Άδειες στη διάρκεια της θητείας

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Yannis1985
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Yannis1985 »

Απολύθηκα με συνολικά 113 μέρες απουσίας από το στρατόπεδο, σε σύνολο 274 θητείας.
ΚΑ:15
ΕΤΑΠ:16
ΤΑ:21
ΓΚΡΟΥΠ ΧΡΙΣ:8
ΓΚΡΟΥΠ ΠΑΣ:7
ΕΚΛΟΓΩΝ:4
ΟΔΟΙΠ:31
ΑΝΑΡ:10

Χωρίς βύσμα, με έξυπνες κινήσεις και ψάξιμο όλα γίνονται.Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΝικολαοςΜ
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από ΝικολαοςΜ »

Υαννις δεν μας δινεις καμια έξυπνη κίνηση ή που να ψάξουμε για μας που μπαίνουμε τώρα;Εικόνα

Επίσης για τις τιμητικές άδειες ήθελα να ρωτήσω το εξής. Μου είπαν ότι αν όταν μπεις στο Στρατό δώσεις αίμα δικαιούσε κανά 2 μέρες τιμ. Αδείας. Ισχύει κάτι τέτοιο ; Επίσης κατά πόσο είναι ασφαλές να δώσεις αίμα στο Στρατό από θέμα βελόνων, κτλ ;

ReD-RevolutioN
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από ReD-RevolutioN »

Για το αιμα ισχυει οτι μπορεις να δωσεις 2 φορες σε ολη την θητεια, οποτε δικαιουσαι 2 μερες τιμητικη για καθε φορα που θα δωσεις, δεν μπορουν να στις αρνηθουν. Ειναι μια χαρα ασφαλες, εγω εκανα δεν ειχα καποιο προβλημα.
Stryg
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Stryg »

Σύνολο 4 μέρες μπορείς να πάρεις στη θητεία. Αν είσαι σε "καλή" μονάδα μπορείς να τις πάρεις και τις τέσσερις με μια φορά αιμοδοσίας, απλά μετά δε θα δικαιούσαι άλλες αν ξαναδώσεις. Το συνηθισμένο πάντως, είναι δύο μέρες για κάθε μία από τις δύο αιμοδοσίες. Είναι πλήρως ασφαλές. Όπως ακριβώς γίνεται και εκτός στρατοπέδου.
Έρχεται συνήθως στο ΚΨΜ του στρατοπέδου ένα "συνεργείο" αιμοδοσίας, σας δίνουν ερωτηματολόγια για πιθανές παθήσεις που μπορεί να έχετε, σας μετράνε πίεση κτλ.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από Greek_Army »

Τιμητικές άδειες στο στρατό

Επίσης έχουμε και ξεχωριστό θέμα

Επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά, θα γίνω σπαστικός στο τέλος,χρησιμοποιήστε την φόρμα αναζήτησης.
Άβαταρ μέλους
bn23
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από bn23 »

Καλησπέρα παιδιά.τον Μάιο έδωσα Πανελληνιες και πέρασα σε μια σχολή που όμως δεν με ενδιαφέρει.

έχω κάνει τα χαρτιά που και κατά πάσα πιθανότητα μπαίνω ως εθελοντής τον Ιανουάριο.

αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν κατά την διάρκεια της θητείας μου θα μπορέσω να πάρω μια μικρή άδεια είτε για να κάνω το μηχανογραφικό για να δώσω με το 10% είτε κατά τον Σεπτέμβρη για να πάω στην σχολή που θα περάσω και να κάνω τα χαρτιά μου για την εγγραφή.

ReD-RevolutioN
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από ReD-RevolutioN »

Εαν το ζητησεις δεν θα εχεις προβλημα, ειναι θεμα διοικητη!
spy

Δημοσίευση από spy »

Καλησπέρα, μπαίνοντας μετά την άδεια ορκομωσίας στο στρατόπεδο, μπορούμε να φοράμε πολιτικά ή οπωσδήποτε την εξόδου;

Γιαννης

Δημοσίευση από Γιαννης »

Καλησπερα. Ηθελα να ρωτησω, αν κρατησεις ολες τις αδειες σου για το τελος, ποσες μερες βγαινουν; Αυτες τις μερες μπορεις να εισαι εκτος, οπουδηποτε, ακομη και εξωτερικο εαν υπαρχει θεμα οπως πχ εγγραφη σε πανεπιστημιο?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Γιαννης έγραψε:Καλησπερα. Ηθελα να ρωτησω, αν κρατησεις ολες τις αδειες σου για το τελος, ποσες μερες βγαινουν;

Έχει απαντηθεί σε παλαιότερες αναρτήσεις.
Γιαννης έγραψε:Αυτες τις μερες μπορεις να εισαι εκτος, οπουδηποτε, ακομη και εξωτερικο εαν υπαρχει θεμα οπως πχ εγγραφη σε πανεπιστημιο;

Άδεια για ταξίδι στο εξωτερικό

Γιαννης

Δημοσίευση από Γιαννης »

Τρομερη βοηθεια. Γιατι καθε φορα που ρωταω κατι απανταει καποιος τοσο γενικα και καθολου βοηθητικα; Για να ρωταω προφανως δεν εχω βρει απαντηση σε προηγουμενο θεμα, δεν ειπα ας ρωτησω οτι μου κατεβει χωρις να ψαξω. Και στην τελικη θα σε κουρασει πολυ να απαντησεις απλα στις ερωτησεις;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Γιαννης έγραψε:Τρομερη βοηθεια. Γιατι καθε φορα που ρωταω κατι απανταει καποιος τοσο γενικα και καθολου βοηθητικα; Για να ρωταω προφανως δεν εχω βρει απαντηση σε προηγουμενο θεμα, δεν ειπα ας ρωτησω οτι μου κατεβει χωρις να ψαξω.

το θέμα είναι 11 σελίδες και η απάντηση υπάρχει κάπου εκεί μέσα είτε μέσω μηνύματος που αναφέρει τον αριθμό των άδειων είτε από άρθρα που έχουμε για τις άδειες στο στρατό.
Γιαννης έγραψε:
Και στην τελικη θα σε κουρασει πολυ να απαντησεις απλα στις ερωτησεις;

Ναι θα με κουράσει πάρα πολύ, δεν είμαστε κέντρο εξυπηρέτησης πελατών αλλά στρατιωτικό φόρουμ.

Άβαταρ μέλους
Sn00p
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Sn00p »

Καλησπέρα παιδιά εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι αλλό. Μπαίνω στρατό τώρα τον ιανουάριο και τσίμα τσίμα προλαβαίνω με το που τελειώσω Να μπω στην σχολή μου (την έχω παγώσει). Όμως επειδή δεν ειναι στην πόλη μου θα χρειαστώ κάποιο χρόνο για να βρώ σπίτι, ενγραφές και και... Πόσες μέρες μπορώ να πάρω σαν φοιτητική άδεια;
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 11
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Sn00p έγραψε:Καλησπέρα παιδιά εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι αλλό. Μπαίνω στρατό τώρα τον ιανουάριο και τσίμα τσίμα προλαβαίνω με το που τελειώσω Να μπω στην σχολή μου (την έχω παγώσει). Όμως επειδή δεν ειναι στην πόλη μου θα χρειαστώ κάποιο χρόνο για να βρώ σπίτι, ενγραφές και και... Πόσες μέρες μπορώ να πάρω σαν φοιτητική άδεια;

Ως προς την εξυπηρέτηση σου μπορεις απο το ξεχωριστό θέμα στο forum να βρείς την απάντηση που θέλεις

Φοιτητική άδεια

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες