Κατάταξη στις ειδικές δυνάμεις (2010)

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Rafale »

Μεσα στο θεμα "ειδικες δυναμεις εχει τα αθληματα κλπ. Ριξε ματια εκει
Violent
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Violent »

Θελω να σας ρωτησω κατι γιατι εχω ακουσει πολλα. Οταν καποιος π. Χ παει στο πεζικο και περναει αθληματα μετα για Ε. Δ και τον περνουν, αμα μετα δεν μπορεσει στην εκπεδευση και θελει να αποχορισει απο τις Ε. Δ τον ριχνουν φιλακι η τπτ αλλο η απλα τον στελνουν ξανα στο πεζικο;
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

Violent έγραψε:Θελω να σας ρωτησω κατι γιατι εχω ακουσει πολλα. Οταν καποιος π. Χ παει στο πεζικο και περναει αθληματα μετα για Ε. Δ και τον περνουν, αμα μετα δεν μπορεσει στην εκπεδευση και θελει να αποχορισει απο τις Ε. Δ τον ριχνουν φιλακι η τπτ αλλο η απλα τον στελνουν ξανα στο πεζικο;

Παλι πεζικο...
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
kostis

Δημοσίευση από kostis »

Συγνωμη. θα σου τα πω εν συντομια τωρα.8 φεβρουαριου παρουσιαζομαι στο 625τπ/εοδ πεζικο στα γιαννενα. εγω ομως θελω να παω ειδικες δυναμεις πεζοναυτης, για εκει ειχα δηλωσει αλλα μου ηρθε για γιαννενα και ξενερωσα πολυ. μπορω να δηλωσω απο τα γιαννενα οτι θελω να φυγω για ειδικες δυναμεις; μπορω να παω; οτι πρεπει να κανω θα το κανω;
kostis

Δημοσίευση από kostis »

Περιμενα τοσο καιρο να μου ερθει το χαρτι να παω στις ειδικες δυναμεις και τωρα που μου ηρθε με στελνουνε γιαννενα; τι να παω να κανω εκει να παιξω χιονοπολεμο; δεν θελω! ειδικες δυναμεις και παλι ειδικες δυναμεισ... καταλαβαινεις ποσο πολυ εχω ξενερωσει;
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Παιδιά όποιος γουστάρει να πάει ε. Δ ας πάει χωρίς να σκέφτεται το τι και το πως, αν δεν το δεις με τα μάτια σου δεν μπορείς να κρίνεις αν είναι εύκολα ή δύσκολα. Καλή θητεία να έχουμε Παλικάρια που παρουσιαζόμαστε τώρα τον φεβρουάριο (310) ! Μ. ΠΕΥΚΟ 9 φεβρουαρίου...

όποιος θέλει μπαίνει... Όποιος αντέχει μένει!
Αλέξης

Δημοσίευση από Αλέξης »

Καλησπέρα παιδιά...
Έχω κι εγώ τις απορίες μου. Όποιος μπορει ας βοηθήσει...
Μου ήρθε το χαρτί για πυροβολικό στη Θήβα για 10/2.
Ενδιαφέρομαι όμως να πάω ειδικές δυνάμεις και συγκεκριμένα στους αμφίβιους καταδρομείς...

Πώς γινέται ακριβώς τωρα;
1) Θα παρουσιαστώ Θήβα και θα φύγω αμέσως ή θα ορκιστώ εκεί και μετα θα πάω στο Μεγάλο Πεύκο;

2) Άν μπορεί κάποιος που έχει υπηρετήσει θα ήθελα να ξέρω περίπου τη γυμναστική γίνεται στο κέντρο ή και πιο μετά στη μονάδα.
Για παράδειγμα ένα μισάωρο τρέξιμο το βγάζω άνετα (αν είνει τόσο και οχι παραπάνω).
Φοβάμαι στις κάμψεις μήπως εχω πρόβλημα όμως...
LOK - B'MK
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από LOK - B'MK »

Αλέξης έγραψε:Καλησπέρα παιδιά...
Ενδιαφέρομαι όμως να πάω ειδικές δυνάμεις και συγκεκριμένα στους αμφίβιους καταδρομείς...

1) Θα παρουσιαστώ Θήβα και θα φύγω αμέσως ή θα ορκιστώ εκεί και μετα θα πάω στο Μεγάλο Πεύκο;

2) Άν μπορεί κάποιος που έχει υπηρετήσει θα ήθελα να ξέρω περίπου τη γυμναστική γίνεται στο κέντρο ή και πιο μετά στη μονάδα.
Για παράδειγμα ένα μισάωρο τρέξιμο το βγάζω άνετα (αν είνει τόσο και οχι παραπάνω).
Φοβάμαι στις κάμψεις μήπως εχω πρόβλημα όμως...
1) Θα ορκιστείς εκεί και μετα θα πάς στο Μεγάλο Πεύκο

2) Εντάξυ είσαι... Κάμψεις αν βγάζεις τώρα 20 στο τέλος τον ΤΠΕΝ θα βγάζεις 50... Στο κέντρο δεν έχει γυμναστική.

Αλέξης

Δημοσίευση από Αλέξης »

Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε για τις πληροφορίες...
Άντε πλησιάζουν οι μέρες.
11 και σήμερα.
Άβαταρ μέλους
ΛΟΚ soldier
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από ΛΟΚ soldier »

Αλέξης έγραψε:Καλησπέρα παιδιά...

Για παράδειγμα ένα μισάωρο τρέξιμο το βγάζω άνετα (αν είνει τόσο και οχι παραπάνω).Φοβάμαι στις κάμψεις μήπως εχω πρόβλημα όμως...

φίλε και εγώ τα ίδια: Όταν έκοψα την αναβολή δήλωσα ειδικές δυνάμεις, αλλά το χαρτί μου ήρθε για πυροβολικό, Θήβα.

Κάλεσμα πατρίδας

Δημοσίευση από Κάλεσμα πατρίδας »

Χαιρετώ το καλύτερο forum με στρατιωτικό υλικό :) για ακόμη μια φορα.

Από μικρός πάντα είχα μια αγάπη προς τον στρατό :) ακόμα και οι φίλοι μου έτσι με θυμούνται, τώρα πια έγινα 18 και θέλω να υπερετισω την πατρίδα μου αλλα έχω κάποιες ερώτησες οι οποιες μου προκαλούν άγχος... Πέρυσι στο περιοδεύων δήλωσα ειδικές δυνάμης (ΛΟΚ) και από τότε περιμένω πως και πως το χαρτί που να γραφή ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΥΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ! Είμαι γεννημένος το 91, χαρτί για στράτευση έστειλαν μονο σε αεροπορία (του 91 γεννηθείς) ποτε θα στείλουν και σε μένα το χαρτι ;

μπορώ να πάω να δηλώσω εθελοντικά; Ξέρω ότι η επομενη σειρά είναι μάιο, σε περίπτωση που με δεχθούν και πάω στο μεγάλο πεύκο σε ρωτάνε να επιλέξεις Λοκ, ΔΥΚ, πεζοναύτης;

Αυτά μέχρι στιγμής είναι τα προβλήματα μου οποιος μπορεί και φυσικά δη βαριετέ να να μου λύση Τις απορίες:) θα του ήμουν αφάνταστα ευγνώμων.

προσπάθησα να το κάνω ποστ στο υποφορουμ ''ειδικές δυνάμεις'' αλλά είναι κλειδωμένο.

Μιχαλης

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 96

Δημοσίευση από Greek_Army »

Μπορείς να δηλώσεις αμφίβιος και ορεινός καταδρομέας, πεζοναύτες και αλεξίπτωτα
Μιχαλης

Δημοσίευση από Μιχαλης »

Ωρέα Άρα Όταν Πάω Εγώ Επιλέγω ))) ένα Από Τα Ερωτήματα Μου Λύθηκε.

Άβαταρ μέλους
ΛΟΚ soldier
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από ΛΟΚ soldier »

Φίλε στο Πεύκο διαλέγεις: Ή αλεξιπτωτιστής,  ή ορεινός ή αμφίβιος καταδρομέας ή πεζοναύτης. Η Δυκ τώρα μόνο μόνιμους έχει. Ελπίζω να βοήθησα.

Μιχαλης

Δημοσίευση από Μιχαλης »

Ναι Φίλε Μου Ευχαριστώ Πολύ )) Απλώς Το Έκανα Ποστ και σε Άλω Τοπικ και Έλαβα Και Από Εκεί Απάντηση ¨) εφιγε ενα βαρως απο πανω μου Εικόνα

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης