Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
Καλημέρα κ καλή επιτυχία σε όλους, όταν κάποιος τελειώσει με τ υγειονομικά ας μας ενημερώσει αν υπάρχει θέμα με το ΔΜΣ τελικά αν είναι πάνω από 27 κάποιος
-
Visitor
Κάποιος που έδωσε σμρ αθλήματα , τι έγινε ;
-
Επισκέπτης
πώς πάει η δεύτερη μέρα αθλημάτων για πείτε κανείς όταν μπορέσει πως ήταν σήμερα τα πράγματα και ποσά κοψίματα και αποχή είχε
-
Επισκέπτης
Ρε παιδιά έλεος πια!! Από την αρχή που ξεκίνησε το νήμα ειπώθηκε άπειρες φορές ολη η ιστορία είναι οι έλξεις. Για να είσαι σίγουρος πρέπει να έχεις πεντε καθαρές. Και σε δεύτερη μοίρα το χιλιάρι. Τι δεν καταλάβατε. Τα κάνεις είσαι μέσα. Χατίρια δεν υπάρχουν. Και πολύ καλά κάνουν. Όσοι το θέλουν ας ετοιμάζονται για την επόμενη. Κρίμα μόνο για όσους πιάσει το όριο ηλικίας. Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά. Ένας επιτυχών στους 150.
-
Επισκέπτης
Δεν έχω θέμα σε χιλιαρι έλξεις και μου έχει κολλήσει και φοβάμαι το μήκος εγώ πάντως γιατί δεν το έχω κάνει..είναι εύκολο το όριο;
-
Episkeptis12345
Σας αφήνουν να έχετε ρολόι η σας λένε χρόνο σε κάθε γύρο
-
Harris97
Όταν λες για μηδενική αποχή μιλάμε για το σύνολο των σημερινών εξεταζομένων ή μόνο για το δικό σου γκρουπ ;
-
Επισκέπτης
από την χθεσινή ομάδα παρουσιάστηκαν σήμερα για της ιατρικές εξετάσεις 74 άτομα από τους σημερινούς ξέρει κανείς πως πέρασαν και πόσοι κόπηκαν
-
Επισκέπτης
Στα υγειονομικά στο πρώτο γκρουπ από 153 που κάλεσαν αθλήματα έμειναν μόνο 78 δεν κόβουν για ΔΜΣ γενικά να μην αγχώνεστε , περίπου 100 άτομα πέρασαν τα αθλήματα σήμερα στο 2ο γκρουπ με τα κοψίματα και τις αποχές , γενικά στο πρώτο γκρουπ είχε πολύ κόψιμο και αποχές , όταν λέμε κόψιμο ή κόβανε κλπ πρέπει να είμαστε ειλικρινείς όλοι , όσοι κόβονται δεν βγάζουν τα αθλήματα άρα κόβονται από μόνοι τους κάνεις δεν σε κόβει επειδή δεν σε γουστάρει ή επειδή έχει κάτι προσωπικό μαζί σου ! Στις έλξεις ο αρμόδιος είναι τυπικότατος όποιος πει το αντίθετο απλά λέει ψέματα !
-
Επισκέπτης
άρα τα κοψίματα και η αποχή σήμερα ήταν 50 άτομαΕπισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 30, 2026 1:32 pm Στα υγειονομικά στο πρώτο γκρουπ από 153 που κάλεσαν αθλήματα έμειναν μόνο 78 δεν κόβουν για ΔΜΣ γενικά να μην αγχώνεστε , περίπου 100 άτομα πέρασαν τα αθλήματα σήμερα στο 2ο γκρουπ με τα κοψίματα και τις αποχές , γενικά στο πρώτο γκρουπ είχε πολύ κόψιμο και αποχές , όταν λέμε κόψιμο ή κόβανε κλπ πρέπει να είμαστε ειλικρινείς όλοι , όσοι κόβονται δεν βγάζουν τα αθλήματα άρα κόβονται από μόνοι τους κάνεις δεν σε κόβει επειδή δεν σε γουστάρει ή επειδή έχει κάτι προσωπικό μαζί σου ! Στις έλξεις ο αρμόδιος είναι τυπικότατος όποιος πει το αντίθετο απλά λέει ψέματα !
-
Επισκέπτης
Μάγκες οποίος είναι έως 900 στον πίνακα ίσως να είναι στα όρια να μπει ίσως κοψίματα δεν έχει πολλά καμία σχέση όπως την προηγούμενη των 150 πεθ οποίος είναι κάτω από 900 σειρά δυστυχώς μην περιμένετε να μπείτε ίσως στην άλλην προκήρυξη
-
Επισκέπτης
Εγώ έδωσα σήμερα και κυριολεκτικά στο γκρουπ μου αλλά στα υπόλοιπα όπως έμαθα οι περισσότεροι τα βγάλαμε τα αθλήματα. Ελάχιστα κοψίματα από ορισμένους απροετοίμαστους και σχεδόν μηδαμινή αποχή. Καλή μας επιτυχία τώρα στις επόμενες διαδικασίες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 20 επισκέπτες