Μόνο εκεί αλλά για τις σφραγίδες και στο νοσοκομειο θα σου πουν αλλά και σε ιδιώτη να πας επειδη ειναι προκ πάντα χρειάζεται θεώρηση από ιατρικό σύλλογο στο κεω γιατί είμαι 6 χρόνια στο σώμαΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 01, 2025 12:15 pmΑπό ότι καταλαβαίνω υπάρχει μια διαδικασία την οποία δεν έχουμε ενημερωθεί πλήρως ! Που μπορώ να απευθυνθώ εκτός από την ΔΙΠΥ για περισσότερες λεπτομερείς ;purosvestis έγραψε: Κυρ Ιουν 01, 2025 12:05 pmΚαλημέρα στρογγυλή θα πάρεις απο δημόσιο νοσοκομείο απλα στα αιματολογικα θα σε βάλει και ο ιατρός που θα τα δει..επίσης οτι κάνεται σε ιδιώτες πρέπει να τα πάτε στον ιατρικό σύλλογο να τα θεωρήσουν
Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 14
Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)
Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση ! Ελπίζω σύντομα συνάδελφοιpurosvestis έγραψε: Κυρ Ιουν 01, 2025 12:21 pmΜόνο εκεί αλλά για τις σφραγίδες και στο νοσοκομειο θα σου πουν αλλά και σε ιδιώτη να πας επειδη ειναι προκ πάντα χρειάζεται θεώρηση από ιατρικό σύλλογο στο κεω γιατί είμαι 6 χρόνια στο σώμαΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 01, 2025 12:15 pmΑπό ότι καταλαβαίνω υπάρχει μια διαδικασία την οποία δεν έχουμε ενημερωθεί πλήρως ! Που μπορώ να απευθυνθώ εκτός από την ΔΙΠΥ για περισσότερες λεπτομερείς ;purosvestis έγραψε: Κυρ Ιουν 01, 2025 12:05 pm
Καλημέρα στρογγυλή θα πάρεις απο δημόσιο νοσοκομείο απλα στα αιματολογικα θα σε βάλει και ο ιατρός που θα τα δει..επίσης οτι κάνεται σε ιδιώτες πρέπει να τα πάτε στον ιατρικό σύλλογο να τα θεωρήσουν
-
Με το καλό να μπείτε όλοι χωράμε…χρειάζονται νέα παιδιά με όρεξη και μυαλό γιατί οι παλιοί δυστυχώς το 90% δεν έχειΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 01, 2025 12:28 pmΣε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση ! Ελπίζω σύντομα συνάδελφοιpurosvestis έγραψε: Κυρ Ιουν 01, 2025 12:21 pmΜόνο εκεί αλλά για τις σφραγίδες και στο νοσοκομειο θα σου πουν αλλά και σε ιδιώτη να πας επειδη ειναι προκ πάντα χρειάζεται θεώρηση από ιατρικό σύλλογο στο κεω γιατί είμαι 6 χρόνια στο σώμα
δηλαδη σφραγιδα στην καρτελα θα μπει μονο απο δημοσιο νοσοκομειο? Σε οσους ιατρους εξω αμα παμε σφραγιδα αυτοι να μην βαλουν?
-
Σε δημοσιο και μία να βαλεις και οχι σε όλους το δεχονται δεν μπορουν να σε πουν κάτι αλλοι το κάνουν καρναβάλι το χαρτί εσύ το επιλέγεις
Σφραγίδα θα ζητήσεις είτε σε ιδιωτικό ιατρό , είτε σε δημόσιο , με την μόνη διαφορά ότι εάν πας σε δημόσιο , θα ζητήσεις σφραγίδα ιατρού και μετά θα πας στην γραμματεία και θα ζητήσεις και μια στρογγυλή σφραγίδα ! Σε ιδιώτη ιατρό μόνο την σφραγίδα του ιατρού ! ( εξάλλου οι ιδιώτες δεν έχουν στρογγυλή)
Μαγκες καλημερα και καλο μηνα
εγω που πρεπει να φυγουν αλλοι 4 απο την δικη μου Διπυν στην αττικη ως μαχιμοι εχω καθολου πιθανοτητες λετε;
τωρα με την εμοδε;
εγω που πρεπει να φυγουν αλλοι 4 απο την δικη μου Διπυν στην αττικη ως μαχιμοι εχω καθολου πιθανοτητες λετε;
τωρα με την εμοδε;
-
- Αντισυνταγματάρχης
Σε 3-2-1 θα πεταχτεί ένας άσχετος και θα πει,σιγά μην θέλει και σφραγίδα από το υπουργείο υγείας. Αλλά τέτοια ζώα είναι. Αυτό που λέει ο purosvestis ισχύει. Εγώ αυτά τα χρόνια στο σώμα έχω δει και καρτέλα χωρίς καμία στρογγυλή, είναι σε τι επιτροπή θα πέσεις.purosvestis έγραψε: Κυρ Ιουν 01, 2025 12:21 pmΜόνο εκεί αλλά για τις σφραγίδες και στο νοσοκομειο θα σου πουν αλλά και σε ιδιώτη να πας επειδη ειναι προκ πάντα χρειάζεται θεώρηση από ιατρικό σύλλογο στο κεω γιατί είμαι 6 χρόνια στο σώμαΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 01, 2025 12:15 pmΑπό ότι καταλαβαίνω υπάρχει μια διαδικασία την οποία δεν έχουμε ενημερωθεί πλήρως ! Που μπορώ να απευθυνθώ εκτός από την ΔΙΠΥ για περισσότερες λεπτομερείς ;purosvestis έγραψε: Κυρ Ιουν 01, 2025 12:05 pm
Καλημέρα στρογγυλή θα πάρεις απο δημόσιο νοσοκομείο απλα στα αιματολογικα θα σε βάλει και ο ιατρός που θα τα δει..επίσης οτι κάνεται σε ιδιώτες πρέπει να τα πάτε στον ιατρικό σύλλογο να τα θεωρήσουν
-
Σωστά γιαυτό και λέμε οτι πρέπει να πάει ιατρικό σύλλογο μετά να πάρει στρογγυλη και από εκείΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 01, 2025 12:44 pmΣφραγίδα θα ζητήσεις είτε σε ιδιωτικό ιατρό , είτε σε δημόσιο , με την μόνη διαφορά ότι εάν πας σε δημόσιο , θα ζητήσεις σφραγίδα ιατρού και μετά θα πας στην γραμματεία και θα ζητήσεις και μια στρογγυλή σφραγίδα ! Σε ιδιώτη ιατρό μόνο την σφραγίδα του ιατρού ! ( εξάλλου οι ιδιώτες δεν έχουν στρογγυλή)
Εγώ θα πάρω ένα τηλέφωνο στην ΔΙΠΥΝ τη Δευτέρα το πρωί να με βοηθήσουν όσο μπορούν . Το Σάββατο στην παραλαβή καρτέλας δεν γνώριζαν τέτοιες λεπτομέρειες .
Επισης παιδιά το μικροβιολογικό αίμα ουρά κλπ θα γίνει σε ιδιωτικό πχ βιοϊατρική μετά αυτή σφραγίζουν ;
Επισης παιδιά το μικροβιολογικό αίμα ουρά κλπ θα γίνει σε ιδιωτικό πχ βιοϊατρική μετά αυτή σφραγίζουν ;
να σας εχει ο θεος καλα μαγκες
Ευχαριστουμε για την καθοδηγηση
Ευχαριστουμε για την καθοδηγηση
Μαγκες καλημερα και καλο μηνα
τωρα με την εμοδε;
τωρα με την εμοδε;
Αφου εχουμε τις αιματολογικες στα χερια μας θα πρεπει να τις παμε σε γενικο ιατρο να τις υπογραψει? Αυτη η υπογραφη απο ποιον ιατρο θα συμπληρωθει?purosvestis έγραψε: Κυρ Ιουν 01, 2025 12:05 pmΚαλημέρα στρογγυλή θα πάρεις απο δημόσιο νοσοκομείο απλα στα αιματολογικα θα σε βάλει και ο ιατρός που θα τα δει..επίσης οτι κάνεται σε ιδιώτες πρέπει να τα πάτε στον ιατρικό σύλλογο να τα θεωρήσουνΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 01, 2025 12:01 pmΠαιδιά καλημέρα ! Εμένα στην Δυτική Αττική δεν με ενημέρωσαν για στρογγυλές . Από ιδιώτες απλά τις δικές τους μου είπαν ξέρει κανείς κάτι παραπάνω ;Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 01, 2025 11:58 am Μαγκες καλημερα και καλη επιτυχια σε ολους
Σχετικα με τους γιατρους ηθελα να ρωτησω το εξης , αφου περασουμε ολους τους γιατρους που μας ζηταει ανεξαρτητα αν παμε σε ιδιωτες η σε δημοσιο νοσωκομειο την στρογγυλη σφραγιδα μας την προσκομιζουν σε δημωσιο νωσοκομειο? Επισης μαζευουμε υπογραφες και σφραγιδα απο οπου μασ ζηταει και χαρτια εξετασεων μονο απο ουρων και αιματολογικες ?
Σας ευχαριστω πολυ και ευχομαι σε ολους ολοψυχα τα καλυτερα
ευχαριστω
Γνωρίζει κανείς αν υπήρχαν απώλειες στην παραλαβή της καρτέλας στην Δυτική Αττική παιδιά ;
Αυτή την απορία την έχω και εγώ,δεν φτάνει μόνο η σφραγίδα και η υπογραφή από ιδιωτικό εργαστήριο?? Επίσης αν υπογράψει και σφραγίσει ο μικροβιολόγος δεν είμαστε οκ?
Τι είναι αυτό το πράγμα με τής σφραγίδες δεν μπορώ να το καταλαβω ασχολούμαστε τώρα με μια σφραγίδα, στρογγυλή και μλκς.
Τι είναι αυτό το πράγμα με τής σφραγίδες δεν μπορώ να το καταλαβω ασχολούμαστε τώρα με μια σφραγίδα, στρογγυλή και μλκς.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες