Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό (2010);

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
tsiripobina
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από tsiripobina »

Απ'οσο γνωριζω χαρτι για τον στρατο ερχεται και μπαινεις στην εσσο που θα'ρθει εφοσον εχεις συμπληρωσει το 18ο ετος της ηλικιας σου.(να κανω τοσο λαθος;Εικόνα) συμφωνα με τους υπολογισμους μου τωρα εισαι 18μιση ετων; Κανονικα νομιζω επρεπε να μπεις Φλεβαρη αλλα εφοσον δε σου ηρθε το χαρτι τοτε μαλλον θα μπεις Μαιο. Παρε τη στρατολογια να ρωτησεις σιγουρα.
giannisiker
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από giannisiker »

Καλησπερα παιδες... Εκοψα τν αναβολη μου μεσα στν φεβρουαριο και συμπληρωσα ενα χαρτι για να μπω τν μαιο αντι για τν αυγουστο. Και μου ειπαν μως αν δν συμπληρω8ει η σειρα του μαιου 8α μπω μαιο αλλιως αυγουστο... Πως μπορω να μα8ω τι 8α γινει τλκ; Η ειναι νωρις ακομα?
big boss

Δημοσίευση από big boss »

Παρε σε ενα μηνα περιπου στην στρατολογια για να δεις αν ξερουν... αν δεν ξερουν, ξαναδοκιμασε
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Καλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση παιδια γιατι εχω αρχησει να ανυσηχω...
Ειμαι γεννημενος 2/3/91 εχω κλεισει τα 18 και ακομα να μπω... Περιμενα για τον φεβρουαριο αλλα πηγα και ρωτησα και μου ειπαν οτι εφοσον δεν σε καλεσαμε εισαι μαιο ή αυγουστο... Και ερωτω εγω εφοσον ειμαι μαρτιο γεννημενος δεν θα επρεπε να μπω τουλαχιστον Μαιο ; Γιατι ο Μαιος ερχεται και ακομα να με ενημερωσουν... Οποιος ξερει παρακαλω ας απαντησει...
Δεν εχω παρει καποια αναβολη... Περιοδευον περασα 2/1/09 Ευχαριστω...
ΟΡΕΣΤΗΣ
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από ΟΡΕΣΤΗΣ »

Φιλε μπες εδω http://www.army.gr/default.php?pname=Article&art_id=36864&cat_id=175 Και δες αν δεν σε εχει παρε τηλ. Την σρατολογια!
patriot
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από patriot »

Νικος έγραψε:Καλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση παιδια γιατι εχω αρχησει να ανυσηχω...
Ειμαι γεννημενος 2/3/91 εχω κλεισει τα 18 και ακομα να μπω... Περιμενα για τον φεβρουαριο αλλα πηγα και ρωτησα και μου ειπαν οτι εφοσον δεν σε καλεσαμε εισαι μαιο ή αυγουστο... Και ερωτω εγω εφοσον ειμαι μαρτιο γεννημενος δεν θα επρεπε να μπω τουλαχιστον Μαιο ; Γιατι ο Μαιος ερχεται και ακομα να με ενημερωσουν... Οποιος ξερει παρακαλω ας απαντησει...
Δεν εχω παρει καποια αναβολη... Περιοδευον περασα 2/1/09 Ευχαριστω...
Αν δεν έχεις δηλώσει εθελοντικά να καταταγείς η ΕΣΣΟ σου καλείται το 2012. Αν έχεις δηλώσει εθελοντής σε παίρνουν αν υπάρχει χώρος στις ΕΣΣΟ.
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Φιλε Ορεστη στην σελιδα που μου εδωσες θελει ενα ΑΣΜ που το βρησκω;
Αμα ηξερα ποτε μπαινω δεν θα ειμουν εδω... ΕικόναΕικόνα
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Δηλαδη για να καταλαβω μπαινω στρατο το 2012 στα 21 μου ;
Πως γινετε αυτο ενας φιλος μου που πηγαμε μαζι περιοδευον μπηκε Φεβρουαριο ειδικες δυναμεις μεγαλο πευκο...
Απλα αυτος ειναι γραμμενος στον Πειραια και εγω ανηκω δυτικη αττικη για αυτο μου ειπανε οταν ειχα παει να ρωτησω...
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Παιδια ευχαριστω πολυ για την βοηθεια το χαρτι ηρθε σημερα!
12 Μαιου τριπολη στο 11 ΣΠ.
Να κανω ομως μια ερωτηση εφοσον ειμαι αποφοιτος λυκειου δεν θα επρεπε να ειμαι ΥΕΑ κ οχι Οπλιτης;
vagelis

Δημοσίευση από vagelis »

Ρε πεδες εχω ενα χαρτι που λεει "Αποδεικτικο συμπληρωσης-Καταθεσης Δελτιου Απογραφης"Ο ΣΑ ειναι 154/005774/2012 αυτο τι σημαινει ποτε μπαινω... ;
χαραλαμποσ παρασχακι

Δημοσίευση από χαραλαμποσ παρασχακι »

Ποτε παρουσιαζομαι στο στρατο και που εκοψα την αναβολη τον φεβρουαριο και μου ειπαν για αυγουστο. Γεννηθηκα 28-12-90 ευχαριστω
ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΤΣΕΡΠΕΣ

Δημοσίευση από ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΤΣΕΡΠΕΣ »

Εχω κοψει την αναβολη ενα μηνα σχεδον και μου ειπαν οτι κατατασομαι περι τα μέσα Αυγουστου, ειναι δυνατον να μαθω ποτε ακριβως παρουσιάζομαι και που. Ευχαριστω.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Greek_Army »

Είναι νωρίς ακόμα να μάθεις που παρουσιάζεσαι. Αλλά σίγουρα θα μπεις αύγουστο. Συνήθως 20 μέρες πριν μπορείς να δεις από την επίσημη ιστιοσελίδα του στρατού www.army.gr που μπαίνεις
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Καλησπερα παιδια. Να κανω μια ερωτηση; Σκεφτομαι να μπω το νοεμβριο, ποτε πρεπει να κοψω την αναβολη; Επισης επειδη το σεπτεμβριο τελειωνω με την σχολη πρεπει να εχω χαρτια μαζι μου οταν κοβω την αναβολη και οταν μπω μεσα στο στρατοπεδο;(εκεινη την εποχη θα εχω κ το πτυχιο). Σας ευχαριστω πολυ κ ευχομαι ολες αυτες οι φημες περι αυξησης θητειας να μην ισχυουν...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Greek_Army »

Πρέπει να την κόψεις τέλη ιουλίου για να μπεις νοέμβριο και φυσικά πρέπει να έχεις χαρτιά από την σχολή αφού γι'αυτό τον λόγο είχες πάρει αναβολή
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης