Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Μάιος 31, 2025 7:40 am Καλά όταν λέμε ότι έπρεπε να ελέγξετε τα τηλέφωνα επικοινωνίας εσείς πετουσατε χαρταετό,έχει ξανασυμβεί.Οποτε να είστε σίγουροι για αυτά που γράφετε ,οπότε φίλε τι θέση ήσουν και ποιος σε πέρασε στο μαγείρεμα?Γιατί ο καθένας γράφει ότι θέλει ανώνυμα.

Έλεγξα το τηλέφωνο μου έξυπνε εσύ. Ήμουν 5ος με 8000 μόρια και μπήκε άτομο που ήταν 10ος με 5000

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Μάιος 31, 2025 11:00 am
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Μάιος 31, 2025 7:40 am Καλά όταν λέμε ότι έπρεπε να ελέγξετε τα τηλέφωνα επικοινωνίας εσείς πετουσατε χαρταετό,έχει ξανασυμβεί.Οποτε να είστε σίγουροι για αυτά που γράφετε ,οπότε φίλε τι θέση ήσουν και ποιος σε πέρασε στο μαγείρεμα?Γιατί ο καθένας γράφει ότι θέλει ανώνυμα.

Έλεγξα το τηλέφωνο μου έξυπνε εσύ. Ήμουν 5ος με 8000 μόρια και μπήκε άτομο που ήταν 10ος με 5000

Σε παίρνουν τηλέφωνο , και σου στέλνουν και email , τώρα ή έχεις γράψει το τηλέφωνο λάθος στην αίτηση  , ή δεν έχεις τσεκάρει το email σου φιλαράκι ! Σε όλους όσους είμασταν πρώτοι επιτυχών που ξέρω μας πήραν και τηλέφωνο μας έστειλαν και email και για το δελτίο υγειονομικής εξέτασης και για τα αθλήματα . Ακόμα και όταν τελειώσαμε με γιατρούς και αθλήματα και έγινε η κατάταξη για το που θα πάμε μας ξανά πήραν τηλέφωνο για να παρουσιαστούμε και να διαλέξουμε σταθμό . Τηλέφωνο επικοινωνίας και email είναι από τα πιο σημαντικά στην αίτηση… . Τώρα  εαν είσαι τόσο σίγουρος ότι έχεις δώσει σωστό τηλέφωνο και email , και δεν σου έχει έρθει τίποτα κάλεσε εκεί που έκανες την αίτηση και δες το. 
Επισκέπτης

Ερώτηση αν γνωρίζει κανείς . Στην Δυτική Αττική σήμερα είχαμε κάποια απώλεια από οδηγούς ; Ρωτάω μιας και είμαι λίγο πιο κάτω για να ξέρω αν γνωρίζει κανείς αν πήγαν όλοι 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Μάιος 31, 2025 11:00 am

Ρε φιλε άστο τηλέφωνο στον πίνακα με τα ονόματα πού έβγαλε η πυροσβεστική για τούς επιλαχόντες που θα πρέπει να προσκομίσουν για να πάρουν καρτέλα δεν γράφει το όνομα σου,αν το γράφει εκεί μέσα είσαι τότε και ας έχει γίνει λάθος από θέμα τηλεφωνου τσεκαρετο, πάντως για eMail πού γράφουν εδώ οι φίλοι ούτε εγώ έλαβα κάτι μόνο τηλέφωνο με πήραν.

Επισκέπτης

Παιδιά η διαταγή για παραλαβή γράφει 08:00 μέχρι 15:00 Παρολαυτα στο τηλέφωνο χτες μου είπαν 10:00 με 12:00 εν τέλη τι ισχύει ;
Pyro2025

Δημοσίευση από Pyro2025 »

Καλησπέρα γνωρίζει κανείς πότε θα βγει η Εμοδε;
Επισκέπτης

Όντως αν γνωρίζει κάποιος κάτι για ΕΜΟΔΕ ας ενημερώσει...!!!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Μάιος 31, 2025 12:40 pm Παιδιά η διαταγή για παραλαβή γράφει 08:00 μέχρι 15:00 Παρολαυτα στο τηλέφωνο χτες μου είπαν 10:00 με 12:00 εν τέλη τι ισχύει ;

Κάτι νεότερο επι τούτου ; Δυτική Αττική είχαν ίδιο ωράριο σήμερα παιδιά , όσο αφορά θέσεις και απώλειες πως μπορούμε να μαθουμε
;

Grigoris2020
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3
Ενδιαφέροντα: Πυροσβεστική

Δημοσίευση από Grigoris2020 »

Epoxiki2025 έγραψε: Σάβ Μάιος 31, 2025 10:14 am
Grigoris2020 έγραψε: Σάβ Μάιος 31, 2025 2:05 am Πόσο πιθανόν είναι να μου εγκριθεί μετάθεση λόγω μονογονεϊκής οικογένειας και προβλήματος υγείας του ατόμου που με μεγαλώνει ; Χρειάζεται και βυσμα;  

Την ίδια απορία έχω και εγώ, μονογονεϊκή μητέρα με ένα τέκνο, μόνιμη κάτοικος , εθελόντρια και με πήγαν σε άλλο μέρος. Έκανα ΔΥ και πως θα ξέρω αν έγινε δεκτή ή όχι ; Και πόσο πιθανόν είναι να γίνει δεκτή ;
δηλαδή που έχουμε καταντήσει, να πηγαίνουν άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με το νησί πχ και να ξεριζώνονται οικογένειες μάνες κτλπ για να πάει ένας ξένος επειδή έχει παραπάνω μόρια και θέλει να κάνει τις διακοπές του. Και εγώ μένω σε αυτοκίνητο για δεν βρίσκω σπίτι. Εκεί μας κατάντησαν 

Υπομονή, ελπίζω να εγκριθεί η αίτηση σου !
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από niasimas »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Μάιος 31, 2025 10:23 am
niasimas έγραψε: Σάβ Μάιος 31, 2025 1:12 am
niasimas έγραψε: Σάβ Μάιος 31, 2025 12:51 am
Και τι κάθεσαι και περιμένεις; Επικοινώνησε με την πυροσβεστική και ρώτα. Μην το αφήσεις. Όσο για τα μαγειρέματα, υπήρχαν και θα υπάρχουν. Όταν τα καταλαβαίνετε, μιλήστε.

Πάντως, ΔΙΠΥΝ Αθηνών και Δυτ Αττική, έχουν καλεστεί επιλαχόντες, πιο κάτω, από άλλους,με περισσότερα μόρια. Ίσως να μην επιθυμούσαν, οι πιο ψηλά στην λίστα, την θέση και γι'αυτό πήγε παρακάτω. Εσένα δεν σε κάλεσαν καθόλου και είσαι ψηλότερα;

Τι εννοείς για δυτική αττική δηλαδή ; Οτι επιλαχόντες κάτω από το 8 έχουν καλεστεί ;;

Μπείτε στο fireservice, δείτε τις λίστες με τα ονόματα των προσληφθέντων, για τα κενά, έχουν δίπλα τον κωδικό του Η/Υ, που μας έδωσαν όταν κάναμε αίτηση. Με αυτόν, στους αναμορφώμενους πίνακες μετά τη κλήρωση, όπου φαίνονται όλοι οι επιλαχόντες, βλέπεις ποιος έχεις μπει και σε τι θέση ήταν.

Επισκέπτης

Με υπηρεσίες τι παίζει τώρα σε Ελευσίνα και Μέγαρα ξέρει κάποιος να μας πει καί γενικά πως είναι απο θέμα διοικητών κτλπ
Επισκέπτης

Μαγκες καλημερα και καλη επιτυχια σε ολους 
Σχετικα με τους γιατρους ηθελα να ρωτησω το εξης , αφου περασουμε ολους τους γιατρους που μας ζηταει ανεξαρτητα αν παμε σε ιδιωτες η σε δημοσιο νοσωκομειο την στρογγυλη σφραγιδα μας την προσκομιζουν σε δημωσιο νωσοκομειο? Επισης μαζευουμε υπογραφες και σφραγιδα απο οπου μασ ζηταει και χαρτια εξετασεων μονο απο ουρων και αιματολογικες ?
Σας ευχαριστω πολυ και ευχομαι σε ολους ολοψυχα τα καλυτερα 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 01, 2025 11:58 am Μαγκες καλημερα και καλη επιτυχια σε ολους 
Σχετικα με τους γιατρους ηθελα να ρωτησω το εξης , αφου περασουμε ολους τους γιατρους που μας ζηταει ανεξαρτητα αν παμε σε ιδιωτες η σε δημοσιο νοσωκομειο την στρογγυλη σφραγιδα μας την προσκομιζουν σε δημωσιο νωσοκομειο? Επισης μαζευουμε υπογραφες και σφραγιδα απο οπου μασ ζηταει και χαρτια εξετασεων μονο απο ουρων και αιματολογικες ?

Παιδιά καλημέρα ! Εμένα στην Δυτική Αττική δεν με ενημέρωσαν για στρογγυλές . Από ιδιώτες απλά τις δικές τους μου είπαν ξέρει κανείς κάτι παραπάνω ;

purosvestis
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από purosvestis »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 01, 2025 12:01 pm
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 01, 2025 11:58 am Μαγκες καλημερα και καλη επιτυχια σε ολους 

Παιδιά καλημέρα ! Εμένα στην Δυτική Αττική δεν με ενημέρωσαν για στρογγυλές . Από ιδιώτες απλά τις δικές τους μου είπαν ξέρει κανείς κάτι παραπάνω ;

Καλημέρα στρογγυλή θα πάρεις απο δημόσιο νοσοκομείο απλα στα αιματολογικα θα σε βάλει και ο ιατρός που θα τα δει..επίσης οτι κάνεται σε ιδιώτες πρέπει να τα πάτε στον ιατρικό σύλλογο να τα θεωρήσουν 
Επισκέπτης

purosvestis έγραψε: Κυρ Ιουν 01, 2025 12:05 pm
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 01, 2025 12:01 pm

Καλημέρα στρογγυλή θα πάρεις απο δημόσιο νοσοκομείο απλα στα αιματολογικα θα σε βάλει και ο ιατρός που θα τα δει..επίσης οτι κάνεται σε ιδιώτες πρέπει να τα πάτε στον ιατρικό σύλλογο να τα θεωρήσουν 

Από ότι καταλαβαίνω υπάρχει μια διαδικασία την οποία δεν έχουμε ενημερωθεί πλήρως ! Που μπορώ να απευθυνθώ εκτός από την ΔΙΠΥ για περισσότερες λεπτομερείς ;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες