Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Episkeptis

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Δημοσίευση από Episkeptis »

Να ρωτήσω, όσοι είστε από οικογένεια τριτεκνοι και πολύτεκνοι και βγάζετε μέσω gov το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης φαίνεται στο έγγραφο ο αριθμός τέκνων ; Έκδοσα σήμερα από το ίντερνετ το δικό μου και δεν φαίνονται τα ονόματα των αδερφών μου (είμαι από τριτεκνη οικογένεια). Φαίνονται μόνο τα στοιχεία μου και τα ονόματα των γονιών μου... Έχει κανείς άλλος αυτό το θέμα ; Και αν ναι τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση;
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Episkeptis έγραψε: Δευ Αύγ 21, 2023 9:10 pm Να ρωτήσω, όσοι είστε από οικογένεια τριτεκνοι και πολύτεκνοι και βγάζετε μέσω gov το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης φαίνεται στο έγγραφο ο αριθμός τέκνων ; Έκδοσα σήμερα από το ίντερνετ το δικό μου και δεν φαίνονται τα ονόματα των αδερφών μου (είμαι από τριτεκνη οικογένεια). Φαίνονται μόνο τα στοιχεία μου και τα ονόματα των γονιών μου... Έχει κανείς άλλος αυτό το θέμα ; Και αν ναι τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση;
Κάλεσε στα ΚΕΠ. Τι ηλικία έχεις;
Episkeptis

Δημοσίευση από Episkeptis »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 21, 2023 10:31 pm
Episkeptis έγραψε: Δευ Αύγ 21, 2023 9:10 pm Να ρωτήσω, όσοι είστε από οικογένεια τριτεκνοι και πολύτεκνοι και βγάζετε μέσω gov το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης φαίνεται στο έγγραφο ο αριθμός τέκνων ; Έκδοσα σήμερα από το ίντερνετ το δικό μου και δεν φαίνονται τα ονόματα των αδερφών μου (είμαι από τριτεκνη οικογένεια). Φαίνονται μόνο τα στοιχεία μου και τα ονόματα των γονιών μου... Έχει κανείς άλλος αυτό το θέμα ; Και αν ναι τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση;
Κάλεσε στα ΚΕΠ. Τι ηλικία έχεις;
23 αλλά επειδή σπούδαζα μέχρι πρόσφατα είμαι εξαρτώμενο μέλος ... Σκεφτόμουν να πάρω τηλ στο ΓΕΣ να ρωτήσω μήπως σε αυτή την περίπτωση ζητάνε του ενός γονέα για να φανούν τα τέκνα
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 21, 2023 8:37 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 21, 2023 7:40 pm Καλησπέρα!
Οι αιτήσεις που βγαίνουν ακατάλληλες είναι αποκλειστικά από τι αναφέρεται στην υποπαραγραφο 3 α) ; Έχω διαβάσει όλο το ΦΕΚ και δεν έχω δει κάτι άλλο
Ναι κ επίσης υπάρχει και σχετικό ΦΕΚ με τα νοσήματα που βγαίνεις ι3. Διάβασε το κ αυτό. Αναφέρει λιπωματα μέχρι και πιο σοβαρά.
Την σωματική ικανότητα την ξαναεξεταζουν έτσι και αλλιώς, απλά να μην ήσουν ι3-4 για να είναι κατάλληλη η αίτηση, σωστά;
Episkepths

Δημοσίευση από Episkepths »

Κάποιος που είναι επιτυχών πχ σε στρατό ξηράς και πολεμικό Ναυτικό έχει το δικαίωμα να επιλέξει που θέλει να πάει;
Eirini_k
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από Eirini_k »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 21, 2023 11:05 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 21, 2023 8:37 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 21, 2023 7:40 pm Καλησπέρα!
Οι αιτήσεις που βγαίνουν ακατάλληλες είναι αποκλειστικά από τι αναφέρεται στην υποπαραγραφο 3 α) ; Έχω διαβάσει όλο το ΦΕΚ και δεν έχω δει κάτι άλλο
Ναι κ επίσης υπάρχει και σχετικό ΦΕΚ με τα νοσήματα που βγαίνεις ι3. Διάβασε το κ αυτό. Αναφέρει λιπωματα μέχρι και πιο σοβαρά.
Την σωματική ικανότητα την ξαναεξεταζουν έτσι και αλλιώς, απλά να μην ήσουν ι3-4 για να είναι κατάλληλη η αίτηση, σωστά;
Αυτο στο βλεπουν στις πκε
Eirini_k
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από Eirini_k »

Episkepths έγραψε: Τρί Αύγ 22, 2023 1:30 am Κάποιος που είναι επιτυχών πχ σε στρατό ξηράς και πολεμικό Ναυτικό έχει το δικαίωμα να επιλέξει που θέλει να πάει;
Ναι
Επισκέπτης

Ήμουν Δεα πζ με ειδικότητα χειριστής πολυβόλων... Έχω δηλώσει πολεμικό ναυτικό την ειδικότητα τεχνικός πυροβόλων... Θα πάρω τα μόρια της ειδικότητας του Δεα;
Xrika

Δημοσίευση από Xrika »

Καλημέρα. Είμαι 20 ετών φοιτητής και έχω υπηρετήσει με ειδικότητα τεχνικός τηλεπικοινωνιων. Χωρίς την ειδικότητα έχω 505 μόρια και με την ειδικότητα 655. Επειδή κάποιοι ειστε μεγαλύτεροι σε ηλικία και εμπειρία τι θα μου προτείνατε να δηλωσω; Τεχνικός τηλεπικοινωνιων με 655 μόρια αλλά 10 θέσεις ή κάποια άλλη ειδικότητα με 75 θέσεις και 505 μόρια. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Peter21
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Peter21 »

Γειά σας θα ήθελα να ρωτήσω αν με καλέσουν για τα ΕΠΟΠ και για τον άλφα ή βήτα λόγο δεν μπορώ να πάω (ιατρικό θέμα ενος συγγενή) για αθλήματα και ιατρικά υπάρχει κάποιο πρόστιμο η κάποιος αποκλεισμός για αν ξαναπροσπαθήσω του χρόνου αν βγούνε ξανά προκυρηξεις
Επισκέπτης

Peter21 έγραψε: Τρί Αύγ 22, 2023 9:38 am Γειά σας θα ήθελα να ρωτήσω αν με καλέσουν για τα ΕΠΟΠ και για τον άλφα ή βήτα λόγο δεν μπορώ να πάω (ιατρικό θέμα ενος συγγενή) για αθλήματα και ιατρικά υπάρχει κάποιο πρόστιμο η κάποιος αποκλεισμός για αν ξαναπροσπαθήσω του χρόνου αν βγούνε ξανά προκυρηξεις
οχι. Ουτε προστιμο ουτε αποκλεισμο
ArisK

Δημοσίευση από ArisK »

Πόσα μόρια πιστεύετε ότι έχεις σοβαρές πιθανότητες να μπεις;
Vasilis777
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Vasilis777 »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Αύγ 22, 2023 6:54 am Ήμουν Δεα πζ με ειδικότητα χειριστής πολυβόλων... Έχω δηλώσει πολεμικό ναυτικό την ειδικότητα τεχνικός πυροβόλων... Θα πάρω τα μόρια της ειδικότητας του Δεα;
Συμπλήρωσε ότι χαρτιά έχεις στην αίτηση και άμα είναι δεν θα μοριοδοτηθει η συγκεκριμένη προϋπηρεσία... Αν θες πιο συγκεκριμένη απάντηση μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στον κλάδο που έκανες την αιατηση σου (ή να στείλεις E-mail).
Vasilis777
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Vasilis777 »

ArisK έγραψε: Τρί Αύγ 22, 2023 10:10 am Πόσα μόρια πιστεύετε ότι έχεις σοβαρές πιθανότητες να μπεις;
Δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση στο ερώτημα που θέτεις... Ανάλογα την ειδικότητα, το σώμα, την ζήτηση, τα μόρια των συνυποψηφίων... Κλπ κλπ
Episkepths

Δημοσίευση από Episkepths »

Στο δελτίο υγειονομικής εξέτασης στο κουτάκι που γράφει αριθμός και ημερομηνία εξέτασης, τι ακριβώς σημαίνει ο αριθμός
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες