο εκεί αλλά για τις σφραγίδες και στο νοσοκομειο θα σου πουν αλλά και σε ιδιώτη να πας επειδη ειναι προκ πάντα χρειάζεται θεώρηση από ιατρικό σύλλογο στο κεω γιατί είμαι 6 χρόνια στο σώμαΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 01, 2025 12:15 pmΑπό ότι καταλαβαίνω υπάρχει μια διαδικασία την οποία δεν έχουμε ενημερωθεί πλήρως ! Που μπορώ να απευθυνθώ εκτός από την ΔΙΠΥ για περισσότερες λεπτομερείς ;purosvestis έγραψε: Κυρ Ιουν 01, 2025 12:05 pm
Καλημέρα στρογγυλή θα πάρεις απο δημόσιο νοσοκομείο απλα στα αιματολογικα θα σε βάλει και ο ιατρός που θα τα δει..επίσης οτι κάνεται σε ιδιώτες πρέπει να τα πάτε στον ιατρικό σύλλογο να τα θεωρήσουν
Ποτέ δεν έχουν ζητήσει σφραγίδες απο Ιατρικο Σύλλογο ή στρογγυλές. Τι ειναι αυτα που γράφετε. Επίσης ποιος εμπιστεύεται το μέλλον του σε ενα φορουμ που αν ρωτήσεις τον καθένα κατι σου απαντάει οτι να ναι. Πάρτε τις υπηρεσίες ή τα σωματεία και ρωτήστε επίσημα. Ότι παραπληροφορηση υπάρχει εδώ μεσα.
Πολυ αδρεναλινη ρε παιδια στα σχολια και εχω δει τετοιους τυπους στη φωτια ετοιμους να κλαψουν και παντα στη πισω γραμμη.Κρατατε ενα επιπεδο ,φορατε στολη με το εθνοσημο και θα βρεθειτε καποια στιγμη μαζι στη φωτια.
Εχει και ενα θετικο προσημο στη κοινωνια η Πυροσβεστικη,δεν αντιπροσωπευουν το σωμα τσαμπουκαδεσ και υβρεις.Εδω ειμαστε για να βοηθησουμε και να ενημερωθουμε οποτε αφηστε τις ανουσιες αντιπαραθεσεις.
Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω κάτι άκρως σοβαρό όλους τους ήδη εποχικούς που έχουν περάσει την διαδικασία των υγειονομικών εξετάσεων . Προφανώς αφού πήραμε καρτέλα το Σάββατο , ραντεβού δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ ! Οπότε ; Πάμε σε νοσοκομεία και περιμένουμε ; Και αν πχ έχουμε κέντρο υγείας κοντά μπορούν να μας εξυπηρετήσουν κατά προτεραιότητα λόγο προκήρυξης ; Θα πρέπει να τους πούμε κάτι συγκεκριμένο για να εξυπηρετηθούμε ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων τα παιδιά για την βοήθεια
Ξεκινας φιλε μου με το μικροβιολογικο και βγαζεις επιπλεον απο αυτα που ζηταει η υγειονομικη καρτελα για Συφιλλη και Αυστραλιανο Αντιγονο γιατι τα ζηταει ο Δερματολογος.Μετα πας σε ενα κεντρο υγειας η στο Νοσοκομειο και τους λες οτι εισαι απο τη Πυροσβεστικη και οποιος γιατρος δεν σε δεχθει πας σε ιδιωτη .Αυτα δεν υπαρχει κατι αλλο που μπορεις να κανεις .
Ο δερματολόγος το ζητάει ,δεν χρειάζεται να τα προσκομίσεις στην επιτροπή αυτά.Οπως και ο Πνευμολογος ζητάει ακτινογραφία.Μπορω σε ιδιωτικό μνμ να σου δείξω και τα φωτοαντιγραφα που μου έδωσε η Δίπυν μου γιατί λογικά θα μπω Εμοδε.Εκτος εάν ρωτήσεις το Δερματολόγο και το Πνευμονολογο και σου πουν ότι δεν χρειάζεται για να σου υπογράψουν τις αντίστοιχες εξετάσεις.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Το είπα ότι θα πεταχτεί κάποιος τρομπας...Epoxikos19 έγραψε: Κυρ Ιουν 01, 2025 3:08 pmΤι λες ρε άνθρωπε του παιδιού. Παλικάρι μου καμια θεώρηση απο κανενα σύλλογο. Πας παίρνεις τη σφραγίδα σου είτε απο ιδιώτη είτε απο δημόσιο και τέλος. Ουτε Ιατρικό σύλλογο, ούτε γιατρούς χωρις σύνορα ουτε παγκόσμιο οργανισμό υγείας. Μην ακούτε τον καθε κατσαπλια εδω μεσα ενημερωθείτε επίσημα απο τος ΔΙΠΥΝ.purosvestis έγραψε: Κυρ Ιουν 01, 2025 12:21 pmΜόνο εκεί αλλά για τις σφραγίδες και στο νοσοκομειο θα σου πουν αλλά και σε ιδιώτη να πας επειδη ειναι προκ πάντα χρειάζεται θεώρηση από ιατρικό σύλλογο στο κεω γιατί είμαι 6 χρόνια στο σώμα
Στην καρτελα μας γραφει ξεκαθαρα οτι μας ζηταει να προσκομισουμε τις εξετασεις ουρων και αιματος. Περα απο αυτο , ειναι να καταθεσουμε καποιο αλλο χαρτι απο τους υπολοιπους γιατρους περα απο τις σφραγιδες και υπογραφες?
καλο σας βραδυ και ευχαριστω
καλο σας βραδυ και ευχαριστω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: purosvestis και 6 επισκέπτες