αυτο που λες. τι περιμενεις να ακουσεις. εγω στην προηγουμενη τα ειχα κανει για το οικονομικο σωμα στρατου ξηρας. ατομο που ηταν μεσα μου ειπε χαλια ειναιKostas123 έγραψε: Τετ Ιουν 18, 2025 11:48 pm Ρε παιδιά εμένα ο αδερφός μου είναι σώμα ...Αποθηκαριος πυροτεχνουργος...Ένα καλοκαίρι με αυτή τη ζέστη κόβουν χόρτα και βάφουν αποθήκες κάθε χρόνο και είναι πολλές οι αποθήκες στο μεγάλο Δέρειο...Έχει γίνει σαν τον αράπη...Τι μας λέει ο φίλος ότι τα σώματα είναι καλά....Εγώ τα έκανα Α-Τ όπλα πεζικό...Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ακούσει ποτέ κάποιος να είναι ευχαριστημένος με την ειδικότητα που έχει...Ο φίλος μου είναι στα γραφεία και όλο γκρινιάζει πάλι δεν του αρέσει....Εγώ είμαι δόκιμος στο πρωτοκλησι Έβρου...Σήμερα παρετηθηκες ένας ΕΠΟΠ...Εγώ πιστεύω παρετουντε όχι λόγω στρατού αλλά λόγω περιοχών που βρίσκονται...Ένας που δεν είναι από Έβρο και από νησί δύσκολα αντέχει να μείνει...
Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Τεχνικος γραφεας υλικού πολέμου 650 μορια ξέρει κανένας τι παίζει με αυτή την ειδικότητα από μεταθεσεις καθήκοντα ρε παιδιά;
ποια είναι η γνώμη σου για στρατολόγος αεροπορίας??Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 18, 2025 11:25 pmΣτρατό Ξηράς είναι καλά μόνο στα σώματα και εκεί εξαρτάται την ειδικότητα. Όλα τα όπλα είναι ρδελομπού (ΠΖ - ΤΘ - ΠΒ). ΠΝ είναι περαστικά σας γενικά. Αεροπορία εξαρτάται την ειδικότητα, αλλά είναι μακράν καλύτερα από τα άλλα δύο. Το καλύτερο από όλα είναι το κοινό νομικό σώμα.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
- Ενδιαφέροντα: Στράτος
- Επάγγελμα: Άνεργος
- Επικοινωνία:
Κ εγώ για εκεί είμαι φιλαράκι μου , πρώτη φορά ακούω κάποιον εδώ μέσα ή στις εξετάσεις να έχει δηλώσει το ίδιοTregkos έγραψε: Τετ Ιουν 18, 2025 10:50 pm Γεια σας παιδιά έκανα πλήρωμα επρυστιροφορου ΠΖ πώς είναι σαν ιδικοτητα ξέρετε
Παρακαλώ πολύ να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να αποφεύγονται οι χαρακτηρισμοί.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 18
- Ενδιαφέροντα: Τρεξιμο
- Επάγγελμα: Οικιακα
Αν πας σε πτέρυγα μάχης θα χορτάσεις αγγαρείαepiskeptis1 έγραψε: Πέμ Ιουν 19, 2025 8:30 amποια είναι η γνώμη σου για στρατολόγος αεροπορίας??Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 18, 2025 11:25 pmΣτρατό Ξηράς είναι καλά μόνο στα σώματα και εκεί εξαρτάται την ειδικότητα. Όλα τα όπλα είναι ρδελομπού (ΠΖ - ΤΘ - ΠΒ). ΠΝ είναι περαστικά σας γενικά. Αεροπορία εξαρτάται την ειδικότητα, αλλά είναι μακράν καλύτερα από τα άλλα δύο. Το καλύτερο από όλα είναι το κοινό νομικό σώμα.
Εγώ τα ξέρω αλλιώς. Ότι την έχουν δηλώσει αρκετοί αλλά θα τραβήξει παραπάνω άτομα γτ ότι κενές θέσεις προκύψουν θα τις πάρει εκείPao13 έγραψε: Πέμ Ιουν 19, 2025 12:39 pmΗ ειδικότητα δεν συμπλήρωσε αιτήσεις για τις 20 θέσεις που ζήταγε άρα περνάς καλή τύχη
Πλήρωμα MOLF ΤΘ έχουμε καμία εικόνα ;
Αεροπορία πυροσβέστης 601 μόρια
Το γνωστό τρολ με τα χίλια νικς Pao13 - John1000 - επισκέπτης κτλ κτλ άρχισε τη γνωστή του προπαγάνδα - ασχετοσύνη. Εφιστώ την προσοχή στους υποψηφίους διότι είναι σε διατεταγμένη αποστολή με απώτερο σκοπό να αποτρέψει κόσμο από την πρόσληψη για να μπει αυτός. ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ κυρίες και κύριοι!!!!!
Και εγώ για τεχνικός γραφεας υλικού πολέμου με 590 μορια καλή μας επιτυχία οποίος γνωρίζει σε περίπτωση που περάσουμε κάποια πληροφορία παραπάνω με τοποθετήσεις-μεταθεσεις καθηκοντα θα ήτανε μεγάλη βοήθεια γιατί πρέπει να είμαστε πολλά άτομα που έχουμε δηλώσει εκεί.
Υπάρχει άλλος που έχει κάνει για κουρεας έχω 470
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες