ΕΠΟΠ με απολυτήριο λυκείου
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 8
Σε αυτο το θεμα οποιος δεν εχει τελειωσει το λυκειο, θελει να παει εποπ και εχει οποιαδηποτε απορια-ερωτηση μπορει να την κανει και οποιος ειναι εποπ ας μας βοηθεισει... Εφτιαξα αυτο το θεμα γιατι εχω αυτο το προβλημα!
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 1
Υπαρχουν ειδικοτητες που απαιτουν απολυτηριο γυμνασιου. Σε αυτες μπορεις να συμμετασχεις. Το θεμα ειναι αν εισαι 18 χρονων. Αλλιως αν δεν... Δεν μπορεις να συμμετεχεις.
δεν χρειαζεται δημητρη κατα τη γνωμη μου να σηκωσεις θεμα γιατι εισαι στο λυκειο ακομα και θελεις να πας εποπ. Μην αγχωνεσαι. Δες τα θεματα του φορουμ περι εποπ και οχι μονο και παρε μια γενικη εικοναΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Σε αυτο το θεμα οποιος δεν εχει τελειωσει το λυκειο, θελει να παει εποπ και εχει οποιαδηποτε απορια-ερωτηση μπορει να την κανει και οποιος ειναι εποπ ας μας βοηθεισει... Εφτιαξα αυτο το θεμα γιατι εχω αυτο το προβλημα!

- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Απο πολυ μικρος γνωριζω για το θεμα εποπ. Πιστευω οτι αυτη την στιγμη ξερω πολλα για τους εποπ εκτος απο καποια πραγματα για καποιες ειδικοτιτες...
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Και υπαρχουν και παιδια στην ηλικια μου που θελουν να πανε και δεν γνωριζουν τπτ για τους εποπ... Εντελος τπτ...17 ειμαι και ενος μηνα...
συνεχισε να ενημερωνεσαι απο το φορουμ για ολα τα θεματα που θα βρεις εδω. /forum/forum_topics.asp?FID=41 Περι ειδικοτητων εποπ και /forum/forum_posts.asp?TID=6067 Σκ 105-2 παλι περι ειδικοτητων εποπΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Απο πολυ μικρος γνωριζω για το θεμα εποπ. Πιστευω οτι αυτη την στιγμη ξερω πολλα για τους εποπ εκτος απο καποια πραγματα για καποιες ειδικοτιτες...
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Τα εχω διαβασει... Αυτα που λενε ειναι βλακιες δεν σε βοηθανε σε κατι... Εγω θελω να μαθω τι κανει καποιος εν ωρα υπηρεσιας... Πχ υπηρετης ατ οπλων εχω μαθει απο ξαδερφο μου οτι κανει μονο σκοπιες... Θελω ουσιοδεις πραγματα...
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Σε ευχαριστω πολυ παντος για την βοηθεια που μου προσφερεις!
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Οσο για το ονομα του θεματος ειναι βλακια... 

μην απαξιωνεις καμια αποψη και γνωμη κανενος δημητρη. Να τις σεβεσαι ολες και ας διαφωνεις. Οταν ερθουν οι εποπ απο τα Κεν θα ενημερωσουν. Να παρακολουθεις και αυτο το θεμα /forum/forum_posts.asp?TID=2653 Πρωτες μερες καταταξης εποπΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Τα εχω διαβασει... Αυτα που λενε ειναι βλακιες δεν σε βοηθανε σε κατι... Εγω θελω να μαθω τι κανει καποιος εν ωρα υπηρεσιας... Πχ υπηρετης ατ οπλων εχω μαθει απο ξαδερφο μου οτι κανει μονο σκοπιες... Θελω ουσιοδεις πραγματα...
να εισαι καλα. Και προσπαθησε να μην κανεις τσατ.ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Σε ευχαριστω πολυ παντος για την βοηθεια που μου προσφερεις!

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 2
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Τα εχω διαβασει... Αυτα που λενε ειναι βλακιες δεν σε βοηθανε σε κατι... Εγω θελω να μαθω τι κανει καποιος εν ωρα υπηρεσιας... Πχ υπηρετης ατ οπλων εχω μαθει απο ξαδερφο μου οτι κανει μονο σκοπιες... Θελω ουσιοδεις πραγματα...
δημήτρη αν μπεις με το σκεπτικό ότι θέλεις να κάνεις μόνο ουσιώδεις πράγματα στον στρατό. Πολύ φοβάμαι ότι θα φύγεις γρήγορα
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Δεν ειπα οτι θελω να μπω στον στρατο για να κανω ουσιοδες πραγματα αλλα οτι θελω να μαθω καποια ουσιοδες πραγματα για να δω τι θα επιλεξω στο τελος...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 2
Φίλε το ουσιώδεις που λες είναι σχετικό. Εσύ μπορεί να πιστεύεις ότι η σκοπιά η το να σφουγγαρίσεις τον θάλαμο δεν θα αντιπροσωπεύουνε αυτά που θέλεις να κάνεις
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Οχι αντιθετος αυτα θα με κανουν πιο καλο στην δουλεια μου... Απο καπου ξεκειναμε...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες