Αθλητικές δοκιμασίες σε στρατιωτικές σχολές (2010)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από supermario »

Εγω παιδια εχω τις εξης επιδοσεισ: σφαιρα 8,50 μετρα με το δεξι και 6,5 με αριστερο

μηκος γυρω στα 4 με 4,30 μετρα (μια φορα εκανα 4.75)

100 μετρα 13.53 δευτερολεπτα

1000 μετρα 3 λεπτα και 58 δευτερολεπτα

Το αλμα εις υψος φοβαμαι... Εικόνααλλες φορες το πηδαω και αλλες οχι. Προχθες ο προπονητης μου εβαλε 1,20 και το πηδηξα. Βεβαια επειδη δεν εχουμε πηχυ μου εβαλε ενα σπαγγο πανω απο απο τον οποιο εκανα ψαλιδακι. Χθες ομως μου εβαλε 1.05 και το πηδηξα παλι (και μαλιστα πολυ καλα). Μετα μου ειπε να το ξανακανω αλλες δυο φορες και ακουμπαγα το σπαγγο για ελαχιστο δηλαδη αν ειχαμε πηχυ θα τον εριχνα. Μετα απο την 1η επιτυχημενη προσπαθεια και τις 2 αποτυχημενες με εβαλε και μια 4η και το περασα παλι. Δηλαδη η επιδοση μου ειναι πολυ ασταθησ. Το φαοβαμαι πολυ το αλμα εις υψοσ. ΕΛΕΟΣ!ΕικόναΕικόνανα περναω τα αλλα και να εχω εκει προβλημα... Δεν υπαρχει ομωσ... Θα πηδηχτω απο το παραθυρο... Ποτε ειναι τα αθληματα Για να ξερω ποσο χρονικο περιθωριο εχω να βελτιωθω;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος supermario την Τρί Μάιος 04, 2010 7:37 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
άλεξ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 6
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από άλεξ »

Πλάκα κάνεις; Χαλαρά τέλεια είσαι... Σε ζηλεύω δηλαδη! Εγω ακομα και τα 100 δεν περνάω ακομα... Ποσο μάλλον σφαίρα ή μήκος... Σκεφτομαι οτι παίζει να φτάσω τα μόρια και να με κόψουν στα αθλήματα ΕΛΕΟΣ! Και να πεις, σωματικα καλά ειμαι,1,67 και 54 κιλά! Τι στο καλο... Και αθλήματα έκανα κ όλα. Με το που περάσει το άγχος των εχετάσεων θα εχω το άγχος των αθληματων!Εικόνα

άλεξ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από άλεξ »

Α, για το πότε είναι θα μας το πουν στις 4-6 απότι θυμάμαι απο την προκύρηξη.
supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

άλεξ έγραψε: Πλάκα κάνεις; Χαλαρά τέλεια είσαι... Σε ζηλεύω δηλαδη! Εγω ακομα και τα 100 δεν περνάω ακομα... Ποσο μάλλον σφαίρα ή μήκος... Σκεφτομαι οτι παίζει να φτάσω τα μόρια και να με κόψουν στα αθλήματα ΕΛΕΟΣ! Και να πεις, σωματικα καλά ειμαι,1,67 και 54 κιλά! Τι στο καλο... Και αθλήματα έκανα κ όλα. Με το που περάσει το άγχος των εχετάσεων θα εχω το άγχος των αθληματων!Εικόνα

Κοιτα το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να μην αραξεις κατα τη διαρκεια των πανελληνιων. Να πηγαινεις να τρεχεις εστω μιση ωριτσα. Το εχεισ. Ειδικα αμα εχεις δηλωσει πρωτη επιλογη καμια σσας εκει τους περνανε για πλακα. Το υψος σου ομως δεν ειναι λιγο; Το οριο ειναι 1.70.

άλεξ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από άλεξ »

Κοπέλα Ειμαι, μην σε γελάει το "αλεξ" χαχα... Οπότε Ευτυχως δεν έχω και το θέμα του ύψους. :P σσας θα βάλω. Ικάρων ήθελα αλλα δν γίνεται :(τωρα για προπόνηση δύσκολο μεχρι να τελειώσουν οι πανελληνιες. Δν ημουν και απο τους κλασσικούς αριστους μαθητές που το χουν σιγουρο, και ε,:Pμε 19016 δεν μου πάει η καρδια να χάνω χρόνο... Μακααααρι να μην είναι πολύ νωρίς τα αθλήματα, να προλάβω να βελτιωθώ! Εσύ πας για πιο δυσκολα ε;(εννοω σχολη, πχ σσε ξερω γω.)
supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

άλεξ έγραψε:Κοπέλα Ειμαι, μην σε γελάει το "αλεξ" χαχα... Οπότε Ευτυχως δεν έχω και το θέμα του ύψους.:P σσας θα βάλω. Ικάρων ήθελα αλλα δν γίνεται :(τωρα για προπόνηση δύσκολο μεχρι να τελειώσουν οι πανελληνιες. Δν ημουν και απο τους κλασσικούς αριστους μαθητές που το χουν σιγουρο, και ε,:Pμε 19016 δεν μου πάει η καρδια να χάνω χρόνο... Μακααααρι να μην είναι πολύ νωρίς τα αθλήματα, να προλάβω να βελτιωθώ! Εσύ πας για πιο δυσκολα ε;(εννοω σχολη, πχ σσε ξερω γω.)
ΕικόναΕικόνακαι στην αρχη σε περασα για αγορι... Εικόνααφου θα βαλεις σσας μην σε απασχολουν τα αγωνισματα... Μονο οι αναπηροι κοβονται... Ειχα γνωστη που δεν μπορουσε να παρει τα ποδια της και στη σσας τη περασαν. Και εγω ικαρων ηθελα αλλα εχω μυωπια... Ειχα μανια με τα αεροσκαφη. Αν σου τα βαλουν νωρις τα αθληματα μπορεις να δηλωσεις τραυματισμο και να παρεις αναβολη. Αυτο ειναι σιγουρο... Μαλλον για σσε θα παω ή για σνδ (αν κανω λεηζερ) ή στη χειρουερη για στυα. Παντως σιγουρα θελω στρατο ή αστυνομια... Και αγχωνομαι για το αλμα εις υψοσ... ΕικόναΕικόναΕικόνα

άλεξ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από άλεξ »

Θα έχεις 3 προσπαθειες, με τις επιδόσεις που είπες παραπάνω σίγουρα θα περάσεις... Και έχεις καιρο για προετοιμασία, βασικα, για να εχεις σταθερότερες επιδόσεις (για να μην σου τύχει καμια στραβή) . Το θέμα είναι οτι το μπορείς και το περνάς :). Καλα η ικάρων είναι απλά ένα όνειρο. . βασικά πόρωση, και γω έχω μυωπία, αλλιώς θα εκανα προπόνηση μήνες για να μην υπαρχει περίπτωση να κοπώ. Πάντως θέλω στρατιωτική και εφόσον δεν θα είναι ικάρων, τουλαχιστον ν πάω κάπου που θα μπορώ να πάρω και ακαδημαική μόρφωση σε κάτι αλλο.

XristosK
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από XristosK »

Konstantinos έγραψε:Φιλε στη ΣΣΑΣ να πιασεις τα μορια μονο θελει, σε ολα τα αλλα σε περνανε -_-.

Κακώς καθησυχαζεις Τους άλλους Και τους συμβουλεύεις να μην αγχώνονται.
Οι δοκιμασία στα αθλήματα είναι δύσκολη και θέλει καλή προετοιμασία.
Είναι κακό να παίρνεις τους άλλους στο λαιμό σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος XristosK την Τρί Μάιος 18, 2010 4:56 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
peter1992
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από peter1992 »

Ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα των αθλ. Δοκιμασιων;

την ιδια μερα που δινεις?
Black_Knight
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 17
Επάγγελμα: Στρατιωτικός

Δημοσίευση από Black_Knight »

peter1992 έγραψε:Ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα των αθλ. Δοκιμασιων;

την ιδια μερα που δινεις;

Όχι. Σε ενημερώνουν για την ημερομηνία
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
ευαγγελια..

Δημοσίευση από ευαγγελια.. »

Και που θα δωσω αθληματα αθηνα; Μπορω να φιλοξενηθω απο τη σχολη για τις 5 εκεινες μερες?
?

Δημοσίευση από ? »

ευαγγελια. έγραψε:Και που θα δωσω αθληματα αθηνα; Μπορω να φιλοξενηθω απο τη σχολη για τις 5 εκεινες μερες;

Αν η πρωτη σου προτιμηση ειναι η ΣΣΕ εκει θα δωσεις αθληματα. Φυσικα κ δεν μπορεις να μεινεις στην ΣΣΕ εκεινες τις ημερες δεν ειναι ξενοδοχειο

ΘΑΝΟΣ

Δημοσίευση από ΘΑΝΟΣ »

Ρε παιδια η προκυρηξη λεει πως το κολυμπι δεν ειναι για την σιρ... λεει πως κολυμπι δινουν μονο για σμυν ΣΝΔ ικαρων ιπταμενοι γιατι λετε ολοι πως πρεπει να δωσουμε και κολυμπι; Ας πει καποιος που ξερει για να μαθουμε τι πρεπει να κανουμε επιτελουσ...
παπακι
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από παπακι »

Ελευθερη κολυμβηση 50 μετρων για την ΣΝΔ, ΣΙ/ΙΠΤ, ΣΜΥΝ, ΣΙΡ. Αυτο λεει ακριβως η προκυρηξη...
supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

EΝ τω μεταξυ στη κολυμβηση το πριο ειναι 2 λεπτα για 50 μετρα... Πρεπει να εισαι ατομο με ειδικες αναγκες για να κοπεισ.Εικόνα

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης