Πρώτες μέρες κατάταξης των ΕΠΟΠ

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από illy »

Σήμερα είναι η μέρα κατάταξης της 7ης σειράς ΕΠΟΠ... Σας προσκαλώ λοιπόν όσοι περάσατε να μας πείτε τις πρώτες εντυπώσεις από την μέρα αυτή ως την μέρα της ορκωμοσίας σας! Μοιραστείτε μαζί μας την εμπειρία σας... Όποια και αν είναι αυτή, είτε καλή είτε άσχημη!
Dum spiro spero
andybgr
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από andybgr »

Θα περιμενεις καμια 40 μερες να σου απαντησουν. Εικόνα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από illy »

Ναι το ξερω andy μου... Εικόνα ειναι περιπου 45 μερες! Απλα ας υπαρχει το θεμα κ οποιος θελησει ας μοιραστει μαζι μας την εμπειρια του
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Velerefontis »

Απο οσο θυμαμαι απο τη δικη μου καταταξη τετοια ωρα θα ειναι ή για φαγητο ή στους θαλαμους και θα δοκιμαζουν παραλαγες στολες εξοδου, αρβυλα κτλ. Θα γνωριζονται μεταξυ τους θα μιλανε στο κινητο και γενικα θα ειναι λιγο ψιλοχαμενοι, ιδιαιτερα οσοι δεν εχουν υπηρετησει
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από tzovana18 »

Ναι ετσι ειναι οπως τα λες μιλαγα με ενα παιδι που ειναι ρεντινα και ακριβως ετσι ειναι δοκιμαζουν τα αρβυλα της στολες τους της εδωσαν επεισης τους πηραν οσο κινητα ειχαν καμερα!
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Με αυτα που εχουν συμβει λογικο να τους παρουν τα κινητα
Grecia
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Grecia »

Μμμμ οντως θα αργησουν να απαντησουν... Κ βασικα ψιλοζηλευω... ΧαχαχαΕικόνα
MARINAIIII
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από MARINAIIII »

Καλημέρα παιδιά. Εμένα είναι η αδερφή μου είναι στο μηχανικό. Μου λέει οτι είναι πολύ καλό σώμα. Την πρώτη μέρα κάνανε εμβόλια, εξετάσεις αίματος και ούρων. Μάθανε επίσης πως να στρώνουν τα κρεββάτια τους. Χτές έκανε θαλαμοφύλακας 2-4 το πρωί. Ορκίζονται στις 13 μαρτίου γιατί περιμένουν και τους επιλαχώντες τους είπανε. Για την Καθαρ. Δευτέρα θα φύγουν απο Παρασκευή και θα πρέπει να είναι μέσα Τρίτη στο Στρατόπεδο. Αυτά προς το παρόν. Εγώ είμαι επιλαχούσα στην ειδικοτητά μου 3 θέση. Ξέρετε τι θα γίνει με τους επιλαχώντες στην ειδικοτητά τους; Εικόνα
andybgr
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από andybgr »

εγώ πάντως θυμάμαι πρώτη μέρα που παρουσιάστηκα ήμουνα στα χαμένα Εικόνα Τπτ το σπουδαίο απλά φοβάσε να μην κάνεις καμια μ****α και σου την πούνε, αλλά τίποτα απ'ολα αυτά που σκεφτώμουνα δεν ίσχυε, ίσα ίσα τα στελέχοι και οι εκπαιδευτές σε βοηθούσαν όσο μπορούσαν χωρίς να υπάρχει άγχος... Όσο σκέφτομαι το 6:30 εγερτήριο καπάκι καθαριότητες κ γυμναστική Με πιάνει νύστα... Εικόνα

μετά όσο περνάνε οι μέρες, είναι απλά ρουτίνα... Τπτ το σπουδαίο... ξέρεις που είναι τα πάντα, ξέρεις τι να κάνεις πάντα... ρουτίνα...

όταν περάσετε μην πάρετε ποτέ κρεββάτι κολλητά η μια μεριά στον τοίχο, θα σας δυσκολέψει στο στρώσιμο... επίσης πάντα να βοηθάτε τους συναδέλφους σας στο κρεββάτι ή στα μανίκια, ή οτιδήποτε... γίνεστε μια κλίκα, είναι καλό να έχεις καλές σχεσεις, την βοήθεια θα στην ανταποδώσουνε... αύριο μεθαύριο μπορεί να μετατεθήτε στην ίδια μονάδα, τα μόνα άτομα που θα ξέρεις θα είναι αυτα που ήσασταν μαζί στον ίδιο, θάλαμο, λόχο, Στο κέντρο Κτλ κτλ... κρατήστε τις καλές σχέσεις!

Μαγδαλένα

Δημοσίευση από Μαγδαλένα »

Eυχαριστουμε για τις συμβουλες, να σαι καλα!
katerina...
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από katerina... »

MARINAIIII έγραψε: Καλημέρα παιδιά. Εμένα είναι η αδερφή μου είναι στο μηχανικό. Μου λέει οτι είναι πολύ καλό σώμα. Την πρώτη μέρα κάνανε εμβόλια, εξετάσεις αίματος και ούρων. Μάθανε επίσης πως να στρώνουν τα κρεββάτια τους. Χτές έκανε θαλαμοφύλακας 2-4 το πρωί. Ορκίζονται στις 13 μαρτίου γιατί περιμένουν και τους επιλαχώντες τους είπανε. Για την Καθαρ. Δευτέρα θα φύγουν απο Παρασκευή και θα πρέπει να είναι μέσα Τρίτη στο Στρατόπεδο. Αυτά προς το παρόν. Εγώ είμαι επιλαχούσα στην ειδικοτητά μου 3 θέση. Ξέρετε τι θα γίνει με τους επιλαχώντες στην ειδικοτητά τους; Εικόνα
katerina...
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Η αδερφη σοθ ειναι εποπ; μπηκε 26/01; ειναι σιγουρο αυτο για τις αποκριες... ; δεν θα εχουν ορκιστει... Σε αλλα στρατοπεδα γιατι δεν ισχυει...
katerina...
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Bελερεφόντης έγραψε: Απο οσο θυμαμαι απο τη δικη μου καταταξη τετοια ωρα θα ειναι ή για φαγητο ή στους θαλαμους και θα δοκιμαζουν παραλαγες στολες εξοδου, αρβυλα κτλ. Θα γνωριζονται μεταξυ τους θα μιλανε στο κινητο και γενικα θα ειναι λιγο ψιλοχαμενοι, ιδιαιτερα οσοι δεν εχουν υπηρετησει
katerina...
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Καλησπερα να ρωτησω κατι... αυτοι ποθ μπηκαν τωρα 26 θα ορκιστουν 13 μαρτιου... Υπαρχει περιπτωση να βγουν 3μερο αποκρεων οπως λεει η μαρινα η φιλη μας πιο πανω... Η τζαμπα χαιρομαι... ;
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Αορκιστοι και να παρουν τριημερη εξοδο; το βλεπω λιγο χλωμο. Μονο σε περιπτωσεις πασχα ή χριστουγεννων επιτρεπεται κατι τετοιο.
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης