Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Kostas123 έγραψε: Τετ Ιουν 18, 2025 11:48 pm Ρε παιδιά εμένα ο αδερφός μου είναι σώμα ...Αποθηκαριος πυροτεχνουργος...Ένα καλοκαίρι με αυτή τη ζέστη κόβουν χόρτα και βάφουν αποθήκες κάθε χρόνο και είναι πολλές οι αποθήκες στο μεγάλο Δέρειο...Έχει γίνει σαν τον αράπη...Τι μας λέει ο φίλος ότι τα σώματα είναι καλά....Εγώ τα έκανα Α-Τ όπλα πεζικό...Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ακούσει ποτέ κάποιος να είναι ευχαριστημένος με την ειδικότητα που έχει...Ο φίλος μου είναι στα γραφεία και όλο γκρινιάζει πάλι δεν του αρέσει....Εγώ είμαι δόκιμος στο πρωτοκλησι Έβρου...Σήμερα παρετηθηκες ένας ΕΠΟΠ...Εγώ πιστεύω παρετουντε όχι λόγω στρατού αλλά λόγω περιοχών που βρίσκονται...Ένας που δεν είναι από Έβρο και από νησί δύσκολα αντέχει να μείνει...

αυτο που λες. τι περιμενεις να ακουσεις. εγω στην προηγουμενη τα ειχα κανει για το οικονομικο σωμα στρατου ξηρας. ατομο που ηταν μεσα μου ειπε χαλια ειναι 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 18, 2025 8:44 pm Παιδιά γράψτε μορια και ειδικότητα που δηλώσατε μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα να έχουμε και κάτι να λέμε πέρα από ημερομηνίες που θα βγουνε εγώ σκαπανεας διάσωστης 550 μορια.

Τεχνικος γραφεας υλικού πολέμου 650 μορια ξέρει κανένας τι παίζει με αυτή την ειδικότητα από μεταθεσεις καθήκοντα ρε παιδιά;
maria17

Δημοσίευση από maria17 »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιουν 19, 2025 7:17 am
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 18, 2025 8:44 pm Παιδιά γράψτε μορια και ειδικότητα που δηλώσατε μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα να έχουμε και κάτι να λέμε πέρα από ημερομηνίες που θα βγουνε εγώ σκαπανεας διάσωστης 550 μορια.

Τεχνικος γραφεας υλικού πολέμου 650 μορια ξέρει κανένας τι παίζει με αυτή την ειδικότητα από μεταθεσεις καθήκοντα ρε παιδιά;

Τεχνίτης οπλισμού πζ 398 ,ξέρει κανένας για αυτή την ειδικότητα ; 

episkeptis1

Δημοσίευση από episkeptis1 »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 18, 2025 11:25 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 18, 2025 11:23 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 18, 2025 10:52 pm Να μην τα πολυλογούμε, όσοι είστε για ΤΘ - ΠΖ, περαστικά σας. 

οσοι ειστε ΤΘ και ΠΖ περαστικα σας. οσοι ειστε για ναυτικο επισης περαστικα σας. ο αλλος τις προαλλες για οποια ειδικοτητα τον ρωτουσαμε στην αεροπορια ελεγε περαστικα σας. ωραια πες εσυ τοτε που ειναι καλα

Στρατό Ξηράς είναι καλά μόνο στα σώματα και εκεί εξαρτάται την ειδικότητα. Όλα τα όπλα είναι ρδελομπού (ΠΖ - ΤΘ - ΠΒ). ΠΝ είναι περαστικά σας γενικά. Αεροπορία εξαρτάται την ειδικότητα, αλλά είναι μακράν καλύτερα από τα άλλα δύο. Το καλύτερο από όλα είναι το κοινό νομικό σώμα. 

ποια είναι η γνώμη σου για στρατολόγος αεροπορίας?? 
Eyyehdheheje
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 13
Ενδιαφέροντα: Στράτος
Επάγγελμα: Άνεργος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Eyyehdheheje »

Tregkos έγραψε: Τετ Ιουν 18, 2025 10:50 pm Γεια σας παιδιά έκανα πλήρωμα επρυστιροφορου ΠΖ πώς είναι σαν ιδικοτητα ξέρετε 

Κ εγώ για εκεί είμαι φιλαράκι μου , πρώτη φορά ακούω κάποιον εδώ μέσα ή στις εξετάσεις να έχει δηλώσει το ίδιο 😂 πόσα μόρια έχεις ;;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από D.Y.K »

Παρακαλώ πολύ να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να αποφεύγονται οι χαρακτηρισμοί. 
Pao13
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 18
Ενδιαφέροντα: Τρεξιμο
Επάγγελμα: Οικιακα

Δημοσίευση από Pao13 »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 18, 2025 10:47 pm Τεχνίτης αεροσκαφών αεροπορία 450 

Η ειδικότητα δεν συμπλήρωσε αιτήσεις για τις 20 θέσεις που ζήταγε άρα περνάς καλή τύχη 

Pao13
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 18
Ενδιαφέροντα: Τρεξιμο
Επάγγελμα: Οικιακα

Δημοσίευση από Pao13 »

episkeptis1 έγραψε: Πέμ Ιουν 19, 2025 8:30 am
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 18, 2025 11:25 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 18, 2025 11:23 pm

οσοι ειστε ΤΘ και ΠΖ περαστικα σας. οσοι ειστε για ναυτικο επισης περαστικα σας. ο αλλος τις προαλλες για οποια ειδικοτητα τον ρωτουσαμε στην αεροπορια ελεγε περαστικα σας. ωραια πες εσυ τοτε που ειναι καλα

Στρατό Ξηράς είναι καλά μόνο στα σώματα και εκεί εξαρτάται την ειδικότητα. Όλα τα όπλα είναι ρδελομπού (ΠΖ - ΤΘ - ΠΒ). ΠΝ είναι περαστικά σας γενικά. Αεροπορία εξαρτάται την ειδικότητα, αλλά είναι μακράν καλύτερα από τα άλλα δύο. Το καλύτερο από όλα είναι το κοινό νομικό σώμα. 

ποια είναι η γνώμη σου για στρατολόγος αεροπορίας?? 

Αν πας σε πτέρυγα μάχης θα χορτάσεις αγγαρεία 

Επισκέπτης

Pao13 έγραψε: Πέμ Ιουν 19, 2025 12:39 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 18, 2025 10:47 pm Τεχνίτης αεροσκαφών αεροπορία 450 

Η ειδικότητα δεν συμπλήρωσε αιτήσεις για τις 20 θέσεις που ζήταγε άρα περνάς καλή τύχη 

Εγώ τα ξέρω αλλιώς. Ότι την έχουν δηλώσει αρκετοί αλλά θα τραβήξει παραπάνω άτομα γτ ότι κενές θέσεις προκύψουν θα τις πάρει εκεί

Nik007
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Nik007 »

Πλήρωμα MOLF ΤΘ έχουμε καμία εικόνα ;
Επισκέπτης

maria17 έγραψε: Πέμ Ιουν 19, 2025 7:23 am

Αεροπορία πυροσβέστης 601 μόρια 

Επισκέπτης

Το γνωστό τρολ με τα χίλια νικς Pao13 - John1000 - επισκέπτης κτλ κτλ άρχισε τη γνωστή του προπαγάνδα - ασχετοσύνη. Εφιστώ την προσοχή στους υποψηφίους διότι είναι σε διατεταγμένη αποστολή με απώτερο σκοπό να αποτρέψει κόσμο από την πρόσληψη για να μπει αυτός. ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ κυρίες και κύριοι!!!!!
Επισκέπτης

maria17 έγραψε: Πέμ Ιουν 19, 2025 7:23 am

Και εγώ για τεχνικός γραφεας υλικού πολέμου με 590 μορια καλή μας επιτυχία οποίος γνωρίζει σε περίπτωση που περάσουμε κάποια πληροφορία παραπάνω με τοποθετήσεις-μεταθεσεις καθηκοντα θα ήτανε μεγάλη βοήθεια γιατί πρέπει να είμαστε πολλά άτομα που έχουμε δηλώσει εκεί.

Nikoszt12345

Δημοσίευση από Nikoszt12345 »

Υπάρχει άλλος που έχει κάνει για κουρεας έχω 470 
Nik007
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Nik007 »

Nik007 έγραψε: Πέμ Ιουν 19, 2025 12:46 pm Πλήρωμα MOLF ΤΘ έχουμε καμία εικόνα ;

Κανεις;
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες