Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Nikolaosk
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 15

Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από Nikolaosk »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 18, 2025 8:44 pm Παιδιά γράψτε μορια και ειδικότητα που δηλώσατε μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα να έχουμε και κάτι να λέμε πέρα από ημερομηνίες που θα βγουνε εγώ σκαπανεας διάσωστης 550 μορια.

υπηρετης ολμων 508
Aggeloszt12345

Δημοσίευση από Aggeloszt12345 »

Εγώ νοσοκομος αεροπορια 850

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

υπηρετης α-τ 550
Dexter16

Δημοσίευση από Dexter16 »

Nikolaosk έγραψε: Τετ Ιουν 18, 2025 9:07 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 18, 2025 8:44 pm Παιδιά γράψτε μορια και ειδικότητα που δηλώσατε μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα να έχουμε και κάτι να λέμε πέρα από ημερομηνίες που θα βγουνε εγώ σκαπανεας διάσωστης 550 μορια.

υπηρετης ολμων 508

Όλμους πζ?

Nikolaosk
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Nikolaosk »

Dexter16 έγραψε: Τετ Ιουν 18, 2025 10:24 pm
Nikolaosk έγραψε: Τετ Ιουν 18, 2025 9:07 pm

υπηρετης ολμων 508

Όλμους πζ?

ναι

Επισκέπτης

Τεχνίτης αεροσκαφών αεροπορία 450 
Tregkos
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: Stratos
Επάγγελμα: Statoa

Δημοσίευση από Tregkos »

Γεια σας παιδιά έκανα πλήρωμα επρυστιροφορου ΠΖ πώς είναι σαν ιδικοτητα ξέρετε 
Επισκέπτης

Να μην τα πολυλογούμε, όσοι είστε για ΤΘ - ΠΖ, περαστικά σας. 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 18, 2025 10:52 pm Να μην τα πολυλογούμε, όσοι είστε για ΤΘ - ΠΖ, περαστικά σας. 

τι παει να πει αυτο φιλαρακι??? γιατι δεν μου αρεσε το σχολιο σου Τι σημαινει δηλαδη οτι θα γamiθουμε??? Ενα ειναι το οπλο στο στρατο ΤΘ και για υατο δεν σηκωνω κουβεντα
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 18, 2025 11:06 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 18, 2025 10:52 pm Να μην τα πολυλογούμε, όσοι είστε για ΤΘ - ΠΖ, περαστικά σας. 

τι παει να πει αυτο φιλαρακι??? γιατι δεν μου αρεσε το σχολιο σου Τι σημαινει δηλαδη οτι θα γamiθουμε??? Ενα ειναι το οπλο στο στρατο ΤΘ και για υατο δεν σηκωνω κουβεντα

Εσένα κορίτσι μου έτσι όπως σε βλέπω, σου δίνω το πολύ 1 χρόνο και μετά θα ψάχνεις να φύγεις τρέχοντας - κλαίγοντας. 
Επισκέπτης

οσοι ειστε ΤΘ και ΠΖ περαστικα σας. οσοι ειστε για ναυτικο επισης περαστικα σας. ο αλλος τις προαλλες για οποια ειδικοτητα τον ρωτουσαμε στην αεροπορια ελεγε περαστικα σας. ωραια πες εσυ τοτε που ειναι καλα

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 18, 2025 11:23 pm

οσοι ειστε ΤΘ και ΠΖ περαστικα σας. οσοι ειστε για ναυτικο επισης περαστικα σας. ο αλλος τις προαλλες για οποια ειδικοτητα τον ρωτουσαμε στην αεροπορια ελεγε περαστικα σας. ωραια πες εσυ τοτε που ειναι καλα

Στρατό Ξηράς είναι καλά μόνο στα σώματα και εκεί εξαρτάται την ειδικότητα. Όλα τα όπλα είναι ρδελομπού (ΠΖ - ΤΘ - ΠΒ). ΠΝ είναι περαστικά σας γενικά. Αεροπορία εξαρτάται την ειδικότητα, αλλά είναι μακράν καλύτερα από τα άλλα δύο. Το καλύτερο από όλα είναι το κοινό νομικό σώμα. 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 18, 2025 11:21 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 18, 2025 11:06 pm

Εσένα κορίτσι μου έτσι όπως σε βλέπω, σου δίνω το πολύ 1 χρόνο και μετά θα ψάχνεις να φύγεις τρέχοντας - κλαίγοντας. 

1ον δεν ειμαι κοριτσι 24 χρονων μαντραχαλος ειμαι δεν ξερω απο που το εβγαλες το συμπερασμα αυτο και δεν με ενδιαφερει κιολας να μαθω. 2ον δεν  μου απαντησες ακομα σαν ωριμος και "σοβαρος" ανθρωπος τι προβλημα εχεις ακριβως με τους μαυροσκουφηδες?? Αν νομιζεις εσυ και καποιοι αλλοι οτι θα μας αλλαξετε τα μυαλα η θα μας κανετε να φοβηθουμε για το τι εχουμε να συναντησουμε ειστε ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ εγω προσωπικα μονο νεκρος θα παραδωσω την θεση σε καποιον αλλον!!!!. Καλυνηχτα και καλα αποτελεσματα αν εισαι υποψηφιος. Αν παλι δεν εισαι μην προσπαθεις να φοβισεις η να αποτρεψεις καποιοον να κανει κατι. Φιλικη κουβεντα ολα αυτα ετσι

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 18, 2025 11:25 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 18, 2025 11:23 pm

Στρατό Ξηράς είναι καλά μόνο στα σώματα και εκεί εξαρτάται την ειδικότητα. Όλα τα όπλα είναι ρδελομπού (ΠΖ - ΤΘ - ΠΒ). ΠΝ είναι περαστικά σας γενικά. Αεροπορία εξαρτάται την ειδικότητα, αλλά είναι μακράν καλύτερα από τα άλλα δύο. Το καλύτερο από όλα είναι το κοινό νομικό σώμα. 

α ενταξει . αρα παντου σχεδον χαλια.μονο σε κατι ειδικοτητες ραφτης,γραφεας,χειριστης φωτοτυπικου μηχανηματος ειναι καλα
Kostas123

Δημοσίευση από Kostas123 »

Ρε παιδιά εμένα ο αδερφός μου είναι σώμα ...Αποθηκαριος πυροτεχνουργος...Ένα καλοκαίρι με αυτή τη ζέστη κόβουν χόρτα και βάφουν αποθήκες κάθε χρόνο και είναι πολλές οι αποθήκες στο μεγάλο Δέρειο...Έχει γίνει σαν τον αράπη...Τι μας λέει ο φίλος ότι τα σώματα είναι καλά....Εγώ τα έκανα Α-Τ όπλα πεζικό...Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ακούσει ποτέ κάποιος να είναι ευχαριστημένος με την ειδικότητα που έχει...Ο φίλος μου είναι στα γραφεία και όλο γκρινιάζει πάλι δεν του αρέσει....Εγώ είμαι δόκιμος στο πρωτοκλησι Έβρου...Σήμερα παρετηθηκες ένας ΕΠΟΠ...Εγώ πιστεύω παρετουντε όχι λόγω στρατού αλλά λόγω περιοχών που βρίσκονται...Ένας που δεν είναι από Έβρο και από νησί δύσκολα αντέχει να μείνει...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες