Βρεφονηπιοκόμος / Νηπιαγωγός
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 19
Φανή έγραψε: Καμιά νηπιαγωγος βρε παιδιααααα...

Dum spiro spero
Αναζητείται νηπιαγωγός η βρεφονηπιοκομος που συμμετείχε σο διαγωνισμό ΕΠΟΠ στρατού ξηράς 2009...
-
- Στρατηγός
ΧαχαχαχαχαΦανη έγραψε: Αναζητείται νηπιαγωγός η βρεφονηπιοκομος που συμμετείχε σο διαγωνισμό ΕΠΟΠ στρατού ξηράς 2009...

Dum spiro spero
-
- Στρατηγός
Φανη στην προηγουμενη προκηρυξη ειχε λαβει μερος μια νηπιαγωγος κ εμπαινε ως επισκεπτης εδω, μετα την επεισα να γινει μελος... Εχει πολυ καιρο να φανει! Που εισαι Ιοληηηη;
Dum spiro spero
Γεια σας, εχω δηλωσει αυτη την ειδικοτητα και εχω 790 μορια ! Ειναι καλα; Οι υπολοιποι σε τι μορια κυμαινονται;
Γειά σου Μαριάτζελα. Επιτελους βρισκω κ μια νηπιαγωγό. Πιστεύω τα μορια σου είναι αρκετα καλά. Εγώ συγκεντρωνω 850 (χωρίς την συνεντευξη) lower+πτυχίο σχολής+ προυπηρεσία. Απο που είσαι; Εγώ απο Θεσσαλονικη και δεν έχω συναντήσει καμια νηπιαγωγό ακόμη. Αναμεσα σε 3 γκρουπ δεν βρηκα ούτε μία. Εσένα ποιά είναι η εντύπωση σου για την ειδικότητα μας, είμαστε αρκετες; Πολλοί μου λένε ότι αυτη η ειδικοτητα ειναι βισματικη κ δεν έχουμε μέλλον. Μακάρι να βγουν ψεύτες και να μας πάρουν.
Α ναι ξέχασα να σου πω... Είχα δεί παλιότερα στην προηγούμενη προκηρυξη του 2008 τα μόρια, τα οποία κυμαινονταν από 750 μέχρι 950 με τα μορια της συνεντευξης εννοείται, δηλαδή στην πραγματικότητα ήταν 550 μ 750 το υψηλότερο στο περιπου (γιατί δεν ξέρω κ τι βαθμο πηραν οι υποψήφιοι στην συνεντευξη). Αυτά... Ελπιζω να τα λέμε συχνα!
Ελα Μαριάτζελα... Γράψε λάθος για τα μόρια μου. Τελικά συγκεντρώνω 780 χωρις την συνέντευξη. Ειχαν την εντύπωση οτι η προυπηρεσία πιανει παραπάνω, αλλά είδα στην προκύρηξη Ότι ειναι μολις 250 μόρια... Κλαψ! Κλαψ! Δεν πειράζει! Μπορεί να ειμαστε τυχερές!
Γεια σου Φανη ! Και εγω δεν εχω συναντησει και τεραστια κινητικοτητα στην ειδικοτητα μας αλλα θα δειξει ! Πιστευω πως θα περασουμε ! Συγκεντρωνουμε καλα μορια και οι 2 μας
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης