Βρεφονηπιοκόμος / Νηπιαγωγός

Πληροφορίες για όλες τις ειδικότητες από μελλοντικούς συναδέλφους που ήδη υπηρετούν σε αντίστοιχες θέσεις.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Καμιά νηπιαγωγος βρε παιδιααααα...

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από illy »

Φανή έγραψε: Καμιά νηπιαγωγος βρε παιδιααααα...

ΕικόναΕικόνα Γεια σου ρε ΦανηΕικόναΕικόναΕικόνα
Dum spiro spero
Anonymous

Μήπως ξέρει κανείς που κατατάσσονται Νηπιαγωγοί;

Anonymous

Αναζητείται νηπιαγωγός η βρεφονηπιοκομος που συμμετείχε σο διαγωνισμό ΕΠΟΠ στρατού ξηράς 2009...

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Φανη έγραψε: Αναζητείται νηπιαγωγός η βρεφονηπιοκομος που συμμετείχε σο διαγωνισμό ΕΠΟΠ στρατού ξηράς 2009...

ΧαχαχαχαχαΕικόναΕικόνα Προφανώς Φανή είσαι η μόνη που συμμετέχει σε αυτό το φόρουμ... Δεν πειράζει, έχεις εμάς παρέαΕικόνα
Dum spiro spero
Anonymous

Όπως φαίνεται εδώ κ τόσες μέρες ναι. Κλαψ κλαψ!

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Φανη στην προηγουμενη προκηρυξη ειχε λαβει μερος μια νηπιαγωγος κ εμπαινε ως επισκεπτης εδω, μετα την επεισα να γινει μελος... Εχει πολυ καιρο να φανει! Που εισαι Ιοληηηη;
Dum spiro spero
Anonymous

Ετσι για να μην ξεχνιώμαστε.

Anonymous

Γεια σας, εχω δηλωσει αυτη την ειδικοτητα και εχω 790 μορια ! Ειναι καλα; Οι υπολοιποι σε τι μορια κυμαινονται;
Anonymous

Γειά σου Μαριάτζελα. Επιτελους βρισκω κ μια νηπιαγωγό. Πιστεύω τα μορια σου είναι αρκετα καλά. Εγώ συγκεντρωνω 850 (χωρίς την συνεντευξη) lower+πτυχίο σχολής+ προυπηρεσία. Απο που είσαι; Εγώ απο Θεσσαλονικη και δεν έχω συναντήσει καμια νηπιαγωγό ακόμη. Αναμεσα σε 3 γκρουπ δεν βρηκα ούτε μία. Εσένα ποιά είναι η εντύπωση σου για την ειδικότητα μας, είμαστε αρκετες; Πολλοί μου λένε ότι αυτη η ειδικοτητα ειναι βισματικη κ δεν έχουμε μέλλον. Μακάρι να βγουν ψεύτες και να μας πάρουν.
Anonymous

Α ναι ξέχασα να σου πω... Είχα δεί παλιότερα στην προηγούμενη προκηρυξη του 2008 τα μόρια, τα οποία κυμαινονταν από 750 μέχρι 950 με τα μορια της συνεντευξης εννοείται, δηλαδή στην πραγματικότητα ήταν 550 μ 750 το υψηλότερο στο περιπου (γιατί δεν ξέρω κ τι βαθμο πηραν οι υποψήφιοι στην συνεντευξη). Αυτά... Ελπιζω να τα λέμε συχνα!

Anonymous

Ελα Μαριάτζελα... Γράψε λάθος για τα μόρια μου. Τελικά συγκεντρώνω 780 χωρις την συνέντευξη. Ειχαν την εντύπωση οτι η προυπηρεσία πιανει παραπάνω, αλλά είδα στην προκύρηξη Ότι ειναι μολις 250 μόρια... Κλαψ! Κλαψ! Δεν πειράζει! Μπορεί να ειμαστε τυχερές!
Anonymous

Γεια σου Φανη ! Και εγω δεν εχω συναντησει και τεραστια κινητικοτητα στην ειδικοτητα μας αλλα θα δειξει ! Πιστευω πως θα περασουμε ! Συγκεντρωνουμε καλα μορια και οι 2 μας
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες