Κατάταξη στις ειδικές δυνάμεις (2010)
Μεσα στο θεμα "ειδικες δυναμεις εχει τα αθληματα κλπ. Ριξε ματια εκει
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Θελω να σας ρωτησω κατι γιατι εχω ακουσει πολλα. Οταν καποιος π. Χ παει στο πεζικο και περναει αθληματα μετα για Ε. Δ και τον περνουν, αμα μετα δεν μπορεσει στην εκπεδευση και θελει να αποχορισει απο τις Ε. Δ τον ριχνουν φιλακι η τπτ αλλο η απλα τον στελνουν ξανα στο πεζικο;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
Violent έγραψε:Θελω να σας ρωτησω κατι γιατι εχω ακουσει πολλα. Οταν καποιος π. Χ παει στο πεζικο και περναει αθληματα μετα για Ε. Δ και τον περνουν, αμα μετα δεν μπορεσει στην εκπεδευση και θελει να αποχορισει απο τις Ε. Δ τον ριχνουν φιλακι η τπτ αλλο η απλα τον στελνουν ξανα στο πεζικο;
Παλι πεζικο...
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Συγνωμη. θα σου τα πω εν συντομια τωρα.8 φεβρουαριου παρουσιαζομαι στο 625τπ/εοδ πεζικο στα γιαννενα. εγω ομως θελω να παω ειδικες δυναμεις πεζοναυτης, για εκει ειχα δηλωσει αλλα μου ηρθε για γιαννενα και ξενερωσα πολυ. μπορω να δηλωσω απο τα γιαννενα οτι θελω να φυγω για ειδικες δυναμεις; μπορω να παω; οτι πρεπει να κανω θα το κανω;
Περιμενα τοσο καιρο να μου ερθει το χαρτι να παω στις ειδικες δυναμεις και τωρα που μου ηρθε με στελνουνε γιαννενα; τι να παω να κανω εκει να παιξω χιονοπολεμο; δεν θελω! ειδικες δυναμεις και παλι ειδικες δυναμεισ... καταλαβαινεις ποσο πολυ εχω ξενερωσει;
Παιδιά όποιος γουστάρει να πάει ε. Δ ας πάει χωρίς να σκέφτεται το τι και το πως, αν δεν το δεις με τα μάτια σου δεν μπορείς να κρίνεις αν είναι εύκολα ή δύσκολα. Καλή θητεία να έχουμε Παλικάρια που παρουσιαζόμαστε τώρα τον φεβρουάριο (310) ! Μ. ΠΕΥΚΟ 9 φεβρουαρίου...
όποιος θέλει μπαίνει... Όποιος αντέχει μένει!
όποιος θέλει μπαίνει... Όποιος αντέχει μένει!
Καλησπέρα παιδιά...
Έχω κι εγώ τις απορίες μου. Όποιος μπορει ας βοηθήσει...
Μου ήρθε το χαρτί για πυροβολικό στη Θήβα για 10/2.
Ενδιαφέρομαι όμως να πάω ειδικές δυνάμεις και συγκεκριμένα στους αμφίβιους καταδρομείς...
Πώς γινέται ακριβώς τωρα;
1) Θα παρουσιαστώ Θήβα και θα φύγω αμέσως ή θα ορκιστώ εκεί και μετα θα πάω στο Μεγάλο Πεύκο;
2) Άν μπορεί κάποιος που έχει υπηρετήσει θα ήθελα να ξέρω περίπου τη γυμναστική γίνεται στο κέντρο ή και πιο μετά στη μονάδα.
Για παράδειγμα ένα μισάωρο τρέξιμο το βγάζω άνετα (αν είνει τόσο και οχι παραπάνω).
Φοβάμαι στις κάμψεις μήπως εχω πρόβλημα όμως...
Ενδιαφέρομαι όμως να πάω ειδικές δυνάμεις και συγκεκριμένα στους αμφίβιους καταδρομείς...
1) Θα παρουσιαστώ Θήβα και θα φύγω αμέσως ή θα ορκιστώ εκεί και μετα θα πάω στο Μεγάλο Πεύκο;
2) Άν μπορεί κάποιος που έχει υπηρετήσει θα ήθελα να ξέρω περίπου τη γυμναστική γίνεται στο κέντρο ή και πιο μετά στη μονάδα.
Για παράδειγμα ένα μισάωρο τρέξιμο το βγάζω άνετα (αν είνει τόσο και οχι παραπάνω).
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 1
- Επικοινωνία:
1) Θα ορκιστείς εκεί και μετα θα πάς στο Μεγάλο ΠεύκοΑλέξης έγραψε:Καλησπέρα παιδιά...
2) Εντάξυ είσαι... Κάμψεις αν βγάζεις τώρα 20 στο τέλος τον ΤΠΕΝ θα βγάζεις 50... Στο κέντρο δεν έχει γυμναστική.
Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε για τις πληροφορίες...
Άντε πλησιάζουν οι μέρες.
11 και σήμερα.
Άντε πλησιάζουν οι μέρες.
11 και σήμερα.
- ΛΟΚ soldier
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 7
Αλέξης έγραψε:Καλησπέρα παιδιά...
Για παράδειγμα ένα μισάωρο τρέξιμο το βγάζω άνετα (αν είνει τόσο και οχι παραπάνω).Φοβάμαι στις κάμψεις μήπως εχω πρόβλημα όμως...
φίλε και εγώ τα ίδια: Όταν έκοψα την αναβολή δήλωσα ειδικές δυνάμεις, αλλά το χαρτί μου ήρθε για πυροβολικό, Θήβα.
Χαιρετώ το καλύτερο forum με στρατιωτικό υλικό :) για ακόμη μια φορα.
Από μικρός πάντα είχα μια αγάπη προς τον στρατό :) ακόμα και οι φίλοι μου έτσι με θυμούνται, τώρα πια έγινα 18 και θέλω να υπερετισω την πατρίδα μου αλλα έχω κάποιες ερώτησες οι οποιες μου προκαλούν άγχος... Πέρυσι στο περιοδεύων δήλωσα ειδικές δυνάμης (ΛΟΚ) και από τότε περιμένω πως και πως το χαρτί που να γραφή ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΥΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ! Είμαι γεννημένος το 91, χαρτί για στράτευση έστειλαν μονο σε αεροπορία (του 91 γεννηθείς) ποτε θα στείλουν και σε μένα το χαρτι ;
μπορώ να πάω να δηλώσω εθελοντικά; Ξέρω ότι η επομενη σειρά είναι μάιο, σε περίπτωση που με δεχθούν και πάω στο μεγάλο πεύκο σε ρωτάνε να επιλέξεις Λοκ, ΔΥΚ, πεζοναύτης;
Αυτά μέχρι στιγμής είναι τα προβλήματα μου οποιος μπορεί και φυσικά δη βαριετέ να να μου λύση Τις απορίες:) θα του ήμουν αφάνταστα ευγνώμων.
προσπάθησα να το κάνω ποστ στο υποφορουμ ''ειδικές δυνάμεις'' αλλά είναι κλειδωμένο.
Μιχαλης
Από μικρός πάντα είχα μια αγάπη προς τον στρατό :) ακόμα και οι φίλοι μου έτσι με θυμούνται, τώρα πια έγινα 18 και θέλω να υπερετισω την πατρίδα μου αλλα έχω κάποιες ερώτησες οι οποιες μου προκαλούν άγχος... Πέρυσι στο περιοδεύων δήλωσα ειδικές δυνάμης (ΛΟΚ) και από τότε περιμένω πως και πως το χαρτί που να γραφή ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΥΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ! Είμαι γεννημένος το 91, χαρτί για στράτευση έστειλαν μονο σε αεροπορία (του 91 γεννηθείς) ποτε θα στείλουν και σε μένα το χαρτι ;
μπορώ να πάω να δηλώσω εθελοντικά; Ξέρω ότι η επομενη σειρά είναι μάιο, σε περίπτωση που με δεχθούν και πάω στο μεγάλο πεύκο σε ρωτάνε να επιλέξεις Λοκ, ΔΥΚ, πεζοναύτης;
Αυτά μέχρι στιγμής είναι τα προβλήματα μου οποιος μπορεί και φυσικά δη βαριετέ να να μου λύση Τις απορίες:) θα του ήμουν αφάνταστα ευγνώμων.
προσπάθησα να το κάνω ποστ στο υποφορουμ ''ειδικές δυνάμεις'' αλλά είναι κλειδωμένο.
Μιχαλης
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 96
Μπορείς να δηλώσεις αμφίβιος και ορεινός καταδρομέας, πεζοναύτες και αλεξίπτωτα
Ωρέα Άρα Όταν Πάω Εγώ Επιλέγω ))) ένα Από Τα Ερωτήματα Μου Λύθηκε.
- ΛΟΚ soldier
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 7
Φίλε στο Πεύκο διαλέγεις: Ή αλεξιπτωτιστής, ή ορεινός ή αμφίβιος καταδρομέας ή πεζοναύτης. Η Δυκ τώρα μόνο μόνιμους έχει. Ελπίζω να βοήθησα.
Ναι Φίλε Μου Ευχαριστώ Πολύ )) Απλώς Το Έκανα Ποστ και σε Άλω Τοπικ και Έλαβα Και Από Εκεί Απάντηση ¨) εφιγε ενα βαρως απο πανω μου 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες