Απολύθηκα με συνολικά 113 μέρες απουσίας από το στρατόπεδο, σε σύνολο 274 θητείας. ΚΑ:15 ΕΤΑΠ:16 ΤΑ:21 ΓΚΡΟΥΠ ΧΡΙΣ:8 ΓΚΡΟΥΠ ΠΑΣ:7 ΕΚΛΟΓΩΝ:4 ΟΔΟΙΠ:31 ΑΝΑΡ:10
Χωρίς βύσμα, με έξυπνες κινήσεις και ψάξιμο όλα γίνονται.
Υαννις δεν μας δινεις καμια έξυπνη κίνηση ή που να ψάξουμε για μας που μπαίνουμε τώρα;
Επίσης για τις τιμητικές άδειες ήθελα να ρωτήσω το εξής. Μου είπαν ότι αν όταν μπεις στο Στρατό δώσεις αίμα δικαιούσε κανά 2 μέρες τιμ. Αδείας. Ισχύει κάτι τέτοιο ; Επίσης κατά πόσο είναι ασφαλές να δώσεις αίμα στο Στρατό από θέμα βελόνων, κτλ ;
Για το αιμα ισχυει οτι μπορεις να δωσεις 2 φορες σε ολη την θητεια, οποτε δικαιουσαι 2 μερες τιμητικη για καθε φορα που θα δωσεις, δεν μπορουν να στις αρνηθουν. Ειναι μια χαρα ασφαλες, εγω εκανα δεν ειχα καποιο προβλημα.
Σύνολο 4 μέρες μπορείς να πάρεις στη θητεία. Αν είσαι σε "καλή" μονάδα μπορείς να τις πάρεις και τις τέσσερις με μια φορά αιμοδοσίας, απλά μετά δε θα δικαιούσαι άλλες αν ξαναδώσεις. Το συνηθισμένο πάντως, είναι δύο μέρες για κάθε μία από τις δύο αιμοδοσίες. Είναι πλήρως ασφαλές. Όπως ακριβώς γίνεται και εκτός στρατοπέδου. Έρχεται συνήθως στο ΚΨΜ του στρατοπέδου ένα "συνεργείο" αιμοδοσίας, σας δίνουν ερωτηματολόγια για πιθανές παθήσεις που μπορεί να έχετε, σας μετράνε πίεση κτλ.
Καλησπέρα παιδιά.τον Μάιο έδωσα Πανελληνιες και πέρασα σε μια σχολή που όμως δεν με ενδιαφέρει.
έχω κάνει τα χαρτιά που και κατά πάσα πιθανότητα μπαίνω ως εθελοντής τον Ιανουάριο.
αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν κατά την διάρκεια της θητείας μου θα μπορέσω να πάρω μια μικρή άδεια είτε για να κάνω το μηχανογραφικό για να δώσω με το 10% είτε κατά τον Σεπτέμβρη για να πάω στην σχολή που θα περάσω και να κάνω τα χαρτιά μου για την εγγραφή.
Καλησπερα. Ηθελα να ρωτησω, αν κρατησεις ολες τις αδειες σου για το τελος, ποσες μερες βγαινουν; Αυτες τις μερες μπορεις να εισαι εκτος, οπουδηποτε, ακομη και εξωτερικο εαν υπαρχει θεμα οπως πχ εγγραφη σε πανεπιστημιο?
Τρομερη βοηθεια. Γιατι καθε φορα που ρωταω κατι απανταει καποιος τοσο γενικα και καθολου βοηθητικα; Για να ρωταω προφανως δεν εχω βρει απαντηση σε προηγουμενο θεμα, δεν ειπα ας ρωτησω οτι μου κατεβει χωρις να ψαξω. Και στην τελικη θα σε κουρασει πολυ να απαντησεις απλα στις ερωτησεις;
Γιαννης έγραψε:Τρομερη βοηθεια. Γιατι καθε φορα που ρωταω κατι απανταει καποιος τοσο γενικα και καθολου βοηθητικα; Για να ρωταω προφανως δεν εχω βρει απαντηση σε προηγουμενο θεμα, δεν ειπα ας ρωτησω οτι μου κατεβει χωρις να ψαξω.
το θέμα είναι 11 σελίδες και η απάντηση υπάρχει κάπου εκεί μέσα είτε μέσω μηνύματος που αναφέρει τον αριθμό των άδειων είτε από άρθρα που έχουμε για τις άδειες στο στρατό.
Γιαννης έγραψε: Και στην τελικη θα σε κουρασει πολυ να απαντησεις απλα στις ερωτησεις;
Ναι θα με κουράσει πάρα πολύ, δεν είμαστε κέντρο εξυπηρέτησης πελατών αλλά στρατιωτικό φόρουμ.
Καλησπέρα παιδιά εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι αλλό. Μπαίνω στρατό τώρα τον ιανουάριο και τσίμα τσίμα προλαβαίνω με το που τελειώσω Να μπω στην σχολή μου (την έχω παγώσει). Όμως επειδή δεν ειναι στην πόλη μου θα χρειαστώ κάποιο χρόνο για να βρώ σπίτι, ενγραφές και και... Πόσες μέρες μπορώ να πάρω σαν φοιτητική άδεια;
Sn00p έγραψε:Καλησπέρα παιδιά εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι αλλό. Μπαίνω στρατό τώρα τον ιανουάριο και τσίμα τσίμα προλαβαίνω με το που τελειώσω Να μπω στην σχολή μου (την έχω παγώσει). Όμως επειδή δεν ειναι στην πόλη μου θα χρειαστώ κάποιο χρόνο για να βρώ σπίτι, ενγραφές και και... Πόσες μέρες μπορώ να πάρω σαν φοιτητική άδεια;
Ως προς την εξυπηρέτηση σου μπορεις απο το ξεχωριστό θέμα στο forum να βρείς την απάντηση που θέλεις