Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό (2010);
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Απ'οσο γνωριζω χαρτι για τον στρατο ερχεται και μπαινεις στην εσσο που θα'ρθει εφοσον εχεις συμπληρωσει το 18ο ετος της ηλικιας σου.(να κανω τοσο λαθος;
) συμφωνα με τους υπολογισμους μου τωρα εισαι 18μιση ετων; Κανονικα νομιζω επρεπε να μπεις Φλεβαρη αλλα εφοσον δε σου ηρθε το χαρτι τοτε μαλλον θα μπεις Μαιο. Παρε τη στρατολογια να ρωτησεις σιγουρα.

-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 1
Καλησπερα παιδες... Εκοψα τν αναβολη μου μεσα στν φεβρουαριο και συμπληρωσα ενα χαρτι για να μπω τν μαιο αντι για τν αυγουστο. Και μου ειπαν μως αν δν συμπληρω8ει η σειρα του μαιου 8α μπω μαιο αλλιως αυγουστο... Πως μπορω να μα8ω τι 8α γινει τλκ; Η ειναι νωρις ακομα?
Παρε σε ενα μηνα περιπου στην στρατολογια για να δεις αν ξερουν... αν δεν ξερουν, ξαναδοκιμασε
Καλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση παιδια γιατι εχω αρχησει να ανυσηχω...
Ειμαι γεννημενος 2/3/91 εχω κλεισει τα 18 και ακομα να μπω... Περιμενα για τον φεβρουαριο αλλα πηγα και ρωτησα και μου ειπαν οτι εφοσον δεν σε καλεσαμε εισαι μαιο ή αυγουστο... Και ερωτω εγω εφοσον ειμαι μαρτιο γεννημενος δεν θα επρεπε να μπω τουλαχιστον Μαιο ; Γιατι ο Μαιος ερχεται και ακομα να με ενημερωσουν... Οποιος ξερει παρακαλω ας απαντησει...
Δεν εχω παρει καποια αναβολη... Περιοδευον περασα 2/1/09 Ευχαριστω...
Ειμαι γεννημενος 2/3/91 εχω κλεισει τα 18 και ακομα να μπω... Περιμενα για τον φεβρουαριο αλλα πηγα και ρωτησα και μου ειπαν οτι εφοσον δεν σε καλεσαμε εισαι μαιο ή αυγουστο... Και ερωτω εγω εφοσον ειμαι μαρτιο γεννημενος δεν θα επρεπε να μπω τουλαχιστον Μαιο ; Γιατι ο Μαιος ερχεται και ακομα να με ενημερωσουν... Οποιος ξερει παρακαλω ας απαντησει...
Φιλε μπες εδω http://www.army.gr/default.php?pname=Article&art_id=36864&cat_id=175 Και δες αν δεν σε εχει παρε τηλ. Την σρατολογια!
Αν δεν έχεις δηλώσει εθελοντικά να καταταγείς η ΕΣΣΟ σου καλείται το 2012. Αν έχεις δηλώσει εθελοντής σε παίρνουν αν υπάρχει χώρος στις ΕΣΣΟ.Νικος έγραψε:Καλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση παιδια γιατι εχω αρχησει να ανυσηχω...
Φιλε Ορεστη στην σελιδα που μου εδωσες θελει ενα ΑΣΜ που το βρησκω;
Αμα ηξερα ποτε μπαινω δεν θα ειμουν εδω...

Αμα ηξερα ποτε μπαινω δεν θα ειμουν εδω...

Δηλαδη για να καταλαβω μπαινω στρατο το 2012 στα 21 μου ;
Πως γινετε αυτο ενας φιλος μου που πηγαμε μαζι περιοδευον μπηκε Φεβρουαριο ειδικες δυναμεις μεγαλο πευκο...
Απλα αυτος ειναι γραμμενος στον Πειραια και εγω ανηκω δυτικη αττικη για αυτο μου ειπανε οταν ειχα παει να ρωτησω...
Πως γινετε αυτο ενας φιλος μου που πηγαμε μαζι περιοδευον μπηκε Φεβρουαριο ειδικες δυναμεις μεγαλο πευκο...
Απλα αυτος ειναι γραμμενος στον Πειραια και εγω ανηκω δυτικη αττικη για αυτο μου ειπανε οταν ειχα παει να ρωτησω...
Παιδια ευχαριστω πολυ για την βοηθεια το χαρτι ηρθε σημερα!
12 Μαιου τριπολη στο 11 ΣΠ.
Να κανω ομως μια ερωτηση εφοσον ειμαι αποφοιτος λυκειου δεν θα επρεπε να ειμαι ΥΕΑ κ οχι Οπλιτης;
12 Μαιου τριπολη στο 11 ΣΠ.
Να κανω ομως μια ερωτηση εφοσον ειμαι αποφοιτος λυκειου δεν θα επρεπε να ειμαι ΥΕΑ κ οχι Οπλιτης;
Ρε πεδες εχω ενα χαρτι που λεει "Αποδεικτικο συμπληρωσης-Καταθεσης Δελτιου Απογραφης"Ο ΣΑ ειναι 154/005774/2012 αυτο τι σημαινει ποτε μπαινω... ;
Ποτε παρουσιαζομαι στο στρατο και που εκοψα την αναβολη τον φεβρουαριο και μου ειπαν για αυγουστο. Γεννηθηκα 28-12-90 ευχαριστω
Εχω κοψει την αναβολη ενα μηνα σχεδον και μου ειπαν οτι κατατασομαι περι τα μέσα Αυγουστου, ειναι δυνατον να μαθω ποτε ακριβως παρουσιάζομαι και που. Ευχαριστω.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 60
Είναι νωρίς ακόμα να μάθεις που παρουσιάζεσαι. Αλλά σίγουρα θα μπεις αύγουστο. Συνήθως 20 μέρες πριν μπορείς να δεις από την επίσημη ιστιοσελίδα του στρατού www.army.gr που μπαίνεις
Καλησπερα παιδια. Να κανω μια ερωτηση; Σκεφτομαι να μπω το νοεμβριο, ποτε πρεπει να κοψω την αναβολη; Επισης επειδη το σεπτεμβριο τελειωνω με την σχολη πρεπει να εχω χαρτια μαζι μου οταν κοβω την αναβολη και οταν μπω μεσα στο στρατοπεδο;(εκεινη την εποχη θα εχω κ το πτυχιο). Σας ευχαριστω πολυ κ ευχομαι ολες αυτες οι φημες περι αυξησης θητειας να μην ισχυουν...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 60
Πρέπει να την κόψεις τέλη ιουλίου για να μπεις νοέμβριο και φυσικά πρέπει να έχεις χαρτιά από την σχολή αφού γι'αυτό τον λόγο είχες πάρει αναβολή
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης