Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλημέρα κ καλή επιτυχία σε όλους, όταν κάποιος τελειώσει με τ υγειονομικά ας μας ενημερώσει αν υπάρχει θέμα με το ΔΜΣ τελικά αν είναι πάνω από 27 κάποιος
Visitor

Δημοσίευση από Visitor »

Κάποιος που έδωσε σμρ αθλήματα , τι έγινε ;

Επισκέπτης

πώς πάει η δεύτερη μέρα αθλημάτων για πείτε κανείς όταν μπορέσει πως ήταν σήμερα τα πράγματα και ποσά κοψίματα και αποχή είχε 
Επισκέπτης

Ρε παιδιά έλεος πια!! Από την αρχή που ξεκίνησε το νήμα ειπώθηκε άπειρες φορές ολη η ιστορία είναι οι έλξεις. Για να είσαι σίγουρος πρέπει να έχεις πεντε καθαρές. Και σε δεύτερη μοίρα το χιλιάρι. Τι δεν καταλάβατε. Τα κάνεις είσαι μέσα. Χατίρια δεν υπάρχουν. Και πολύ καλά κάνουν. Όσοι το θέλουν ας ετοιμάζονται για την επόμενη. Κρίμα μόνο για όσους πιάσει το όριο ηλικίας. Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά. Ένας επιτυχών στους 150.

Επισκέπτης

Δεν έχω θέμα σε χιλιαρι έλξεις και μου έχει κολλήσει και φοβάμαι το μήκος εγώ πάντως γιατί δεν το έχω κάνει..είναι εύκολο το όριο;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 30, 2026 11:36 am Δεν έχω θέμα σε χιλιαρι έλξεις και μου έχει κολλήσει και φοβάμαι το μήκος εγώ πάντως γιατί δεν το έχω κάνει..είναι εύκολο το όριο;

Πολλοί είναι στη θέση σου αλλά μην αγχώνεσαι, θα το βγάλεις. Είναι από τα πιο εύκολα. 
Episkeptis12345

Δημοσίευση από Episkeptis12345 »

Σας αφήνουν να έχετε ρολόι η σας λένε χρόνο σε κάθε γύρο 

Επισκέπτης

Vorios έγραψε: Τετ Σεπ 30, 2026 12:37 pm Κανένα νέο ρε παιδιά ; 

Μηδαμινή αποχή σχεδόν πολύ λίγα κοψίματα η πιο πολλοί τα πέρασαν έως τώρα 
Harris97

Δημοσίευση από Harris97 »

Όταν λες για μηδενική αποχή μιλάμε για το σύνολο των σημερινών εξεταζομένων ή μόνο για το δικό σου γκρουπ ;
Επισκέπτης

από την χθεσινή ομάδα παρουσιάστηκαν σήμερα για της ιατρικές εξετάσεις 74 άτομα από τους σημερινούς ξέρει κανείς πως πέρασαν και πόσοι κόπηκαν 
Επισκέπτης

Στα υγειονομικά στο πρώτο γκρουπ από 153 που κάλεσαν αθλήματα έμειναν μόνο 78 δεν κόβουν για ΔΜΣ γενικά  να μην αγχώνεστε , περίπου 100 άτομα πέρασαν τα αθλήματα σήμερα στο 2ο γκρουπ με τα κοψίματα και τις αποχές , γενικά στο πρώτο γκρουπ είχε πολύ κόψιμο και αποχές , όταν λέμε κόψιμο ή κόβανε κλπ πρέπει να είμαστε ειλικρινείς όλοι , όσοι κόβονται δεν βγάζουν τα αθλήματα άρα κόβονται από μόνοι τους κάνεις δεν σε κόβει επειδή δεν σε γουστάρει ή επειδή έχει κάτι προσωπικό μαζί σου ! Στις έλξεις ο αρμόδιος είναι τυπικότατος όποιος πει το αντίθετο απλά λέει ψέματα ! 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 30, 2026 1:32 pm Στα υγειονομικά στο πρώτο γκρουπ από 153 που κάλεσαν αθλήματα έμειναν μόνο 78 δεν κόβουν για ΔΜΣ γενικά  να μην αγχώνεστε , περίπου 100 άτομα πέρασαν τα αθλήματα σήμερα στο 2ο γκρουπ με τα κοψίματα και τις αποχές , γενικά στο πρώτο γκρουπ είχε πολύ κόψιμο και αποχές , όταν λέμε κόψιμο ή κόβανε κλπ πρέπει να είμαστε ειλικρινείς όλοι , όσοι κόβονται δεν βγάζουν τα αθλήματα άρα κόβονται από μόνοι τους κάνεις δεν σε κόβει επειδή δεν σε γουστάρει ή επειδή έχει κάτι προσωπικό μαζί σου ! Στις έλξεις ο αρμόδιος είναι τυπικότατος όποιος πει το αντίθετο απλά λέει ψέματα ! 

άρα τα κοψίματα και η αποχή σήμερα ήταν 50 άτομα 

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες