ΑΕΝ: Προκήρυξη για εισαγωγή (2011)

Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Greek_Army »

petran έγραψε:Ξέρουμε αν φέτος το όριο ηλικίας θα είναι το ίδιο με πέρυσι δηλαδή 1/1/1984 ή αν θα αλλάξει και θα γίνει 1/1/1985; Επίσης πότε βγαίνει η καινούρια εγκύκλιος;

Δεν νομίζω να είναι το ίδιο γιατί σε προηγούμενη ήτανε 1-1-1983, η φετινή εγκύκλιος δεν γνωρίζουμε πότε θα βγει
ntina

Δημοσίευση από ntina »

Ειμαι απο θεωρητικη κατευθυνση και δινω φετος πανελλαδικες. αν ενδιαφερομαι για τις αεν μπορω να δηλωσω 'η δεν γινεται εξαιτιας της κατευθυνσης;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Για την ντίνα και για όσους/οσες είναι στην θεωρητική κατεύθυνση

tourlidas έγραψε:

Οι Α. Ε. Ν. Βρίσκονται στο 2ο και 4ο πεδίο.

Μπορείς να το δεις και εδώ ------> http://www.ypepth.gr/docs/mhxanografiko_deltio_2009.pdf

Στο 2ο και 4ο πεδίο πας μέσω Θετικής και Τεχνολογικής κατεύθυνσης. Πας και από Θεωρητική, αν πάρεις μάθημα επιλογής Μαθηματικά Γενικής Παιδείας ή Φυσική Γενικής Παιδείας. Μπορείς να ρωτήσεις και τον καθηγητή που σου κάνει Σ. Ε. Π. Στο σχολείο, αν έχετε.

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Μαθατε ποτε βγαινει η προκυρηξη; Εννοω γι αυτους που θα πανε με απολυτηριο λυκειου...
θεοδωρος

Δημοσίευση από θεοδωρος »

Καλημερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω για να μπεις ΑΕΝ το απολυτηριο ΟΑΕΔ Α΄ Κυκλου περναει; Στην προκηρυξη λεει τεε β κυκλου σαν το πιο μικρο πτυχιο απλα θελω να ξερω αμα Μπορω να κανο αιτηση Η εφαγα ακυρο

ευχαριστω

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

θεοδωρος έγραψε:Καλημερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω για να μπεις ΑΕΝ το απολυτηριο ΟΑΕΔ Α΄ Κυκλου περναει; Στην προκηρυξη λεει τεε β κυκλου σαν το πιο μικρο πτυχιο απλα θελω να ξερω αμα Μπορω να κανο αιτηση Η εφαγα ακυρο

ευχαριστω

Να είναι κάτοχος τίτλου απόλυσης Γενικού Λυκείου ή άλλου ισότιμου τίτλου σχολείου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Το απολυτήριο ΟΑΕΔ νομίζω είναι Μεταδευτεροβάθμια Εκπαίδευση ισότιμο δηλαδή με το ΕΠΑΛ για ψάξτο και εσύ
svobos

Δημοσίευση από svobos »

Εχω μια ερωτηση την υγεινομικη εξετασει ποθυ θα την κανω οταν βγει η προκηριξει; Και αν οι αεν εχουν αμεση επαγκελματικη αποκατασταση; Απο οτι ξερς στην σχολη πληρονομαι το εξαμηνο που ταξιδευω ισχυει; Και ποσο πληρονομε;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

svobos έγραψε:Εχω μια ερωτηση την υγεινομικη εξετασει ποθυ θα την κανω οταν βγει η προκηριξει; Και αν οι αεν εχουν αμεση επαγκελματικη αποκατασταση; Απο οτι ξερς στην σχολη πληρονομαι το εξαμηνο που ταξιδευω ισχυει; Και ποσο πληρονομε;

Ιατρικές εξετάσεις για Εμπορικό Ναυτικό

Σταδιοδρομία στο Εμπορικό Ναυτικό

Επίσης έχω βάλει την περσινή προκήρυξη λίγο ποιο πάνω μπορείς να την διαβάσεις και να δεις ποιες διαδικασίες περνάς από την αρχή εως το τέλος
Δημητρης

Δημοσίευση από Δημητρης »

Εχω τελειωσει το λυκειο με βαθμο απολυτηριου (13.8). Ημουνα σε θεωριτικη κατευθυνση. Σπουδαζω ιδη σε μια σχολη. Ειμαι και τριτεκνος. Οταν βγει προκυριξη για αεν θα μπορω να παρω μερος.ean nai, και σε πoια κατηγορια;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημητρης έγραψε:Εχω τελειωσει το λυκειο με βαθμο απολυτηριου (13.8). Ημουνα σε θεωριτικη κατευθυνση. Σπουδαζω ιδη σε μια σχολη. Ειμαι και τριτεκνος. Οταν βγει προκυριξη για αεν θα μπορω να παρω μερος.ean nai, και σε πoια κατηγορια;

Η περσινή προκήρυξη υπάρχει στην προηγούμενη σελίδα μπορείς να την διαβάσεις και να δεις σε ποια κατηγορία ανήκεις.
john

Δημοσίευση από john »

Με τις βασεις τι γινεται?
Xri
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Xri »

Ρε παιδια ξερει κανεις ποτε θα βγει η προκυρηξη 2011-12;
αλεξανδροσ

Δημοσίευση από αλεξανδροσ »

Ποτε βγαινει η προκυξη για αεν ευχαριστω7
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ημουνα στην σχολη κ μετα απο 3 μηνες μπαρκο εφυγα για πρωσοπικους λογους κ διαγραφτηκα απ την σχολη κ θελω να ξαναγραφτω... Αν με παρουν θα πρεπει να ξανακανω το α εξαμηνο που Εχω τελειωσει; Η θα ξεκινησω απ το β;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

έγραψε:Ημουνα στην σχολη κ μετα απο 3 μηνες μπαρκο εφυγα για πρωσοπικους λογους κ διαγραφτηκα απ την σχολη κ θελω να ξαναγραφτω... Αν με παρουν θα πρεπει να ξανακανω το α εξαμηνο που Εχω τελειωσει; Η θα ξεκινησω απ το β;

Σελίδα 15
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης