Βρεφονηπιοκόμος / Νηπιαγωγός

Πληροφορίες για όλες τις ειδικότητες από μελλοντικούς συναδέλφους που ήδη υπηρετούν σε αντίστοιχες θέσεις.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Παιδια γεια σας θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος σε περιπτωση που εισαι βρεφονηπιοκομος κ περασεις που κανεις εκπαιδευση;
Anonymous

παιδια καλημερα ας μου πει καποιος που πηγαινουν για εκπαιδευση αυτοι που ειναι υγειονομικο κ συγκεκριμενα σε ειδηκοτητα νηπιαγωγων
Anonymous

παιδια ελεος οπου κ να ρωτησω κανενασς δεν ξερει που κανουν εκπαιδευση οι ειδικοτητες των νηπιαγωγων κ των βρεφονηπιοκομων. Δηλαδη ελεοςςςςςςςπερνω στο γες δεν ξερουν μου δινουν απο δω τηλ απο κει τηλ. Τι ζηταω να μαθω που κανουν εκπαιδευση
Anonymous

Παιδια γεια σας ξερει κανεις να μου πει εχω κανει τα χαρτια ως ΕΠΟΠ με ειδικότητα βρεφονηπιοκομιας... Τι ξερετε για μεταθέσεις; Σε ποιες περιοχες ζητουν την ειδικοτητα μου;
Anonymous

Το που θα πας δεν ειναι σιγουρο. Μπορει στην αρχη να παρουσιαστεις Μεσολογγι κ μετα να πας Αθηνα για την ειδικοτητα και φυσικα εχεις κ επαρχια δηλ θα πας εκει που υπαρχουν βρεφο-νηπ σταθμοι αλλα σε γενικες γραμμες ειναι καλα
nini84
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από nini84 »

Η ειδικοτητα βρεφοκομος για την αεροπορια να ξερετε ειναι στην αθηνα εκει σε πανε στο γνα. στην αεροπορια ποιο πολυ εισαι στο γνα και παλι εαν πας καπου μεταθεση αλλου, παλι θα επιστρεψεις στην βαση του γνα στην αθηνα. το γνωριζω καλα γιατι η κουνιαδα μου ειναι βρεφοκομος στην αεροπορια
#eva#
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από #eva# »

nini84 έγραψε:Η ειδικοτητα βρεφοκομος για την αεροπορια να ξερετε ειναι στην αθηνα εκει σε πανε στο γνα. Στην αεροπορια ποιο πολυ εισαι στο γνα και παλι εαν πας καπου μεταθεση αλλου, παλι θα επιστρεψεις στην βαση του γνα στην αθηνα. Το γνωριζω καλα γιατι η κουνιαδα μου ειναι βρεφοκομος στην αεροπορια

Εισαι σίγουρη; Ξέρω ότι ειδικότητες όπως τραθματιοφορέας, νοσηλευτής κ. Α πηγαίνουν στο ΓΝΑ. Οι βρεφονηπιοκόμοι δεν συμπεριλαμβάνονται σ'αυτούς (σύμφωνα τουλάχιστον με την προκήρυξη).
Κατα τ'αλλα, απ' ό, τι έμαθα ο πιθανότερος προορισμός είναι η Αθήνα (5 θέσεις είναι αυτές... ) εκεί όπου υπάρχουν παιδικοί σταθμοί.
nini84
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από nini84 »

Καλημερα και ολας! Ναι το γνωριζω 100% γιατι η κουνιαδα μου ειναι 13 χρονια την αεροπορια. Παιδικο σταθμο εχει μονο στο γνα. Εχει και σε αλλες 2 περιοχες αλλα αυτες που θα παρουν θα πανε στην αθηνα γιατι δεν εχει βρεφονηπιοκομους.
Anonymous

Κορίτσια, γειά σας. Είμαι κ εγώ νηπιαγωγός, τελείωσα στο Αριστοτέλειο πριν 2 χρόνια. Όλο αυτο τον καιρό δεν μπόρούσα να βρώ δουλειά και έτσι αποφάσισα να κάνω τα χαρτιά μου στο στρατό. Θέλω να σας πω ότι είδα τα ονόματα των επιτυχώντων του προηγούμενου διαγωνισμού και παρατήρησα ότι υπάρχουν μόνο 10 νηπιαγωγοί, ενώ οι θέσεις είναι για 17, δείτε το κ εσείς, τι λέτε να σημαίνει αυτό; Επίσης θέλω να σας πω ότι έχω περάσει όλες τις διαδικασίες επιτυχώς εκτός από την σφαίρα (ένας στρατιωτικός την μέρα που δίναμε μας είπε ότι επειδή είμαστε στα λοιπά σώματα αν κοπούμε σε ένα άθλημα μόνο, μας το περνάνε). Στην ομάδα μου δεν υπήρχε άλλη νηπιαγωγός όπως και σε δύο άλλες ομάδες που ήταν κάτι γνωστές μου. Ποιά είναι η δική σας αίσθηση, είμαστε πολλές;

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από illy »

Φανη ειστε αρκετες κοπελα μου... Εγω ηδη την μερα που εδινα ειχα στην ομαδα μου 4 κοπελες! Καλη σου επιτυχια! Οσο για περυσι κ εγωτ ο ειδα παρατηρησει αυτο... Ελεγα ειναι δυνατον σε τοσες αιτησεις να μην βρηκαν αλλα 7 ικανα ατομα; Τελος παντων... Παντως ειστε αρκετες

Dum spiro spero
Anonymous

Ευχαριστώ για την πληροφορία... Προφανώς είσαι απο Αθήνα μεριά γιατί από Θεσσαλονίκη δεν έχω συναντήσει άλλη περίπτωση.

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Απο Θεσνικη... Και ολες για τον ιδιο λογο που εγραψες παραπανω...

Dum spiro spero
Anonymous

Ποιά ομάδα ήσουν; Εσυ τι ειδικότητα δήλωσες;

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Ομαδα ε; Αν σου πω οτι εχω ξεχασει μετα απο τοσο καιρο; Νομιζω 9 ή 10... Ξεχασα, χαχαχα! Εγ δηλωσα σεμ κ ηδη στην ειδικοτητα μου ειχα αλλες 3
Dum spiro spero
Anonymous

Στην 10 δεν ήσουν στάνταρ γιατί ήμουν εγώ, στην 9 ήταν η φίλη μου (θα μου το λέγε αν υπήρχαν) αφου δήλωσες σεμ, πως Ξέρεις για την κατηγορία υγειονομικού, ποιές ήταν νοσοκόμες και ποιές νηπιαγωγοί; Πειράζει που δεν με πείθεις; Τεσπά, καλά να είσαι...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες