Άδεια για ταξίδι στο εξωτερικό
Καλησπερα ειμαι εφεδρος λοχιας στισ ειδικες δυναμεις. Θελω να σας ρωτησω αν μπορω να ταξιδεψω στο εξωτερικο οσο ειμαι φανταρος. Ευχαριστω
Μπορείς, αλλά πρέπει να πάρεις ειδική άδεια από το 1ο γραφείο.
Φυσικά διακινδυνεύεις και να μην στη δώσουν.
Εάν κατά την άδειά σου πας στο εξωτερικό και αυτό αποκαλυφθεί, υπάρχουν κυρώσεις.
Φυσικά διακινδυνεύεις και να μην στη δώσουν.
Εάν κατά την άδειά σου πας στο εξωτερικό και αυτό αποκαλυφθεί, υπάρχουν κυρώσεις.
Όπως προανέφερε ο yandr, πολύ δύσκολο να σου δώσουν άδεια να πάς εξωτερικό.
θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος που παει ειδικες δυναμεις φετοσ στις 7 νοεμβριου μπορει να παρει αδεια εξωτερικου τελη Γεναρη αρχες Φλεβαρη. Συν τοις αλλοις θελω να παω και ΕΛΔΥΚ για καποιο λογο. Πως γινετε; Απλα δηλωνω και με στελνουν;
Για αδεια εξωτερικου τι γινετε; Πως την ζητουν απο ποιον; και τι εγγραφα θελει; Ειναι για το πτυχιο μου στηνν Αγγλια.
Ως προς την άδεια δες παραπάνω.
Ως προς την ΕΛΔΥΚ, νομίζω ότι αν δηλώσεις την προτίμησή σου αποκλείεται να μην σε πάρουν.
Ως προς την ΕΛΔΥΚ, νομίζω ότι αν δηλώσεις την προτίμησή σου αποκλείεται να μην σε πάρουν.
Και να δηλώσεις ΕΛΔΥΚ μπορεί και να μη σε πάρουν. Όσοι πήγαν 5η ΕΜΑ τους ψαρέψανε.
Προϋπόθεση για ΕΛΔΥΚ είναι να είσαι Ι1 ένοπλο και μόνο.
Προϋπόθεση για ΕΛΔΥΚ είναι να είσαι Ι1 ένοπλο και μόνο.
Γεια σας, εδω και ενα μηνα σχεδον υπηρετω στο πυροβολικο. Θελω να ρωτησω ποσο ευκολο ειναι να παρω αδεια για προσωπικους λογους να μεταβω στο εξωτερικο ενω υπηρετω. Υπαρχει αυτη η δυνατοτητα;
ευχαριστω πολυ.
ευχαριστω πολυ.
Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν έχω την δυνατότητα κατά τις ημέρες που έχω άδεια να βγω εκτός χώρας δεδομένο ότι δεν μου κρατούν το διαβατήριο. Ευχαριστώ
theo thess έγραψε:καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν έχω την δυνατότητα κατά τισ ημέρες που έχω άδεια να βγω εκτός χώρας δεδομένο ότι δεν μου κρατούν το διαβατήριο. ευχαριστώ
Πρέπει να πάρεις ειδική άδεια.
Αν δεν το κάνεις και σε ανακαλύψουν πέφτει φυλάκιση.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1

αν σε ανακαλύψουν..
εγώ ταξίδευα συνέχεια έξω μιας και δεν υπάρχει έλεγχος διαβατηρίων για χώρες Σένγκεν..
μόνο μην μας στο check-in με την στρατιωτική ταυτότητα ή από περιφερειακά αεροδρόμια που έχουν Στρατονονομία..
καλό ταξίδι.
εγώ ταξίδευα συνέχεια έξω μιας και δεν υπάρχει έλεγχος διαβατηρίων για χώρες Σένγκεν..
μόνο μην μας στο check-in με την στρατιωτική ταυτότητα ή από περιφερειακά αεροδρόμια που έχουν Στρατονονομία..
καλό ταξίδι.
Παιδια ειμαι δ'08 κ θελω να παω ρουμανια ton φεβρουαριο ειτε με λεωφορειο ειτε αεροπορικως. Εχει κανεις καμια συμβουλη;
Νομίζω εξηγήσαμε επαρκώς το θέμα.
Αν θες να πας νόμιμα στο εξωτερικό ενώ υπηρετείς την θητεία σου, θα πρέπει να το δηλώσει έγκαιρα στη μονάδα σου ώστε να σου χορηγηθεί σχετική άδεια.
Εάν δεν θες να ρισκάρεις την αρνητική απάντηση, μπορείς να πάρεις κανονική άδεια και να φύγεις στο εξωτερικό χρησιμοποιώντας διαβατήριο. Στην περίπτωση αυτή ρισκάρεις φυσικά σημαντική καμπάνα.
Αν θες να πας νόμιμα στο εξωτερικό ενώ υπηρετείς την θητεία σου, θα πρέπει να το δηλώσει έγκαιρα στη μονάδα σου ώστε να σου χορηγηθεί σχετική άδεια.
Εάν δεν θες να ρισκάρεις την αρνητική απάντηση, μπορείς να πάρεις κανονική άδεια και να φύγεις στο εξωτερικό χρησιμοποιώντας διαβατήριο. Στην περίπτωση αυτή ρισκάρεις φυσικά σημαντική καμπάνα.
Καλησπέρα σας ο αδερφός μου εργάζεται στο Λονδίνο και αρραβωνιάζεται τον Ιούλιο με την κοπέλα του. Θέλω οπωσδήποτε να είμαι εκεί. Ξέρει κανείς αν είναι εύκολο να μου επιτρέψει η υπηρεσία να πάω στην Αγγλία για 3 ημέρες; Πόσο καιρό πριν πρέπει να ενημερώσω; Αν ξέρει κάποιος τη διαδικασία ας μου πει παρακαλώ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης