Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Ρε Βούρλα , χαπατα δεν έχουν βγει και ούτε πρόκειται να βγουν, τουλάχιστον σήμερα. Σταματήστε να πιστεύετε τον κάθε τελειωμένο κοκακια τρολερα. Έλεος δλδ ρε μalakes. Μπορείτε και μόνοι σας να τσεκαρετε τόσο χαμηλό iq εχετε μερικοί. Πω ρε πoustη μου
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 18
- Ενδιαφέροντα: Τρεξιμο
- Επάγγελμα: Οικιακα
Τα αποτελέσματα θα βγούνε τέλος τις άλλης εβδομάδας μην περιμένετε νωρίτερα
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑPao13 έγραψε: Τετ Ιουν 18, 2025 4:16 pm Τα αποτελέσματα θα βγούνε τέλος τις άλλης εβδομάδας μην περιμένετε νωρίτερα
Ναι μπορεί και τη πρωτοχρονιά με τον άγιο Βασίλη
εγω παλι κατι πηρε το αυτι μου για 15αυγουστο
Καλά κ αυτοί τώρα πόσο δυσκολο ειναι να τ ανακοινώσουν ρε φιλε δν είναι επιστήμη για 1000ες αιτησεις σ αλλά σώματα προχωράει μπαμ μπαμ εδώ τρ πάμε 3μιση μήνες από όταν βγηκε
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 18
- Ενδιαφέροντα: Τρεξιμο
- Επάγγελμα: Οικιακα
27/6 έχει την παρασκευή και την τρίτη αλλάζει ο μήνας μη κολλάς σε 4 μέρες εδώ γράφανε ότι θα βγούνε σήμερα αύριο ξεκόλλα λοιπόν δεν θα βγούνε αυτή την εβδομάδα τέλος τις άλλης και μπορεί και 1/7 και κατάταξη μέσα Ιουλίου από 14/7 έως 17/7Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 18, 2025 5:24 pmΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑPao13 έγραψε: Τετ Ιουν 18, 2025 4:16 pm Τα αποτελέσματα θα βγούνε τέλος τις άλλης εβδομάδας μην περιμένετε νωρίτερα
Aστο φιλε δυστηχως ο στρατος ειναι αργα τα ζα. Αλλα τι να κανς να κατσ να σκαις. ΥΠΟΜΟΝΗ
ΕΡΩΤΗΣΗ: έχετε ακούσει τι μόρια παίζουν φέτος για ΤΘ;
τι συμμετοχή έχει ;
τι συμμετοχή έχει ;
ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ή ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΔΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΜΟΥ ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ
Επιτελους και ενας φυσιολογικος εδω μεσα που λεει αληθειες και δεν τρολαρει σαν τους αλλους τους μπαφιαρηδες
Παιδιά γράψτε μορια και ειδικότητα που δηλώσατε μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα να έχουμε και κάτι να λέμε πέρα από ημερομηνίες που θα βγουνε εγώ σκαπανεας διάσωστης 550 μορια.
Οδηγός ερπυστριοφορου Μηχανικό με 699 μορια υπάρχει κανείς άλλος?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης