petran έγραψε:Ξέρουμε αν φέτος το όριο ηλικίας θα είναι το ίδιο με πέρυσι δηλαδή 1/1/1984 ή αν θα αλλάξει και θα γίνει 1/1/1985; Επίσης πότε βγαίνει η καινούρια εγκύκλιος;
Δεν νομίζω να είναι το ίδιο γιατί σε προηγούμενη ήτανε 1-1-1983, η φετινή εγκύκλιος δεν γνωρίζουμε πότε θα βγει
Στο 2ο και 4ο πεδίο πας μέσω Θετικής και Τεχνολογικής κατεύθυνσης. Πας και από Θεωρητική, αν πάρεις μάθημα επιλογής Μαθηματικά Γενικής Παιδείας ή Φυσική Γενικής Παιδείας. Μπορείς να ρωτήσεις και τον καθηγητή που σου κάνει Σ. Ε. Π. Στο σχολείο, αν έχετε.
Καλημερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω για να μπεις ΑΕΝ το απολυτηριο ΟΑΕΔ Α΄ Κυκλου περναει; Στην προκηρυξη λεει τεε β κυκλου σαν το πιο μικρο πτυχιο απλα θελω να ξερω αμα Μπορω να κανο αιτηση Η εφαγα ακυρο
θεοδωρος έγραψε:Καλημερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω για να μπεις ΑΕΝ το απολυτηριο ΟΑΕΔ Α΄ Κυκλου περναει; Στην προκηρυξη λεει τεε β κυκλου σαν το πιο μικρο πτυχιο απλα θελω να ξερω αμα Μπορω να κανο αιτηση Η εφαγα ακυρο
ευχαριστω
Να είναι κάτοχος τίτλου απόλυσης Γενικού Λυκείου ή άλλου ισότιμου τίτλου σχολείου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
Το απολυτήριο ΟΑΕΔ νομίζω είναι Μεταδευτεροβάθμια Εκπαίδευση ισότιμο δηλαδή με το ΕΠΑΛ για ψάξτο και εσύ
Εχω μια ερωτηση την υγεινομικη εξετασει ποθυ θα την κανω οταν βγει η προκηριξει; Και αν οι αεν εχουν αμεση επαγκελματικη αποκατασταση; Απο οτι ξερς στην σχολη πληρονομαι το εξαμηνο που ταξιδευω ισχυει; Και ποσο πληρονομε;
svobos έγραψε:Εχω μια ερωτηση την υγεινομικη εξετασει ποθυ θα την κανω οταν βγει η προκηριξει; Και αν οι αεν εχουν αμεση επαγκελματικη αποκατασταση; Απο οτι ξερς στην σχολη πληρονομαι το εξαμηνο που ταξιδευω ισχυει; Και ποσο πληρονομε;
Εχω τελειωσει το λυκειο με βαθμο απολυτηριου (13.8). Ημουνα σε θεωριτικη κατευθυνση. Σπουδαζω ιδη σε μια σχολη. Ειμαι και τριτεκνος. Οταν βγει προκυριξη για αεν θα μπορω να παρω μερος.ean nai, και σε πoια κατηγορια;
Δημητρης έγραψε:Εχω τελειωσει το λυκειο με βαθμο απολυτηριου (13.8). Ημουνα σε θεωριτικη κατευθυνση. Σπουδαζω ιδη σε μια σχολη. Ειμαι και τριτεκνος. Οταν βγει προκυριξη για αεν θα μπορω να παρω μερος.ean nai, και σε πoια κατηγορια;
Η περσινή προκήρυξη υπάρχει στην προηγούμενη σελίδα μπορείς να την διαβάσεις και να δεις σε ποια κατηγορία ανήκεις.
Ημουνα στην σχολη κ μετα απο 3 μηνες μπαρκο εφυγα για πρωσοπικους λογους κ διαγραφτηκα απ την σχολη κ θελω να ξαναγραφτω... Αν με παρουν θα πρεπει να ξανακανω το α εξαμηνο που Εχω τελειωσει; Η θα ξεκινησω απ το β;
έγραψε:Ημουνα στην σχολη κ μετα απο 3 μηνες μπαρκο εφυγα για πρωσοπικους λογους κ διαγραφτηκα απ την σχολη κ θελω να ξαναγραφτω... Αν με παρουν θα πρεπει να ξανακανω το α εξαμηνο που Εχω τελειωσει; Η θα ξεκινησω απ το β;