μηκος γυρω στα 4 με 4,30 μετρα (μια φορα εκανα 4.75)
100 μετρα 13.53 δευτερολεπτα
1000 μετρα 3 λεπτα και 58 δευτερολεπτα
Το αλμα εις υψος φοβαμαι...

Κοιτα το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να μην αραξεις κατα τη διαρκεια των πανελληνιων. Να πηγαινεις να τρεχεις εστω μιση ωριτσα. Το εχεισ. Ειδικα αμα εχεις δηλωσει πρωτη επιλογη καμια σσας εκει τους περνανε για πλακα. Το υψος σου ομως δεν ειναι λιγο; Το οριο ειναι 1.70.άλεξ έγραψε: Πλάκα κάνεις; Χαλαρά τέλεια είσαι... Σε ζηλεύω δηλαδη! Εγω ακομα και τα 100 δεν περνάω ακομα... Ποσο μάλλον σφαίρα ή μήκος... Σκεφτομαι οτι παίζει να φτάσω τα μόρια και να με κόψουν στα αθλήματα ΕΛΕΟΣ! Και να πεις, σωματικα καλά ειμαι,1,67 και 54 κιλά! Τι στο καλο... Και αθλήματα έκανα κ όλα. Με το που περάσει το άγχος των εχετάσεων θα εχω το άγχος των αθληματων!
άλεξ έγραψε:Κοπέλα Ειμαι, μην σε γελάει το "αλεξ" χαχα... Οπότε Ευτυχως δεν έχω και το θέμα του ύψους.:P σσας θα βάλω. Ικάρων ήθελα αλλα δν γίνεται :(τωρα για προπόνηση δύσκολο μεχρι να τελειώσουν οι πανελληνιες. Δν ημουν και απο τους κλασσικούς αριστους μαθητές που το χουν σιγουρο, και ε,:Pμε 19016 δεν μου πάει η καρδια να χάνω χρόνο... Μακααααρι να μην είναι πολύ νωρίς τα αθλήματα, να προλάβω να βελτιωθώ! Εσύ πας για πιο δυσκολα ε;(εννοω σχολη, πχ σσε ξερω γω.)
Konstantinos έγραψε:Φιλε στη ΣΣΑΣ να πιασεις τα μορια μονο θελει, σε ολα τα αλλα σε περνανε -_-.
peter1992 έγραψε:Ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα των αθλ. Δοκιμασιων;
την ιδια μερα που δινεις;
ευαγγελια. έγραψε:Και που θα δωσω αθληματα αθηνα; Μπορω να φιλοξενηθω απο τη σχολη για τις 5 εκεινες μερες;
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες