Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Να ρωτήσω, όσοι είστε από οικογένεια τριτεκνοι και πολύτεκνοι και βγάζετε μέσω gov το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης φαίνεται στο έγγραφο ο αριθμός τέκνων ; Έκδοσα σήμερα από το ίντερνετ το δικό μου και δεν φαίνονται τα ονόματα των αδερφών μου (είμαι από τριτεκνη οικογένεια). Φαίνονται μόνο τα στοιχεία μου και τα ονόματα των γονιών μου... Έχει κανείς άλλος αυτό το θέμα ; Και αν ναι τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση;
Κάλεσε στα ΚΕΠ. Τι ηλικία έχεις;Episkeptis έγραψε: Δευ Αύγ 21, 2023 9:10 pm Να ρωτήσω, όσοι είστε από οικογένεια τριτεκνοι και πολύτεκνοι και βγάζετε μέσω gov το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης φαίνεται στο έγγραφο ο αριθμός τέκνων ; Έκδοσα σήμερα από το ίντερνετ το δικό μου και δεν φαίνονται τα ονόματα των αδερφών μου (είμαι από τριτεκνη οικογένεια). Φαίνονται μόνο τα στοιχεία μου και τα ονόματα των γονιών μου... Έχει κανείς άλλος αυτό το θέμα ; Και αν ναι τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση;
23 αλλά επειδή σπούδαζα μέχρι πρόσφατα είμαι εξαρτώμενο μέλος ... Σκεφτόμουν να πάρω τηλ στο ΓΕΣ να ρωτήσω μήπως σε αυτή την περίπτωση ζητάνε του ενός γονέα για να φανούν τα τέκναΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 21, 2023 10:31 pmΚάλεσε στα ΚΕΠ. Τι ηλικία έχεις;Episkeptis έγραψε: Δευ Αύγ 21, 2023 9:10 pm Να ρωτήσω, όσοι είστε από οικογένεια τριτεκνοι και πολύτεκνοι και βγάζετε μέσω gov το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης φαίνεται στο έγγραφο ο αριθμός τέκνων ; Έκδοσα σήμερα από το ίντερνετ το δικό μου και δεν φαίνονται τα ονόματα των αδερφών μου (είμαι από τριτεκνη οικογένεια). Φαίνονται μόνο τα στοιχεία μου και τα ονόματα των γονιών μου... Έχει κανείς άλλος αυτό το θέμα ; Και αν ναι τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση;
Κάποιος που είναι επιτυχών πχ σε στρατό ξηράς και πολεμικό Ναυτικό έχει το δικαίωμα να επιλέξει που θέλει να πάει;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 51
Αυτο στο βλεπουν στις πκεΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 21, 2023 11:05 pmΤην σωματική ικανότητα την ξαναεξεταζουν έτσι και αλλιώς, απλά να μην ήσουν ι3-4 για να είναι κατάλληλη η αίτηση, σωστά;
Ήμουν Δεα πζ με ειδικότητα χειριστής πολυβόλων... Έχω δηλώσει πολεμικό ναυτικό την ειδικότητα τεχνικός πυροβόλων... Θα πάρω τα μόρια της ειδικότητας του Δεα;
Καλημέρα. Είμαι 20 ετών φοιτητής και έχω υπηρετήσει με ειδικότητα τεχνικός τηλεπικοινωνιων. Χωρίς την ειδικότητα έχω 505 μόρια και με την ειδικότητα 655. Επειδή κάποιοι ειστε μεγαλύτεροι σε ηλικία και εμπειρία τι θα μου προτείνατε να δηλωσω; Τεχνικός τηλεπικοινωνιων με 655 μόρια αλλά 10 θέσεις ή κάποια άλλη ειδικότητα με 75 θέσεις και 505 μόρια. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Γειά σας θα ήθελα να ρωτήσω αν με καλέσουν για τα ΕΠΟΠ και για τον άλφα ή βήτα λόγο δεν μπορώ να πάω (ιατρικό θέμα ενος συγγενή) για αθλήματα και ιατρικά υπάρχει κάποιο πρόστιμο η κάποιος αποκλεισμός για αν ξαναπροσπαθήσω του χρόνου αν βγούνε ξανά προκυρηξεις
οχι. Ουτε προστιμο ουτε αποκλεισμοPeter21 έγραψε: Τρί Αύγ 22, 2023 9:38 am Γειά σας θα ήθελα να ρωτήσω αν με καλέσουν για τα ΕΠΟΠ και για τον άλφα ή βήτα λόγο δεν μπορώ να πάω (ιατρικό θέμα ενος συγγενή) για αθλήματα και ιατρικά υπάρχει κάποιο πρόστιμο η κάποιος αποκλεισμός για αν ξαναπροσπαθήσω του χρόνου αν βγούνε ξανά προκυρηξεις
Πόσα μόρια πιστεύετε ότι έχεις σοβαρές πιθανότητες να μπεις;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 17
Συμπλήρωσε ότι χαρτιά έχεις στην αίτηση και άμα είναι δεν θα μοριοδοτηθει η συγκεκριμένη προϋπηρεσία... Αν θες πιο συγκεκριμένη απάντηση μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στον κλάδο που έκανες την αιατηση σου (ή να στείλεις E-mail).
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 17
Στο δελτίο υγειονομικής εξέτασης στο κουτάκι που γράφει αριθμός και ημερομηνία εξέτασης, τι ακριβώς σημαίνει ο αριθμός
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες