ΟΥΚ: Εκπαίδευση Υποβρυχίων Καταστροφέων

Πληροφορίες και συζητήσεις για τις στρατιωτικές σχολές,την εκπαίδευση, τους μισθούς, τη βαθμολογική εξέλιξη και τη ζωή των στρατιωτικών
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 19
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

vesst έγραψε:Ναι οτι και να γινει πρεπει να βγαλεις την προετιμασια... Αν εχεις κατι και δεν μπορεις να συνεχισεις αυτοματως κοβεσαι... ΕΡΩΤΗΣΗ (τωρα που θα γινει 14 μηνες και παλι ο στρατος θα πηγαινουν ΟΥΚ και εφεδροι) ;

Όταν ξαναγίνει 18μηνο ίσως, αν και δεν το νομίζω. Εδώ στα ΟΥΚ της Κύπρου σκέφτονται να καταργήσουν την στράτευση των εφέδρων.
LEONIDAS

Δημοσίευση από LEONIDAS »

Είναι αλήθεια ότι οι ουκάδες κάνουν πολύωρες υποβρύχιες πορείες μέρα νύχτα;

LEONIDAS

Μήπως γνωρίζεις ποια συσκευή χρησιμοποιούν και πόση διάρκεια έχει;
Nicolas_mk2

Δημοσίευση από Nicolas_mk2 »

LEONIDAS έγραψε:Μήπως γνωρίζεις ποια συσκευή χρησιμοποιούν και πόση διάρκεια έχει;

Διαβασε τις προηγούμενες σελίδες, έχουν απαντηθεί όλα αναλυτικά.

LEONIDAS

Έχει δύο απόψεις πια είναι η σωστή φίλε Νικόλα;
Nicolas_mk2

Δημοσίευση από Nicolas_mk2 »

LEONIDAS έγραψε:Έχει δύο απόψεις πια είναι η σωστή φίλε Νικόλα;

Η βασική συσκευή για τις υποβρύχιες πορείες είναι η LAR-5
LEONIDAS

Πόση διάρκεια έχει τελικά;
Άβαταρ μέλους
kampf
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από kampf »

Οσο καυλα κ να χεις για το στρατο οταν μπεις θα ξενερωσεις απιστευτα με αυτα που θα δεις. Σιγουρα πιστευεις υπαρχει ιπποτισμος, πατριωτισμος, πειθαρχια, αλληλεγγυη κατανοηση, Τιμη κτλ. Ε λοιποιν τιποτα δεν υπαρχει. Αυτα υπαρχουν σε ποσοστο 1% και αμα. Στο στρατο θα πας οχι για να σε κανουν στρατιωτη ικανο για μαχη αλλα να τους καθαριζεις σκουπιζεις και να κανεις τις σκοπιες. Δεν σε βλεπουν σαν Στρατιωτη αλλα σαν εναν ακομα περαστικο. Ολα αυτα στην απλη θητεια ετσι...

Που να πας ΟΥΚ. Αξιζει η καταστροφη της ψυχης και κατα πασα πιθανοτητα και του σωματος σου για κατι που εσυ θεωρεις υψιστο και αλλοι απλως δουλεια; Καταρχας δεν εχεις καθολου προσωπικο χρονο ρε αδερφε, οικογενεια ξεχνα την. Θα γινεις αλλος ανθρωπος θα σκεφτεσαι 24 ωρες τη μερα τα ιδια πραγματα. Πως θα βγαλεις το προγραμμα. Καθε μερα ολη μερα. Στο στρατο ναι θα εισαι ελιτ αλλα στη ζωη; Αντε πες και γινει πολεμος ετσι, θα πας, θα φας μερικους θα σε φανε. Ολα χαμενα μια σφαιρα διαλυει ολους τους κοπους μιας ζωης. Ποιος θα σε θυμαται; Μονο οι πολυ κοντινοι σου. Αντε και ζησεις. Ουτε συνταξη δεν θα χεις. Με ψυχοφαρμακα θα τα βγαζεις περα. Η εποχη των Ηρωων εχει πεθανει φιλε. Αυτοι οι σφουγγοκωλαριοι που σου το παιζουν αφεντικα και μαω θα βγαλουν πρωτοι εισητηριο χωρις επιστροφη οταν γινει το μπαμ. Εσενα εμενα και ολους που νιωθουν να ξερεις οτι δεν τους περιμενει η αναγνωριση και η αιωνια μνημη αλλα ενας ομαδικος ταφος και η περιφρονηση.

Αυτα που εγραψα αποτελουν αποψεις προσωπιικες, μπορει να μην συμφωνειτε αλλα αυτο εχω καταλαβει μετα απο χρονια διαβασματος στρατιωτικης ιστοριας και 2 μηνες που διανυω στο στρατο υπηρετωντας την (;) Πατριδα. ...
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 14
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Κι εσυ πολυ ωραιοποιημενα τα παρουσιαζεις... Για να σε σχολιασω λιγοΕικόνα
kampf έγραψε:Σιγουρα πιστευεις υπαρχει ιπποτισμος, πατριωτισμος, πειθαρχια, αλληλεγγυη κατανοηση, Τιμη κτλ. Ε λοιποιν τιποτα δεν υπαρχει.

Ολα αυτα υπαρχουν. Αν ειστε τυχεροι και τα εχετε κρατηστετα μεσα σας και προστατεψτε τα, καποια μερα ισως χρειαστουν. Να πατε κομμαντο για την παρτι σας.
kampf έγραψε:Στο στρατο θα πας οχι για να σε κανουν στρατιωτη ικανο για μαχη αλλα να τους καθαριζεις σκουπιζεις και να κανεις τις σκοπιες.

Ενα Πρωι ειχα κανει τις χεστρες γυαλι. Ετρωγες εκει. Μπενει ενας βρωμο ΕΠΟΠ χεζει και μετα ερχετε και μου κανει παρατηρηση για το βουνο σκατα που αφυσε πισω του.
kampf έγραψε:Δεν σε βλεπουν σαν Στρατιωτη αλλα σαν εναν ακομα περαστικο.

Λαθος, σε βλεπουν σαν ενακομματι κρεας που θα βγαλει μια υπηρεσια.
kampf έγραψε:Αντε πες και γινει πολεμος ετσι, θα πας, θα φας μερικους θα σε φανε.

Μια σειρα μου μου ειχε πει: Στον πολεμο ειμαστε ολοι 30δραχμες. Βατραχος η τζιτζικι, φανταρος ή στρατηγος, η σφαιρα που θα σε βρει κανει 30δραχμες.
kampf έγραψε:Ουτε συνταξη δεν θα χεις.

Ο παππους μου ηταν δεκανεας Πυροβολικου στην Κοριτσα 22χρ. Κουφαθηκε στο αριστερο αυτι. Οταν περασε Ανυε μετα τον πολεμο του ειπαν οτι αν εχανε μισο εκατοστο απο το μικρο δαχτυλο του αριστερου του ποδιου θα επερνε 1000 δρχ επιδομα μηνιαιως μεχρι να πεθανει. Για το αυτι του τιποτα.
kampf έγραψε:Καταρχας δεν εχεις καθολου προσωπικο χρονο ρε αδερφε

Το πρωτο προβλημα των Βατραχων της ΜΥΚ ειναι οτι δεν εχουν ζωη εξω απο τη ΜΥΚ. Βαρανε αποστολες και 100 μερες στην καλυτερη πλευσιμες το χρονο. Που σημαινει τι; Οταν ειναι εξω θα βρουνε μια γκομενιτσα αλλα με τη readiness και τις αποστολες δεν στεριωνει καμια. Και ειναι ενα μεγαλο μερος στα γραφεια συνεκεσιων. Θα κανεις το βιτσιο σου ποσο 1 2 χρονια 3; Μετα θα αρχισεις να ρωτας πως φευγεις. Να πας που; Στα καραβια με 150 - 200 μερες πλευσιμες το χρονο;
kampf έγραψε:Ποιος θα σε θυμαται; Μονο οι πολυ κοντινοι σου.

Αντε και η μοναδα σου. Θα εισαι ενα ονομα σε μια λιστα πεσοντων υπερ πατριδας.
kampf έγραψε:Αυτοι οι σφουγγοκωλαριοι που σου το παιζουν αφεντικα και μαω θα βγαλουν πρωτοι εισητηριο χωρις επιστροφη οταν γινει το μπαμ.

Ενας πρωτη σειρα ΕΠΟΠ μου ειχε πει καταμουτρα οτι αν γινει κατι θα παρει το οπλο του, θα παει στο αεροδρομιο, αεροπειρατεια στο πρωτο αεροπλανο και δρομο.
kampf έγραψε:Αυτα που εγραψα αποτελουν αποψεις προσωπιικες, μπορει να μην συμφωνειτε αλλα αυτο εχω καταλαβει μετα απο χρονια διαβασματος στρατιωτικης ιστοριας και 2 μηνες που διανυω στο στρατο υπηρετωντας την (;) Πατριδα.

Σωστο το βρωμονεο. Νεο παρε τις μερες μουΕικόναΕικόναΕικόνα

Άβαταρ μέλους
kampf
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από kampf »

Αχαχχαχααχ φιλε ετσι ειναι τα πραγματα. Εσυ τα εζησες κιολας! Εμενα ενας φιλος εποπ τον ρωταω τι θα κανουμε αμα γινει πολεμος κ μου λεει εγω θα τρεξω να κρυφτω σε καμια σπηλια να κρυφτω εσυ κανε οτι θες. ΑΧαχαχαΧΑΧαΧαΧα

Μεσα στο στρατο κοιτανε πως θα κανεις τελειο επ'ωμου αρμ πως να εισαι μπιμπελο γυαλισμενος και πως θα χεις τυλιγμενα τα σαλιγγαρακια απτο Μ71. Μετα σου λενε εισαι στρατιωτης (φανταρος ειναι υποτιμητικη εννοια), και στην ορκομωσια βγαζουν εναν εφετζιδικο λογο ηθικοπλαστικου εικονικου χαρακτηρα που δεν ισχυει ουτε στο ελαχιστο στην πραγματικοτητα. Παμε για βολη στα 100 μετρα με το ζορι βαζουν μια στο στοχο... Ειδικες δυναμεις σου λεει. "μετα θα παρω μπερε εγω μαω! ". Ενας επιλογιας μας εκανε μαθημα με με θεμα τι κανουμε αν μας κυνηγαει εχθρικο αεροσκαφος (!). Σε ενα αλλο μαθημα μας ρωταει γιατι δν πρεπει να αφηνουμε το οπλο κατω. Ελεγαν ΟΤΙ να ναι, ο αλλος ελεγε για να μην κανει θορυβο ο αλλος ελεγε για να μην το ξεχασουμε, σηκωνω χερι και λεω για να μην μπει κατι στην κανη ή στο κλειστρο και παθει εμπλοκη και με κοιταγε λες και εβλεπε τον Ραμπο... Πως το ξερες μου λεει. Του λεω διαβαζω οτιδηποτε εχει σχεση με οπλα στρατο πολεμους. Λεει ωραιος. Προτινομενος για 2 μερες τιμητικη. Δλδ για να δινουν τιμητικη για αυτο το λογο φαντασου ρε φιλε τι επιπεδο ειναι...
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 14
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Μαμακας εισαι; Παρτην και πηγαινε σπιτι σουΕικόνα Εγω παλι κοιταζα το προγραμμα εκπαιδευσης της μοναδας και μετα κανοζα Ποτε θα παρω αδειες η ποτε να παω φαρμακω. Δεν ηθελα με τιποτα να κανω ορεινο... Δεν μου αρεσε αλλα δεν το γλιτωσα. Τωρα λεω ευτυχως που εκανα. Ειχε πλακα τελικα.10ημερο ομως δεν εκανα γιατι δεν ειμαι τζιτζικι για να κανω 10ημερο τζιτζικαριαςΕικόναΕικόνα Δεν εχασα καταστροφες, ναρκοθετησεις, πρωτες βοηθειες, στοιβο τοπογραφιας. Καναμε βολες απο σταγιερ κινουμενο...

Για την παρτη σου φιλε ολα για την παρτη σου.

Εσυ εκπαιδευεσαι, τζαμπα γυμναστικη κανεις πληρωνει η μαμα πατριδα.Εικόνα

Άβαταρ μέλους
kampf
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από kampf »

ΑχχΑχαχαχα ναι ρε τζαμπα πραμα... Ειμουν που ειμουν αδυνατος εκει στεγνωσα να πουμε. Σαν καπνιστη ρεγγα εγινα.
giannis

Δημοσίευση από giannis »

Πρωτου μπεις ΟΥΚ ποια σχολια Ε. Δ. Πρεπει να βγαλεις ΛΟΚ η Αλεξιπτωτσιστες

μπουμπουλινας

Δημοσίευση από μπουμπουλινας »

Για να παραμεινει καποιος ουκας υποχρεουτο να κανει πτωσεις με αλεξιπτωτο ή μονο καταδυσεις; Ποια ειναι η σχετικη νομοθεσια; Επειδη ειναι σοβαρο το ζητημα να απαντησουν οσοι ειναι γνωστες του ζητηματος. Επισης αν ξερετε που μπορω να βρω την νομοθεσια. Ευχαριστω τα μαλα.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες