Διαφημιστική προβολή

Ο δικτυακός τόπος "Ελληνικός Στρατός" δέχεται περίπου 650 χιλιάδες προβολές σελίδας (pageviews) κάθε μήνα και αποτελεί το νούμερο ένα σημείο αναζήτησης πληροφοριών για θέματα που αφορούν στη θητεία και στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις. Παράλληλα, αποτελεί τη Νο.1 πηγή πληροφόρησης για τους νεοσύλλεκτους που κατατάσσονται τους προσεχείς μήνες.

Σύμφωνα με το Google Analytics, από Ιανουάριο έως Αύγουστο 2012 δεχθήκαμε 1,4 εκατομμύρια επισκέψεις από 670 χιλιάδες μοναδικούς επισκέπτες και προβλήθηκαν 5,4 εκατομμύρια ιστοσελίδες. Επειδή η σελίδα αυτή ανανεώνεται κάθε λίγους μήνες, τα τελευταία στατιστικά είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή κατόπιν επικοινωνίας.

Στατιστικά στοιχεία του Google Analytics

Διαφημιστικές καταχωρήσεις

Για την διαφήμισή σας μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των παρακάτω μεγεθών, που περιλαμβάνονται στα διεθνή στάνταρ:

Leaderboard (728 x 90 pixels) Banner (468 x 60 pixels)
Half banner (234 x 60 pixels)

Τοποθέτηση διαφημίσεων

Ο δικτυακός τόπος "Ελληνικός Στρατός" προσφέρει μονάχα μία θέση για την καταχώρηση της διαφήμισής σας στο κυρίως site και δύο διαφορετικές θέσεις για την καταχώρηση της διαφήμισης στο Forum. Οι θέσεις αυτές υποδεικνύονται στις παρακάτω φωτογραφίες:

Θέση προβολής 1 στο κυρίως site Θέση προβολής 2 και 3 στο Forum

Οι θέσεις αυτές έχουν επιλεχθεί με γνώμονα την καλύτερη δυνατή προβολή του διαφημιζόμενου. Στην περίπτωση του κυρίως δικτυακού τόπου βρίσκεται στην κορυφή της ιστοσελίδας και πάνω από το μενού πλοήγησης, στοιχεία του γραφικού περιβάλλοντος που προσελκύουν το ενδιαφέρον του επισκέπτη. Στην περίπτωση του φόρουμ επιλέχθηκαν οι θέσεις πάνω από το πρώτο και κάτω από το τελευταίο μήνυμα κάθε σελίδας, καθώς το κυρίως μενού αποκτά μικρότερη σημασία όταν οι επισκέπτες συμμετέχουν σε συζητήσεις.

Προβολή στατιστικών

Εάν έχετε ήδη δημιουργήσει μία διαφημιστική εκστρατεία, χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να συνδεθείτε.

Στοιχεία σύνδεσης