Στείλε είμαι μπλοκ
Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
-
Billvouvtt
Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
mixai έγραψε: Δευ Μαρ 30, 2026 1:26 pmΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΑΔΕΡΦΕ ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΩΞΑΝΕ ,ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΡΤΕΛΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ !!!
Μια ερώτηση εμείς που ήμαστε από Κρήτη που θα πάμε για εκπαίδευση έχει στην Κρήτη ή πάμε πάνω και πόσο καιρό διαρκεί η εκπεδευση
-
Επισκέπτης
Εκπαίδευση Κομοτηνή ή Αθήνα Αμυγδαλέζα στην σχολή Αξιωματικών καθώς το στρατόπεδο στην Τρίπολη θα λειτουργήσει και πάλι ως κέντρο στρατού για ΣΠΕΝ... Η εκπαίδευση είναι τρίμηνο θεωρία και ένας μήνας πρακτική στις υπηρεσίες που θα ορίσουν.Billvouvtt έγραψε: Δευ Μαρ 30, 2026 5:10 pmmixai έγραψε: Δευ Μαρ 30, 2026 1:26 pmΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΑΔΕΡΦΕ ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΩΞΑΝΕ ,ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΡΤΕΛΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ !!!
Μια ερώτηση εμείς που ήμαστε από Κρήτη που θα πάμε για εκπαίδευση έχει στην Κρήτη ή πάμε πάνω και πόσο καιρό διαρκεί η εκπεδευση
-
Επισκέπτης
«Θα εκπαιδευτούν κατάλληλα για χρονικό διάστημα τουλάχιστον τριών μηνών» αυτό μόνο αναφέρεται στο ΦΕΚ. Μάλλον κάποιοι έχετε μπερδευτεί με τις προκηρύξεις των ειδικών φρουρών. Καλό είναι να διαβάζετε το ΦΕΚ.
-
Lagos
Από αύριο θα αρχίσουν τα τηλέφωνα να δοθούν καρτέλες το νου σας........η διαταγή από αρχηγείο πήγε στις υπηρεσίες σημερα
-
Επισκέπτης
αγορι μου πρακτικη εκει που περασες θα εισαι οχι οπου ορισουν αυτοι.. Επισης τριπολη θα ειναι μην λες αερολογιεςΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Μαρ 30, 2026 5:41 pmΕκπαίδευση Κομοτηνή ή Αθήνα Αμυγδαλέζα στην σχολή Αξιωματικών καθώς το στρατόπεδο στην Τρίπολη θα λειτουργήσει και πάλι ως κέντρο στρατού για ΣΠΕΝ... Η εκπαίδευση είναι τρίμηνο θεωρία και ένας μήνας πρακτική στις υπηρεσίες που θα ορίσουν.Billvouvtt έγραψε: Δευ Μαρ 30, 2026 5:10 pmmixai έγραψε: Δευ Μαρ 30, 2026 1:26 pm
ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΑΔΕΡΦΕ ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΩΞΑΝΕ ,ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΡΤΕΛΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ !!!
-
Επισκέπτης
Επίσης είναι πολύ πιθανό η θεωρητική εκπαίδευση να διαρκέσει λιγότερο από δύο μήνες ενόψει της σεζόν που έρχεται. Γενικότερα οι συνοριοφύλακες εκπαιδεύονται πιο σύντομα από τους ΕΦ. Υπάρχουν σειρές πουν έχουν μπει για εκπαίδευση μόνο 30-40 μέρες.
-
Επισκέπτης
Εγώ παιδιά μπήκα εφ οπότε δεν θα πάω καλή επιτυχία στα επόμενα παιδιά Αθήνα πέρασα από τους πρώτους 4
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Εγώ θα ήθελα να ξέρω πως γίνεται να τα ξέρουν όλα ή σε αυτές τις περιπτώσεις απλά πετάνε μια αερολογία έτσι για να πούμε ότι συνέβαλαν στην συζήτηση
-
Reee
Καλησπέρα!! Τα αθλήματα πότε θα τα δώσουμε υπάρχει κάποια ενημέρωση;
-
Lagos
Ερώτηση σε αυτούς που πήραν καρτέλα γιατρών....πήραν και δελτίο ιατρικού ιστορικού????
-
Lagos
Λέω γιατί διάβασα τη διαταγή κλέψει για δελτίο ιατρικού ιστορικού....και δακτυλικά αποτυπωματα
-
Lagos
Λέω γιατί διάβασα τη διαταγή κλέψει για δελτίο ιατρικού ιστορικού....και δακτυλικά αποτυπωματα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες