Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Killed έγραψε: Δευ Μαρ 30, 2026 12:37 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μαρ 30, 2026 11:00 am
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μαρ 30, 2026 10:38 am Και αυτοί που λένε ότι τις παρέλαβαν από επαρχία πως γίνεται? 

Γιατί λένε ψέματα προφανώς. Δεν γίνεται να ξεκινήσει η διαδικασία άτυπα. Οι καρτέλες θα δοθούν σε όλους μαζικά μόλις παρθούν από το υπουργείο.

Αδερφέ την έχω πάρει και την συμπληρώνω άμα θες σου στέλνω και φωτό 

Στείλε είμαι μπλοκ 

Billvouvtt

Δημοσίευση από Billvouvtt »

mixai έγραψε: Δευ Μαρ 30, 2026 1:26 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μαρ 30, 2026 12:14 pm
mixailos έγραψε: Δευ Μαρ 30, 2026 11:09 am ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝΕ Η ΚΟΛΟΒΑΡΑΝΕ ΛΕΝΕ ΛΑΜΑΚΙΕΣ!!!!!!

Μιχαηλ εισαι απο θεσσαλονικη εσυ?!

ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΑΔΕΡΦΕ ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΩΞΑΝΕ ,ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΡΤΕΛΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ !!!

Μια ερώτηση εμείς που ήμαστε από Κρήτη που θα πάμε για εκπαίδευση έχει στην Κρήτη ή πάμε πάνω και πόσο καιρό διαρκεί η εκπεδευση

Επισκέπτης

Billvouvtt έγραψε: Δευ Μαρ 30, 2026 5:10 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μαρ 30, 2026 12:14 pm

Μιχαηλ εισαι απο θεσσαλονικη εσυ?!

ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΑΔΕΡΦΕ ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΩΞΑΝΕ ,ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΡΤΕΛΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ !!!

Μια ερώτηση εμείς που ήμαστε από Κρήτη που θα πάμε για εκπαίδευση έχει στην Κρήτη ή πάμε πάνω και πόσο καιρό διαρκεί η εκπεδευση

Εκπαίδευση Κομοτηνή ή Αθήνα Αμυγδαλέζα στην σχολή Αξιωματικών καθώς το στρατόπεδο στην Τρίπολη θα λειτουργήσει και πάλι ως κέντρο στρατού για ΣΠΕΝ... Η εκπαίδευση είναι τρίμηνο θεωρία και ένας μήνας πρακτική στις υπηρεσίες που θα ορίσουν.

Επισκέπτης

«Θα εκπαιδευτούν κατάλληλα για χρονικό διάστημα τουλάχιστον τριών μηνών» αυτό μόνο αναφέρεται στο ΦΕΚ.  Μάλλον κάποιοι έχετε μπερδευτεί με τις προκηρύξεις των ειδικών φρουρών. Καλό είναι να διαβάζετε το ΦΕΚ.
Lagos

Δημοσίευση από Lagos »

Από αύριο θα αρχίσουν τα τηλέφωνα να δοθούν καρτέλες το νου σας........η διαταγή από αρχηγείο πήγε στις υπηρεσίες σημερα
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μαρ 30, 2026 5:41 pm
Billvouvtt έγραψε: Δευ Μαρ 30, 2026 5:10 pm

Εκπαίδευση Κομοτηνή ή Αθήνα Αμυγδαλέζα στην σχολή Αξιωματικών καθώς το στρατόπεδο στην Τρίπολη θα λειτουργήσει και πάλι ως κέντρο στρατού για ΣΠΕΝ... Η εκπαίδευση είναι τρίμηνο θεωρία και ένας μήνας πρακτική στις υπηρεσίες που θα ορίσουν.

αγορι μου πρακτικη εκει που περασες θα εισαι οχι οπου ορισουν αυτοι.. Επισης τριπολη θα ειναι μην λες αερολογιες
Επισκέπτης

Επίσης είναι πολύ πιθανό η θεωρητική εκπαίδευση να διαρκέσει λιγότερο από δύο μήνες ενόψει της σεζόν που έρχεται. Γενικότερα οι συνοριοφύλακες εκπαιδεύονται πιο σύντομα από τους ΕΦ. Υπάρχουν σειρές πουν έχουν μπει για εκπαίδευση μόνο 30-40 μέρες.
Επισκέπτης

Αρχες Μαιου  ΠΚΕ Αθηνα και ισως βεροια
Επισκέπτης

Εγώ παιδιά μπήκα εφ οπότε δεν θα πάω καλή επιτυχία στα επόμενα παιδιά Αθήνα πέρασα από τους πρώτους 4
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 31, 2026 2:23 pm Αρχες Μαιου  ΠΚΕ Αθηνα και ισως βεροια

Εννοείς μισοί Αθήνα μισοί Βέροια; 
είναι έγκυρη η ενημέρωση που έχεις; 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 31, 2026 3:27 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 31, 2026 2:23 pm Αρχες Μαιου  ΠΚΕ Αθηνα και ισως βεροια

Εννοείς μισοί Αθήνα μισοί Βέροια; 
είναι έγκυρη η ενημέρωση που έχεις; 

Εγώ θα ήθελα να ξέρω πως γίνεται να τα ξέρουν όλα ή σε αυτές τις περιπτώσεις απλά πετάνε μια αερολογία έτσι για να πούμε ότι συνέβαλαν στην συζήτηση 
Reee

Δημοσίευση από Reee »

Καλησπέρα!! Τα αθλήματα πότε θα τα δώσουμε υπάρχει κάποια ενημέρωση;
Lagos

Δημοσίευση από Lagos »

Ερώτηση σε αυτούς που πήραν καρτέλα γιατρών....πήραν και δελτίο ιατρικού ιστορικού????

Lagos

Δημοσίευση από Lagos »

Λέω γιατί διάβασα τη διαταγή κλέψει για δελτίο ιατρικού ιστορικού....και δακτυλικά αποτυπωματα
Lagos

Δημοσίευση από Lagos »

Λέω γιατί διάβασα τη διαταγή κλέψει για δελτίο ιατρικού ιστορικού....και δακτυλικά αποτυπωματα

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες