Ιατρικές εξετάσεις Εμπορικού Ναυτικού - ΥΕΑΝΕΘ
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Παιδιά φέτος τελείωσα και έχω απολυτήριο 17 9/10 και lower michigan και cambridge ... Θα κάνω τα χαρτιά μου μέσω των προκηρύξεων αλλα αναφέρει κάτι για την μυωπία... Έχω μυωπία 3,75.8α πρέπει να αρχίσω να ετοιμάζω εγχείρηση με laser;
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 29
ορια ορασης:ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ:2/10 &Ανω xωρις διωρθωση,8/10 &Ανω με διωρθωση
ΠΛΟΙΑΡΧΟΙ: 4/10 &Ανω xωρις διωρθωση,10/10 με διωρθωση.Δε χρειαζεται να κανει καποιος επεμβαση με lazer απλως θa βγαλει κιτρινο ναυτικο φυλαδιο (σε περιπτωση που δεν Πιασει τα ορια των πλοιαρχων 'η εχει αχρωματοψια) και θα γινει μηχανικος.
just_perfect : Μ΄αυτο το απολυτηριο γιατι δε πας αστυνομικος η' στρατιωτικος;
ΠΛΟΙΑΡΧΟΙ: 4/10 &Ανω xωρις διωρθωση,10/10 με διωρθωση.Δε χρειαζεται να κανει καποιος επεμβαση με lazer απλως θa βγαλει κιτρινο ναυτικο φυλαδιο (σε περιπτωση που δεν Πιασει τα ορια των πλοιαρχων 'η εχει αχρωματοψια) και θα γινει μηχανικος.

-
- Λοχίας
- Posts in topic: 6
Θα σε κόψουν με τόση μυωπία, μόλις πέρασα τα υγειονομικά και τα έχω φρέσκα... Λοιπόν εμένα που έχω 1 βαθμό μυωπία σε κάθε μάτι με εκόψαν απο πλοιάρχων και έχω ικανότητα μόνο για μηχανικών
-
- Λοχίας
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω πάντως ένα παλικάρι το έκοψαν που είχε 3 και κάτι μυωπία
- greko_27
- Υποστράτηγος
HellenicEagle :Eκανες λαθος που το δεχτηκες μ'αυτο το οριο μυωπιας επρεπε να εισαι πλοιαρχος. Ο αδερφος μου εχει μυωπια 1.50 βαθμο και ειναι ηδη γραμματικος (υποπλοιαρχος).
-
- Λοχίας
Greko μιας που είσαι μηχανικός και ξέρεις κάποια πράγματα... Μπορώ μετά την σχολή να κάνω κάποιο μεταπτυχιακό σαν μηχανικός ώστε να πάρω κάποια ειδικότητα για στεριά;
- greko_27
- Υποστράτηγος
Μην σας ψαρωνουν οι μ@@@@@@@ οι γιατροι... Ακου εκει με 1 βαθμο μυωπια εγινες μηχανικος; Εγω με 4 βαθμους και χωρις γυαλια ειχα 3/10 και με γυαλια 10/10 παραλιγο θα γινομουν πλοιαρχος. Επρεπε να με ενημερωσεις πρωτα φιλε.
-
- Λοχίας
Ναι ρε γαμώτο το κατάλαβα αλλά τώρα ξέρω γω με τους μ*... Δεν με χαλάει μηχανικός πάντως
-
- Λοχίας
Μα δεν με εξέτασαν με γυαλιά μου είπαν δεν χρειάζετε
- greko_27
- Υποστράτηγος
Καλα μηπως εχεις αχρωματοψια; 

-
- Λοχίας
Οχι ρε τίποτα
- greko_27
- Υποστράτηγος
Βαλε δικηγορο να το ψαξει για την μυωπια μην το αφησεις ετσι
-
- Στρατιώτης
Δεν με ενδιαφερει ουτε η αστυνομια ουτε ο στρατος... Κανονικα μπαινω και σε διαφορες αλλες σχολες μεσω μηχανογραφικου γτ 16χιλιαδες εγραψα αλλα δεν μου αρεσει τιποτα... Και ετσι το σκεφτηκα... Το προτιμω απο ολες τις αλλες σχολες που πιανω... Και μια ερωτηση. Για να απασχοληθω σε δουλειες γραφειου θα πρεπει να εχω εργαστει για καποια συγκεκριμενα χρονια σε ταξιδια;greko_27 έγραψε: ορια ορασης:ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ:2/10 &Ανω xωρις διωρθωση,8/10 &Ανω με διωρθωση
Οπτική οξύτητα
χωρίς γυαλιάμε γυαλιάΑντίληψηχρωμάτων
(1) Υποψήφιοι4/10 - 4/107/10 - 7/10Σε (10) ISHIHΑRA
ΑΕΝ/ΠΛΟΙΑΡΧΩΝή 5/10 -3/10που δείχνονται
επιτρέπονται (3) σφάλματα.
(2) Υποψήφιοι2/10 - 2/106/10 - 6/10Αναγνώριση
ΑΕΝ/ΜΗΧΑΝΙΚΩΝτρίχρωμου φανού.
ΠΡΟΣΟΧΗ:
1. Όσοι από τους υποψηφίους/ες χρησιμοποιούν γυαλιά οράσεως, πρέπει να τα φέρουν μαζί τους κατά την εξέτασή τους για την οπτική οξύτητα.
2. Η παραπάνω ΥΕΑΝΕΘ Αθηνών-Πειραιώς συνεδριάζει μόνο κάθε ΤΡΙΤΗ και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στον ΠΕΙΡΑΙΑ και επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη 150 (τηλ 210-4191258).
3. Επίσης οι υποψήφιοι που είναι κάτοχοι Πιστοποιητικού στρατολογικής κατάστασης τύπου Α, βεβαίωσης αναβολής στράτευσης ή Απολυτηρίου στρατού, πρέπει κατά την υγειονομική τους εξέταση να τα φέρουν μαζί τους.
χωρίς γυαλιάμε γυαλιάΑντίληψηχρωμάτων
(1) Υποψήφιοι4/10 - 4/107/10 - 7/10Σε (10) ISHIHΑRA
ΑΕΝ/ΠΛΟΙΑΡΧΩΝή 5/10 -3/10που δείχνονται
επιτρέπονται (3) σφάλματα.
(2) Υποψήφιοι2/10 - 2/106/10 - 6/10Αναγνώριση
ΑΕΝ/ΜΗΧΑΝΙΚΩΝτρίχρωμου φανού.
ΠΡΟΣΟΧΗ:
1. Όσοι από τους υποψηφίους/ες χρησιμοποιούν γυαλιά οράσεως, πρέπει να τα φέρουν μαζί τους κατά την εξέτασή τους για την οπτική οξύτητα.
2. Η παραπάνω ΥΕΑΝΕΘ Αθηνών-Πειραιώς συνεδριάζει μόνο κάθε ΤΡΙΤΗ και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στον ΠΕΙΡΑΙΑ και επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη 150 (τηλ 210-4191258).
3. Επίσης οι υποψήφιοι που είναι κάτοχοι Πιστοποιητικού στρατολογικής κατάστασης τύπου Α, βεβαίωσης αναβολής στράτευσης ή Απολυτηρίου στρατού, πρέπει κατά την υγειονομική τους εξέταση να τα φέρουν μαζί τους.
-
- Στρατιώτης
Παιδιά έχω απορία για την μυωπία... Πήγα οφθαλμίατρο και τελικά έχω με γυαλιά (μυωπία 2,75) Οπτική οξύτητα παραπάνω από 9/10... Αυτοί ζητάν 7/10... Μου είπε ότι δν χρειάζεται να κάνω laser για την μυωπία εφόσον σύμφωνα με αυτόν δεν υπάρχει πρόβλημα... Εσείς τώρα που τα ξέρετε τα πράγματα απο μέσα τι με συμβουλεύετε; Χρειάζεται η επέμβαση ή οχι... ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης