Episkepths έγραψε: Τρί Αύγ 22, 2023 6:56 pmΝομιζω οχιEleonora έγραψε: Τρί Αύγ 22, 2023 2:36 pmΜπορείς να επιλέξεις, αλλά, θα πρέπει στις αιτήσεις σου, να δηλώσεις τη σειρά προτίμησης που επιθυμείς. Δλδ εάν π. Χ. Έχεις βάλει πρώτη προτεραιότητα Ναυτικό, και Σ. Ξ. Δεύτερη, θα σε καλέσουν στο Ναυτικό.
[/quotes]
Σε ευχαριστώ για την απάντηση, σε περίπτωση που γίνει λάθος στην σειρά προτίμησης γίνετε να αλλάξει;
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 51
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 5
Ρε παιδια μην κολλατε με την σειρα προτιμησης υπαρχει απλα για να υπαρχει οπου περασετε θα σας φωναξουν δεν θα το κοιταξουν καν αυτο. Σας το λεω εγω που περασα και στα 3 σωματα περυσι και μου ηρθαν 3 διαφορετικα φυλλα καταταξης οποτε διαλεξα αυτο που ηθελα και απερριψα τα αλλα 2
Ναί, μήπως όμως αυτό που διάλεξες, ήταν και η πρώτη προτίμησή σου; Γιατί συνήθως αυτό που βάζουμε πρώτη προτίμηση, είναι αυτό που διαλέγουμε, και επιθυμούμε περισσότερο.anonymous19970 έγραψε: Τρί Αύγ 22, 2023 10:16 pm Ρε παιδια μην κολλατε με την σειρα προτιμησης υπαρχει απλα για να υπαρχει οπου περασετε θα σας φωναξουν δεν θα το κοιταξουν καν αυτο. Σας το λεω εγω που περασα και στα 3 σωματα περυσι και μου ηρθαν 3 διαφορετικα φυλλα καταταξης οποτε διαλεξα αυτο που ηθελα και απερριψα τα αλλα 2
Styga
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 23
αριθμος πρωτοκολλου ειναι. Καθε εξεταση εχει δικο της μοναδικο αριθμο. Πρεπει να υπαρχει ο αριθμος η ημερομηνια καθως και υπογραφη σφραγιδα, η γνωματευση και η εξεταση (ακτινογραφια/ακοογραμμα/αιματολογικες/κλπ)
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 23
εκανα αιτηση στην ειδικοτητα οικονομικο-επιμελητης χρηματικουΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Αύγ 22, 2023 3:05 pmnikoletamaria έγραψε: Τρί Αύγ 22, 2023 2:46 pm Καλησπερα σας, υπαρχει ζητηση πως παει φετος ; Για ποιες ειδικοτητες ειστε ;
Εσυ τι εισαι;
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
Ναι αλλα δεν εχει σχεση αυτο.3 φυλλα καταταξης ηρθαν και μου ειπαν απο τη στρατολογια διαλεξε που θελεις και πηγαινε στο αναλογο κεντρο (Αυλωνα-Τριπολη-Σκαραμανγκα)Eleonora έγραψε: Τετ Αύγ 23, 2023 6:37 amΝαί, μήπως όμως αυτό που διάλεξες, ήταν και η πρώτη προτίμησή σου; Γιατί συνήθως αυτό που βάζουμε πρώτη προτίμηση, είναι αυτό που διαλέγουμε, και επιθυμούμε περισσότερο.anonymous19970 έγραψε: Τρί Αύγ 22, 2023 10:16 pm Ρε παιδια μην κολλατε με την σειρα προτιμησης υπαρχει απλα για να υπαρχει οπου περασετε θα σας φωναξουν δεν θα το κοιταξουν καν αυτο. Σας το λεω εγω που περασα και στα 3 σωματα περυσι και μου ηρθαν 3 διαφορετικα φυλλα καταταξης οποτε διαλεξα αυτο που ηθελα και απερριψα τα αλλα 2
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
Βαρβατη ειδικοτητα να ξερεις δεν βγηκε ουτε το 2021 ουτε το 2022. Γενικοτερα οι ειδκοτητες αυτες στα μορια πηγαινουν πολυ ψηλα, η αντιστοιχη στην αεροπορια στις 2 προκηρυξεις ειχε 940 μοριαnikoletamaria έγραψε: Τετ Αύγ 23, 2023 2:33 pmεκανα αιτηση στην ειδικοτητα οικονομικο-επιμελητης χρηματικουΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Αύγ 22, 2023 3:05 pmnikoletamaria έγραψε: Τρί Αύγ 22, 2023 2:46 pm Καλησπερα σας, υπαρχει ζητηση πως παει φετος ; Για ποιες ειδικοτητες ειστε ;
Εσυ τι εισαι;
Καλησπέρα,
έχω περάσει τους γιατρούς έχοντας τις ημερομηνίες στο πρώτο κουτί, τις γνωματεύσεις στο δεύτερο κουτί και υπογραφη με σφραγίδα στο τρίτο κουτί.
Δεν έχω κάποιον άλλον αριθμό που λέει στο πρώτο κουτί.
Επίσης πριν λίγο πήρα τηλέφωνο στο helpdesk μου μου απάντησε ότι άμα έχω όλα τα παραπάνω δεν χρειάζομαι κάτι άλλο.
Τελικά τί είναι αυτός ο αριθμός;
Ευχαριστώ.
έχω περάσει τους γιατρούς έχοντας τις ημερομηνίες στο πρώτο κουτί, τις γνωματεύσεις στο δεύτερο κουτί και υπογραφη με σφραγίδα στο τρίτο κουτί.
Επίσης πριν λίγο πήρα τηλέφωνο στο helpdesk μου μου απάντησε ότι άμα έχω όλα τα παραπάνω δεν χρειάζομαι κάτι άλλο.
Ευχαριστώ.
Angelll έγραψε: Τετ Αύγ 23, 2023 3:39 pm Καλησπέρα,
Ευχαριστώ.
Άμα σου είπαν ότι είναι κομπλέ τότε δεν χρειάζεται να το ψάχνεις. Επίσης να σε ρωτήσω τις εξετάσεις τις έκανες σε ιδιώτη γιατρό ή σε νοσοκομείο;
εννοειται μπορεις και σε ιδιωτη γιατροXrika έγραψε: Τετ Αύγ 23, 2023 4:45 pmAngelll έγραψε: Τετ Αύγ 23, 2023 3:39 pm Καλησπέρα,
Ευχαριστώ.
Άμα σου είπαν ότι είναι κομπλέ τότε δεν χρειάζεται να το ψάχνεις. Επίσης να σε ρωτήσω τις εξετάσεις τις έκανες σε ιδιώτη γιατρό ή σε νοσοκομείο;
Γνωρίζει κανένας πόσες αιτήσεις έχουν γίνει μέχρι τώρα
Το χαρτί που γράφει τις υγειονομικες εξετάσεις είναι ουσιαστικά το παραπεμπτικο; Αν πας σε ιδιώτη δηλαδή θα πληρώσεις μόνο την εξέταση; Γιατί οι μικροβιολογικες εξετάσεις είναι κοντά στα 100 ευρώ αν δεν κάνω λάθος
Όχι δεν είναι το παραπεμπτικό. Είναι σα να έχεις γράψει χειρόγραφα πχ θέλω αυτές τις εξετάσεις.
Παιδιά καλησπέρα, για ειδικότητες που δίνουν μόρια τα πτυχία πρέπει να ανεβάσουμε μόνο το πτυχίο η και το πτυχίο και το απολυτήριο γιατι σε κάποιο σημείο έγραφε οτι αν βάλουμε μόνο το πτυχίο ΑΕΙ θα ζητηθεί και το απολυτήριο αλλά ίσως να μην κατάλαβα καλά εγώ. Αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει, ευχαριστώ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες