Τιμητικές άδειες στο στρατό
Γεια σας! Ειμαι σε άλλη μονάδα για να κάνω την ειδικότητά μου και κατα τη διάρκεια της εκπαίδευσης πήρα 2 μέρες τιμητικη από τον διοικητή του λόχου μου. Σε 10 μέρες όμως τελείωνει η εκπαίδευση της ειδικότητας και επιστρέφω στην μονάδα που ανήκω. Την τιμιτική που πήρα από τον Λοχαγό μου θα μπορέσω να την "πάρω μαζί μου" στην μονάδα που ανήκω, διότι όσο είμαι σε αυτή την μονάδα δεν δικαιούμαι άδεια Έως ότου τελειώσει η εκπαίδευση ειδικότητας.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: διάβασμα,κυνήγι,πουλιά
Ανάλογα με τον διοικητή που έχεις στην κανονική μονάδα;
iΜακ πολυ ενδιαφερον αυτο που ειπες, ποιες ειναι οι περιπτωσεις που μπορεις να παρεις τιμητικη αδεια ως επιβραβευση. Θα θελα να παρω οπως και ολοι φυσικα αλλα φανταζομαι θα ναι κομματακι δυσκολο!
-
- Λοχαγός
Καθολου. Αλλα θα πρεπει να πας Ε'ΜΚ γι'αυτο... Τιμητικες για αγηματα και παρελασεις (πηγα σε τουλαχιστον 10 αλλα τιμητικη για ενα απο αυτα), αθλητικους αγωνες και γιατι νικησες τις αλλες μοιρες (οπως παντα) στα παντα (50αρες, Καταδρομικες ασκησεις κτλ) 
...

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fideas emk την Σάβ Ιούλ 17, 2010 4:49 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ειμαι απο των Εβρο και υπηρετω στων Εβρο αλλα 90 KM μακρια απο το σπιτη μου δικαιουμαι ΤΑΠ;
Ο αδερφος μου που υπηρετησε ΕΛΔΥΚ, οταν τελειωσε τη θητεια του εκει και ηρθε μετα στην Ελλαδα να τελειωσει το υπολοιπο της θητειας του, με το που πηγε στο στρατοπεδο ο δοιηκητης της μοναδας του εδωσε 10 ημερες τιμητικη αδεια.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
s2k_1_ έγραψε:Ο αδερφος μου που υπηρετησε ΕΛΔΥΚ, οταν τελειωσε τη θητεια του εκει και ηρθε μετα στην Ελλαδα να τελειωσει το υπολοιπο της θητειας του, με το που πηγε στο στρατοπεδο ο δοιηκητης της μοναδας του εδωσε 10 ημερες τιμητικη αδεια.
γιατί; Επειδή πήγε ΕΛΔΥΚ;
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 6
Ναι είναι άδεια επαναπατρισμού ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Δευ Αύγ 02, 2010 4:14 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 3
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
Πρεπει να συνενοηθουν οι Λοχαγοι σου. Να παρει ο Λοχαγος της ειδικοτητας τον κανονικο σου Λοχαγο και να τον ενημερωσει. Συμβουλη; Παρτες στο φυλο πορειαςgliolis έγραψε:Γεια σας! Ειμαι σε άλλη μονάδα για να κάνω την ειδικότητά μου και κατα τη διάρκεια της εκπαίδευσης πήρα 2 μέρες τιμητικη από τον διοικητή του λόχου μου. Σε 10 μέρες όμως τελείωνει η εκπαίδευση της ειδικότητας και επιστρέφω στην μονάδα που ανήκω. Την τιμιτική που πήρα από τον Λοχαγό μου θα μπορέσω να την "πάρω μαζί μου" στην μονάδα που ανήκω, διότι όσο είμαι σε αυτή την μονάδα δεν δικαιούμαι άδεια Έως ότου τελειώσει η εκπαίδευση ειδικότητας.
-
- Ταξίαρχος
Αν ειχεις κανει αιτηση για διανυκτερευση οχι!goniko έγραψε:Ειμαι απο των Εβρο και υπηρετω στων Εβρο αλλα 90 KM μακρια απο το σπιτη μου δικαιουμαι ΤΑΠ;
εξαρταται απο τους λγους σου. Συνηθως χανονται στο δρομο τετοιου ειδους συνεννοησεις.297ΙΜΑΚ έγραψε:Πρεπει να συνενοηθουν οι Λοχαγοι σου. Να παρει ο Λοχαγος της ειδικοτητας τον κανονικο σου Λοχαγο και να τον ενημερωσει. Συμβουλη; Παρτες στο φυλο πορειαςgliolis έγραψε:Γεια σας! Ειμαι σε άλλη μονάδα για να κάνω την ειδικότητά μου και κατα τη διάρκεια της εκπαίδευσης πήρα 2 μέρες τιμητικη από τον διοικητή του λόχου μου. Σε 10 μέρες όμως τελείωνει η εκπαίδευση της ειδικότητας και επιστρέφω στην μονάδα που ανήκω. Την τιμιτική που πήρα από τον Λοχαγό μου θα μπορέσω να την "πάρω μαζί μου" στην μονάδα που ανήκω, διότι όσο είμαι σε αυτή την μονάδα δεν δικαιούμαι άδεια Έως ότου τελειώσει η εκπαίδευση ειδικότητας.
-
- Ταξίαρχος
Στο χαλαρο χανονται... Παρτες στο φυλο πορειαςRafale έγραψε:εξαρταται απο τους λγους σου. Συνηθως χανονται στο δρομο τετοιου ειδους συνεννοησεις.297ΙΜΑΚ έγραψε:Πρεπει να συνενοηθουν οι Λοχαγοι σου. Να παρει ο Λοχαγος της ειδικοτητας τον κανονικο σου Λοχαγο και να τον ενημερωσει. Συμβουλη; Παρτες στο φυλο πορειαςgliolis έγραψε:Γεια σας! Ειμαι σε άλλη μονάδα για να κάνω την ειδικότητά μου και κατα τη διάρκεια της εκπαίδευσης πήρα 2 μέρες τιμητικη από τον διοικητή του λόχου μου. Σε 10 μέρες όμως τελείωνει η εκπαίδευση της ειδικότητας και επιστρέφω στην μονάδα που ανήκω. Την τιμιτική που πήρα από τον Λοχαγό μου θα μπορέσω να την "πάρω μαζί μου" στην μονάδα που ανήκω, διότι όσο είμαι σε αυτή την μονάδα δεν δικαιούμαι άδεια Έως ότου τελειώσει η εκπαίδευση ειδικότητας.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Γινεται να σου ¨φανε¨ τις μερες των ΕΤΑΠ (ειδικη τιμητικη αδεια παραμεθωριου) ; Εγω λειπω με αποσπαση απο τη μοναδα μου και προλαβαινω ισα ισα να παρω την ΚΑ μαζι με τα ΕΤΑΠ + γκρουπ πασχα για να απολυθω συμφωνα με τα φεκ ειναι υποχρεωμενοι να μου χορηγησουν 2 μερες για καθε 30 μερες θητειας στη παραμεθωριο... Μπορω να παραπονεθω καπου οτι δεν μου δινουν τα ΕΤΑΠ που δικαιουμαι?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 6
gatopardos έγραψε:Γινεται να σου ¨φανε¨ τις μερες των ΕΤΑΠ (ειδικη τιμητικη αδεια παραμεθωριου) ; Εγω λειπω με αποσπαση απο τη μοναδα μου και προλαβαινω ισα ισα να παρω την ΚΑ μαζι με τα ΕΤΑΠ + γκρουπ πασχα για να απολυθω συμφωνα με τα φεκ ειναι υποχρεωμενοι να μου χορηγησουν 2 μερες για καθε 30 μερες θητειας στη παραμεθωριο... Μπορω να παραπονεθω καπου οτι δεν μου δινουν τα ΕΤΑΠ που δικαιουμαι;
Δεν γίνεται να σου φάνε καμία άδεια... Μίλα με τον διοικητή και αν δεν βρεις άκρη πες του ότι θα το πας ιεραρχικά...

Αν δεν κάνω λάθος σε μια τέτοια περίπτωση είναι υποχρεωμένοι να σου πληρώσουν τις ημέρες που δεν πήρες, σε περίπτωση που σου τις "φάνε".
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες