Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλημέρα κ καλή επιτυχία σε όλους, όταν κάποιος τελειώσει με τ υγειονομικά ας μας ενημερώσει αν υπάρχει θέμα με το ΔΜΣ τελικά αν είναι πάνω από 27 κάποιος
Visitor

Δημοσίευση από Visitor »

Κάποιος που έδωσε σμρ αθλήματα , τι έγινε ;

Επισκέπτης

πώς πάει η δεύτερη μέρα αθλημάτων για πείτε κανείς όταν μπορέσει πως ήταν σήμερα τα πράγματα και ποσά κοψίματα και αποχή είχε 
Επισκέπτης

Ρε παιδιά έλεος πια!! Από την αρχή που ξεκίνησε το νήμα ειπώθηκε άπειρες φορές ολη η ιστορία είναι οι έλξεις. Για να είσαι σίγουρος πρέπει να έχεις πεντε καθαρές. Και σε δεύτερη μοίρα το χιλιάρι. Τι δεν καταλάβατε. Τα κάνεις είσαι μέσα. Χατίρια δεν υπάρχουν. Και πολύ καλά κάνουν. Όσοι το θέλουν ας ετοιμάζονται για την επόμενη. Κρίμα μόνο για όσους πιάσει το όριο ηλικίας. Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά. Ένας επιτυχών στους 150.

Επισκέπτης

Δεν έχω θέμα σε χιλιαρι έλξεις και μου έχει κολλήσει και φοβάμαι το μήκος εγώ πάντως γιατί δεν το έχω κάνει..είναι εύκολο το όριο;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 30, 2026 11:36 am Δεν έχω θέμα σε χιλιαρι έλξεις και μου έχει κολλήσει και φοβάμαι το μήκος εγώ πάντως γιατί δεν το έχω κάνει..είναι εύκολο το όριο;

Πολλοί είναι στη θέση σου αλλά μην αγχώνεσαι, θα το βγάλεις. Είναι από τα πιο εύκολα. 
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Vit13 και 24 επισκέπτες