Κι εσυ πολυ ωραιοποιημενα τα παρουσιαζεις... Για να σε σχολιασω λιγο

kampf έγραψε:Σιγουρα πιστευεις υπαρχει ιπποτισμος, πατριωτισμος, πειθαρχια, αλληλεγγυη κατανοηση, Τιμη κτλ. Ε λοιποιν τιποτα δεν υπαρχει.
Ολα αυτα υπαρχουν. Αν ειστε τυχεροι και τα εχετε κρατηστετα μεσα σας και προστατεψτε τα, καποια μερα ισως χρειαστουν. Να πατε κομμαντο για την παρτι σας.
kampf έγραψε:Στο στρατο θα πας οχι για να σε κανουν στρατιωτη ικανο για μαχη αλλα να τους καθαριζεις σκουπιζεις και να κανεις τις σκοπιες.
Ενα Πρωι ειχα κανει τις χεστρες γυαλι. Ετρωγες εκει. Μπενει ενας βρωμο ΕΠΟΠ χεζει και μετα ερχετε και μου κανει παρατηρηση για το βουνο σκατα που αφυσε πισω του.
kampf έγραψε:Δεν σε βλεπουν σαν Στρατιωτη αλλα σαν εναν ακομα περαστικο.
Λαθος, σε βλεπουν σαν ενακομματι κρεας που θα βγαλει μια υπηρεσια.
kampf έγραψε:Αντε πες και γινει πολεμος ετσι, θα πας, θα φας μερικους θα σε φανε.
Μια σειρα μου μου ειχε πει: Στον πολεμο ειμαστε ολοι 30δραχμες. Βατραχος η τζιτζικι, φανταρος ή στρατηγος, η σφαιρα που θα σε βρει κανει 30δραχμες.
kampf έγραψε:Ουτε συνταξη δεν θα χεις.
Ο παππους μου ηταν δεκανεας Πυροβολικου στην Κοριτσα 22χρ. Κουφαθηκε στο αριστερο αυτι. Οταν περασε Ανυε μετα τον πολεμο του ειπαν οτι αν εχανε μισο εκατοστο απο το μικρο δαχτυλο του αριστερου του ποδιου θα επερνε 1000 δρχ επιδομα μηνιαιως μεχρι να πεθανει. Για το αυτι του τιποτα.
kampf έγραψε:Καταρχας δεν εχεις καθολου προσωπικο χρονο ρε αδερφε
Το πρωτο προβλημα των Βατραχων της ΜΥΚ ειναι οτι δεν εχουν ζωη εξω απο τη ΜΥΚ. Βαρανε αποστολες και 100 μερες στην καλυτερη πλευσιμες το χρονο. Που σημαινει τι; Οταν ειναι εξω θα βρουνε μια γκομενιτσα αλλα με τη readiness και τις αποστολες δεν στεριωνει καμια. Και ειναι ενα μεγαλο μερος στα γραφεια συνεκεσιων. Θα κανεις το βιτσιο σου ποσο 1 2 χρονια 3; Μετα θα αρχισεις να ρωτας πως φευγεις. Να πας που; Στα καραβια με 150 - 200 μερες πλευσιμες το χρονο;
kampf έγραψε:Ποιος θα σε θυμαται; Μονο οι πολυ κοντινοι σου.
Αντε και η μοναδα σου. Θα εισαι ενα ονομα σε μια λιστα πεσοντων υπερ πατριδας.
kampf έγραψε:Αυτοι οι σφουγγοκωλαριοι που σου το παιζουν αφεντικα και μαω θα βγαλουν πρωτοι εισητηριο χωρις επιστροφη οταν γινει το μπαμ.
Ενας πρωτη σειρα ΕΠΟΠ μου ειχε πει καταμουτρα οτι αν γινει κατι θα παρει το οπλο του, θα παει στο αεροδρομιο, αεροπειρατεια στο πρωτο αεροπλανο και δρομο.
kampf έγραψε:Αυτα που εγραψα αποτελουν αποψεις προσωπιικες, μπορει να μην συμφωνειτε αλλα αυτο εχω καταλαβει μετα απο χρονια διαβασματος στρατιωτικης ιστοριας και 2 μηνες που διανυω στο στρατο υπηρετωντας την (;) Πατριδα.
Σωστο το βρωμονεο. Νεο παρε τις μερες μου