Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Lagos

Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Δημοσίευση από Lagos »

Το υπολογίζω έτσι και λέω θα πάνε ΠΚΕ....το που όμως θα τοποθετηθούν είναι άλλο....διότι όμως ξέρετε θα προσληφθούν 700 και στα ΠΚΕ καλούν ακόμα 1000 παραπάνω ..προφανώς στους επικουρικούς είναι μέσα και άλλοι που έχουν πρώτη επιλογή  αλλουαθτο σημαίνει ότι για Αθήνα μπορεί να μπει κάποιος λίπους θα είναι στους επικουρικούς στο 224 και ίσως και δε φτασει
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλημέρα σε όλους. Εγώ πήρα τηλέφωνο στο Α.Τ. της περιοχής μου δεν ξέρουν κάτι για καρτέλες και μετά πήρα τηλέφωνο στην Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και ακόμα δεν έχουν παραλάβει τις καρτέλες από το Αρχηγείο. Είναι κανένας εδώ μέσα από Θεσσαλονίκη που παρέλαβε καρτέλα υγειονομικών?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μαρ 30, 2026 10:21 am Καλημέρα σε όλους. Εγώ πήρα τηλέφωνο στο Α.Τ. της περιοχής μου δεν ξέρουν κάτι για καρτέλες και μετά πήρα τηλέφωνο στην Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και ακόμα δεν έχουν παραλάβει τις καρτέλες από το Αρχηγείο. Είναι κανένας εδώ μέσα από Θεσσαλονίκη που παρέλαβε καρτέλα υγειονομικών?

Ρε φιλε πραγματικα απορω για το IQ σου..Μονος σου ρωτας μονος σου απαντας.Εφοσον δεν εχουν παραλαβει τις καρτελες απο το αρχηγειο ΠΩΣ γινεται να τις εχει παραλαβει καποιος στην Θεσσαλονικη? Ακομη και να τις εχει παραλαβει θα ειναι με κανενα γνωστο του μεσα απο την διευθυνση και παλι δεν θα το ελεγε,με λιγα λογια σκεψου πριν πεταξεις την κοτσανα σου
Επισκέπτης

Και αυτοί που λένε ότι τις παρέλαβαν από επαρχία πως γίνεται? 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μαρ 30, 2026 10:38 am Και αυτοί που λένε ότι τις παρέλαβαν από επαρχία πως γίνεται? 

Γιατί λένε ψέματα προφανώς. Δεν γίνεται να ξεκινήσει η διαδικασία άτυπα. Οι καρτέλες θα δοθούν σε όλους μαζικά μόλις παρθούν από το υπουργείο.

mixailos

Δημοσίευση από mixailos »

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝΕ Η ΚΟΛΟΒΑΡΑΝΕ ΛΕΝΕ ΛΑΜΑΚΙΕΣ!!!!!!

Επισκέπτης

mixailos έγραψε: Δευ Μαρ 30, 2026 11:09 am ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝΕ Η ΚΟΛΟΒΑΡΑΝΕ ΛΕΝΕ ΛΑΜΑΚΙΕΣ!!!!!!

Μιχαηλ εισαι απο θεσσαλονικη εσυ?!
Επισκέπτης

Καλησπέρα. Πήγα από τη γενική αστυνομική διεύθυνση της περιοχής μου και μου είπαν πως δεν έχουν ξεκινήσει να δίνουν καρτέλες . Και πως στα φόρουμ γράφουν ψέματα 
Killed

Δημοσίευση από Killed »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μαρ 30, 2026 11:00 am
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μαρ 30, 2026 10:38 am Και αυτοί που λένε ότι τις παρέλαβαν από επαρχία πως γίνεται? 

Γιατί λένε ψέματα προφανώς. Δεν γίνεται να ξεκινήσει η διαδικασία άτυπα. Οι καρτέλες θα δοθούν σε όλους μαζικά μόλις παρθούν από το υπουργείο.

Αδερφέ την έχω πάρει και την συμπληρώνω άμα θες σου στέλνω και φωτό 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μαρ 30, 2026 12:30 pm Καλησπέρα. Πήγα από τη γενική αστυνομική διεύθυνση της περιοχής μου και μου είπαν πως δεν έχουν ξεκινήσει να δίνουν καρτέλες . Και πως στα φόρουμ γράφουν ψέματα 

Αλλος μπεμπης απο εκει πηγε και ειπε στην αστυνομια τι γραφουν στα φορουμ ΑΑΧΑΧΑΧ :lol:
  αα ρε παιδακια
Lagos

Δημοσίευση από Lagos »

Κάποιοι πήραν όντως...αλλά σε μεγάλες δόσεις δεν έδωσαν ακόμη.πχ Θεσσαλονίκη δεν δίνει προς το παρόν 
mixailos

Δημοσίευση από mixailos »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μαρ 30, 2026 12:14 pm
mixailos έγραψε: Δευ Μαρ 30, 2026 11:09 am ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝΕ Η ΚΟΛΟΒΑΡΑΝΕ ΛΕΝΕ ΛΑΜΑΚΙΕΣ!!!!!!

Μιχαηλ εισαι απο θεσσαλονικη εσυ?!

ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΑΔΕΡΦΕ ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΩΞΑΝΕ ,ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΡΤΕΛΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ !!!

Επισκέπτης

αυτοί που λένε ότι πήραν καρτέλες λογικά θα είναι και οι ίδιοι που λέγαν πως γίνεται χαμός από συμμετοχή και πως τα μόρια θα είναι στα ύψη 

Pok

Δημοσίευση από Pok »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μαρ 30, 2026 1:49 pm αυτοί που λένε ότι πήραν καρτέλες λογικά θα είναι και οι ίδιοι που λέγαν πως γίνεται χαμός από συμμετοχή και πως τα μόρια θα είναι στα ύψη 

Φίλε δεν έχω λόγο να πω ψέματα ούτε να αγχώσω τα άλλα παιδιά εγώ στην ρόδο είμαι και την έχω πάρει και συμπληρώνω γιατρούς και μάλιστα η αστυνόμος που μου την έδωσε με πέρασα στο σύστημα ότι την πήρα και έβαλα και υπογραφή με ημερομηνία ότι την παρέλαβα. Το θέμα είναι πότε θα γίνουν οι πκε. Έχουμε απλά λίγο περισσότερο χρόνο από εσάς για να τα συμπληρώσουμε 

Επισκέπτης

Και εγώ από νησί είμαι και εχω πάρει την καρτέλα. Το θέμα παιδιά δεν είναι να ποιος έχει πάρει και ποιος όχι. Το θέμα είναι πως για να μην έχει βγει διαταγή, σημαίνει πως θα υπάρξει καθυστέρηση για τις ΠΚΕ. 
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες