ΕΠΟΠ με απολυτήριο λυκείου

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από dimitris mak »

Σε αυτο το θεμα οποιος δεν εχει τελειωσει το λυκειο, θελει να παει εποπ και εχει οποιαδηποτε απορια-ερωτηση μπορει να την κανει και οποιος ειναι εποπ ας μας βοηθεισει... Εφτιαξα αυτο το θεμα γιατι εχω αυτο το προβλημα!
PIGKOYINOS
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από PIGKOYINOS »

Υπαρχουν ειδικοτητες που απαιτουν απολυτηριο γυμνασιου. Σε αυτες μπορεις να συμμετασχεις. Το θεμα ειναι αν εισαι 18 χρονων. Αλλιως αν δεν... Δεν μπορεις να συμμετεχεις.

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Rafale »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Σε αυτο το θεμα οποιος δεν εχει τελειωσει το λυκειο, θελει να παει εποπ και εχει οποιαδηποτε απορια-ερωτηση μπορει να την κανει και οποιος ειναι εποπ ας μας βοηθεισει... Εφτιαξα αυτο το θεμα γιατι εχω αυτο το προβλημα!
δεν χρειαζεται δημητρη κατα τη γνωμη μου να σηκωσεις θεμα γιατι εισαι στο λυκειο ακομα και θελεις να πας εποπ. Μην αγχωνεσαι. Δες τα θεματα του φορουμ περι εποπ και οχι μονο και παρε μια γενικη εικονα Εικόνα

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Απο πολυ μικρος γνωριζω για το θεμα εποπ. Πιστευω οτι αυτη την στιγμη ξερω πολλα για τους εποπ εκτος απο καποια πραγματα για καποιες ειδικοτιτες...
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Και υπαρχουν και παιδια στην ηλικια μου που θελουν να πανε και δεν γνωριζουν τπτ για τους εποπ... Εντελος τπτ...17 ειμαι και ενος μηνα...
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Απο πολυ μικρος γνωριζω για το θεμα εποπ. Πιστευω οτι αυτη την στιγμη ξερω πολλα για τους εποπ εκτος απο καποια πραγματα για καποιες ειδικοτιτες...
συνεχισε να ενημερωνεσαι απο το φορουμ για ολα τα θεματα που θα βρεις εδω. /forum/forum_topics.asp?FID=41 Περι ειδικοτητων εποπ και /forum/forum_posts.asp?TID=6067 Σκ 105-2 παλι περι ειδικοτητων εποπ

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Τα εχω διαβασει... Αυτα που λενε ειναι βλακιες δεν σε βοηθανε σε κατι... Εγω θελω να μαθω τι κανει καποιος εν ωρα υπηρεσιας... Πχ υπηρετης ατ οπλων εχω μαθει απο ξαδερφο μου οτι κανει μονο σκοπιες... Θελω ουσιοδεις πραγματα...
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Σε ευχαριστω πολυ παντος για την βοηθεια που μου προσφερεις!
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Οσο για το ονομα του θεματος ειναι βλακια... Εικόνα
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Τα εχω διαβασει... Αυτα που λενε ειναι βλακιες δεν σε βοηθανε σε κατι... Εγω θελω να μαθω τι κανει καποιος εν ωρα υπηρεσιας... Πχ υπηρετης ατ οπλων εχω μαθει απο ξαδερφο μου οτι κανει μονο σκοπιες... Θελω ουσιοδεις πραγματα...
μην απαξιωνεις καμια αποψη και γνωμη κανενος δημητρη. Να τις σεβεσαι ολες και ας διαφωνεις. Οταν ερθουν οι εποπ απο τα Κεν θα ενημερωσουν. Να παρακολουθεις και αυτο το θεμα /forum/forum_posts.asp?TID=2653 Πρωτες μερες καταταξης εποπ

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Σε ευχαριστω πολυ παντος για την βοηθεια που μου προσφερεις!
να εισαι καλα. Και προσπαθησε να μην κανεις τσατ.Εικόνα Καλη συνεχεια

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Greek_Army »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Τα εχω διαβασει... Αυτα που λενε ειναι βλακιες δεν σε βοηθανε σε κατι... Εγω θελω να μαθω τι κανει καποιος εν ωρα υπηρεσιας... Πχ υπηρετης ατ οπλων εχω μαθει απο ξαδερφο μου οτι κανει μονο σκοπιες... Θελω ουσιοδεις πραγματα...

δημήτρη αν μπεις με το σκεπτικό ότι θέλεις να κάνεις μόνο ουσιώδεις πράγματα στον στρατό. Πολύ φοβάμαι ότι θα φύγεις γρήγορα
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δεν ειπα οτι θελω να μπω στον στρατο για να κανω ουσιοδες πραγματα αλλα οτι θελω να μαθω καποια ουσιοδες πραγματα για να δω τι θα επιλεξω στο τελος...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Greek_Army »

Φίλε το ουσιώδεις που λες είναι σχετικό. Εσύ μπορεί να πιστεύεις ότι η σκοπιά η το να σφουγγαρίσεις τον θάλαμο δεν θα αντιπροσωπεύουνε αυτά που θέλεις να κάνεις
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Οχι αντιθετος αυτα θα με κανουν πιο καλο στην δουλεια μου... Απο καπου ξεκειναμε...
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες