Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Eirini_k
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 51

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Δημοσίευση από Eirini_k »

Episkepths έγραψε: Τρί Αύγ 22, 2023 6:56 pm
Eleonora έγραψε: Τρί Αύγ 22, 2023 2:36 pm
Episkepths έγραψε: Τρί Αύγ 22, 2023 1:30 am Κάποιος που είναι επιτυχών πχ σε στρατό ξηράς και πολεμικό Ναυτικό έχει το δικαίωμα να επιλέξει που θέλει να πάει;
Μπορείς να επιλέξεις, αλλά, θα πρέπει στις αιτήσεις σου, να δηλώσεις τη σειρά προτίμησης που επιθυμείς. Δλδ εάν π. Χ. Έχεις βάλει πρώτη προτεραιότητα Ναυτικό, και Σ. Ξ. Δεύτερη, θα σε καλέσουν στο Ναυτικό.
[/quotes]

Σε ευχαριστώ για την απάντηση, σε περίπτωση που γίνει λάθος στην σειρά προτίμησης γίνετε να αλλάξει;
Νομιζω οχι
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από anonymous19970 »

Ρε παιδια μην κολλατε με την σειρα προτιμησης υπαρχει απλα για να υπαρχει οπου περασετε θα σας φωναξουν δεν θα το κοιταξουν καν αυτο. Σας το λεω εγω που περασα και στα 3 σωματα περυσι και μου ηρθαν 3 διαφορετικα φυλλα καταταξης οποτε διαλεξα αυτο που ηθελα και απερριψα τα αλλα 2
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από Eleonora »

anonymous19970 έγραψε: Τρί Αύγ 22, 2023 10:16 pm Ρε παιδια μην κολλατε με την σειρα προτιμησης υπαρχει απλα για να υπαρχει οπου περασετε θα σας φωναξουν δεν θα το κοιταξουν καν αυτο. Σας το λεω εγω που περασα και στα 3 σωματα περυσι και μου ηρθαν 3 διαφορετικα φυλλα καταταξης οποτε διαλεξα αυτο που ηθελα και απερριψα τα αλλα 2
Ναί, μήπως όμως αυτό που διάλεξες, ήταν και η πρώτη προτίμησή σου; Γιατί συνήθως αυτό που βάζουμε πρώτη προτίμηση, είναι αυτό που διαλέγουμε, και επιθυμούμε περισσότερο.
Styga
nikoletamaria
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από nikoletamaria »

Episkepths έγραψε: Τρί Αύγ 22, 2023 11:23 am Στο δελτίο υγειονομικής εξέτασης στο κουτάκι που γράφει αριθμός και ημερομηνία εξέτασης, τι ακριβώς σημαίνει ο αριθμός
αριθμος πρωτοκολλου ειναι. Καθε εξεταση εχει δικο της μοναδικο αριθμο. Πρεπει να υπαρχει ο αριθμος η ημερομηνια καθως και υπογραφη σφραγιδα, η γνωματευση και η εξεταση (ακτινογραφια/ακοογραμμα/αιματολογικες/κλπ)
nikoletamaria
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από nikoletamaria »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Αύγ 22, 2023 3:05 pm
nikoletamaria έγραψε: Τρί Αύγ 22, 2023 2:46 pm Καλησπερα σας, υπαρχει ζητηση πως παει φετος ; Για ποιες ειδικοτητες ειστε ;

Εσυ τι εισαι;
εκανα αιτηση στην ειδικοτητα οικονομικο-επιμελητης χρηματικου
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Eleonora έγραψε: Τετ Αύγ 23, 2023 6:37 am
anonymous19970 έγραψε: Τρί Αύγ 22, 2023 10:16 pm Ρε παιδια μην κολλατε με την σειρα προτιμησης υπαρχει απλα για να υπαρχει οπου περασετε θα σας φωναξουν δεν θα το κοιταξουν καν αυτο. Σας το λεω εγω που περασα και στα 3 σωματα περυσι και μου ηρθαν 3 διαφορετικα φυλλα καταταξης οποτε διαλεξα αυτο που ηθελα και απερριψα τα αλλα 2
Ναί, μήπως όμως αυτό που διάλεξες, ήταν και η πρώτη προτίμησή σου; Γιατί συνήθως αυτό που βάζουμε πρώτη προτίμηση, είναι αυτό που διαλέγουμε, και επιθυμούμε περισσότερο.
Ναι αλλα δεν εχει σχεση αυτο.3 φυλλα καταταξης ηρθαν και μου ειπαν απο τη στρατολογια διαλεξε που θελεις και πηγαινε στο αναλογο κεντρο (Αυλωνα-Τριπολη-Σκαραμανγκα)
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

nikoletamaria έγραψε: Τετ Αύγ 23, 2023 2:33 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Αύγ 22, 2023 3:05 pm
nikoletamaria έγραψε: Τρί Αύγ 22, 2023 2:46 pm Καλησπερα σας, υπαρχει ζητηση πως παει φετος ; Για ποιες ειδικοτητες ειστε ;

Εσυ τι εισαι;
εκανα αιτηση στην ειδικοτητα οικονομικο-επιμελητης χρηματικου
Βαρβατη ειδικοτητα να ξερεις δεν βγηκε ουτε το 2021 ουτε το 2022. Γενικοτερα οι ειδκοτητες αυτες στα μορια πηγαινουν πολυ ψηλα, η αντιστοιχη στην αεροπορια στις 2 προκηρυξεις ειχε 940 μορια
Angelll

Δημοσίευση από Angelll »

Καλησπέρα,
έχω περάσει τους γιατρούς έχοντας τις ημερομηνίες στο πρώτο κουτί, τις γνωματεύσεις στο δεύτερο κουτί και υπογραφη με σφραγίδα στο τρίτο κουτί.
Δεν έχω κάποιον άλλον αριθμό που λέει στο πρώτο κουτί.
Επίσης πριν λίγο πήρα τηλέφωνο στο helpdesk μου μου απάντησε ότι άμα έχω όλα τα παραπάνω δεν χρειάζομαι κάτι άλλο.
Τελικά τί είναι αυτός ο αριθμός;
Ευχαριστώ.
Xrika

Δημοσίευση από Xrika »

Angelll έγραψε: Τετ Αύγ 23, 2023 3:39 pm Καλησπέρα,
έχω περάσει τους γιατρούς έχοντας τις ημερομηνίες στο πρώτο κουτί, τις γνωματεύσεις στο δεύτερο κουτί και υπογραφη με σφραγίδα στο τρίτο κουτί.
Επίσης πριν λίγο πήρα τηλέφωνο στο helpdesk μου μου απάντησε ότι άμα έχω όλα τα παραπάνω δεν χρειάζομαι κάτι άλλο.
Ευχαριστώ.

Άμα σου είπαν ότι είναι κομπλέ τότε δεν χρειάζεται να το ψάχνεις. Επίσης να σε ρωτήσω τις εξετάσεις τις έκανες σε ιδιώτη γιατρό ή σε νοσοκομείο;
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Xrika έγραψε: Τετ Αύγ 23, 2023 4:45 pm
Angelll έγραψε: Τετ Αύγ 23, 2023 3:39 pm Καλησπέρα,
Ευχαριστώ.

Άμα σου είπαν ότι είναι κομπλέ τότε δεν χρειάζεται να το ψάχνεις. Επίσης να σε ρωτήσω τις εξετάσεις τις έκανες σε ιδιώτη γιατρό ή σε νοσοκομείο;
εννοειται μπορεις και σε ιδιωτη γιατρο
Επισκέπτης

Γνωρίζει κανένας πόσες αιτήσεις έχουν γίνει μέχρι τώρα
Stathis32

Δημοσίευση από Stathis32 »

Το χαρτί που γράφει τις υγειονομικες εξετάσεις είναι ουσιαστικά το παραπεμπτικο; Αν πας σε ιδιώτη δηλαδή θα πληρώσεις μόνο την εξέταση; Γιατί οι μικροβιολογικες εξετάσεις είναι κοντά στα 100 ευρώ αν δεν κάνω λάθος
Επισκέπτης

Stathis32 έγραψε: Τετ Αύγ 23, 2023 6:23 pm Το χαρτί που γράφει τις υγειονομικες εξετάσεις είναι ουσιαστικά το παραπεμπτικο; Αν πας σε ιδιώτη δηλαδή θα πληρώσεις μόνο την εξέταση; Γιατί οι μικροβιολογικες εξετάσεις είναι κοντά στα 100 ευρώ αν δεν κάνω λάθος
Όχι δεν είναι το παραπεμπτικό. Είναι σα να έχεις γράψει χειρόγραφα πχ θέλω αυτές τις εξετάσεις.
Stathis32

Δημοσίευση από Stathis32 »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 23, 2023 7:14 pm
Stathis32 έγραψε: Τετ Αύγ 23, 2023 6:23 pm Το χαρτί που γράφει τις υγειονομικες εξετάσεις είναι ουσιαστικά το παραπεμπτικο; Αν πας σε ιδιώτη δηλαδή θα πληρώσεις μόνο την εξέταση; Γιατί οι μικροβιολογικες εξετάσεις είναι κοντά στα 100 ευρώ αν δεν κάνω λάθος
Όχι δεν είναι το παραπεμπτικό. Είναι σα να έχεις γράψει χειρόγραφα πχ θέλω αυτές τις εξετάσεις.
Σ ευχαριστώ πολυ
Επισκέπτης

Παιδιά καλησπέρα, για ειδικότητες που δίνουν μόρια τα πτυχία πρέπει να ανεβάσουμε μόνο το πτυχίο η και το πτυχίο και το απολυτήριο γιατι σε κάποιο σημείο έγραφε οτι αν βάλουμε μόνο το πτυχίο ΑΕΙ θα ζητηθεί και το απολυτήριο αλλά ίσως να μην κατάλαβα καλά εγώ. Αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει, ευχαριστώ
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες