Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 29, 2025 6:32 pm
Episkeptis1 έγραψε: Δευ Δεκ 29, 2025 2:49 pm
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Δεκ 28, 2025 10:25 pm Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους. Μια ερώτηση. Κατέθεσα τα χαρτιά μου και ήθελα μια διευκρίνιση. Υπηρέτησα ως δόκιμος διαβιβάσεων και ήμουν ΣΦΟΧ για 3 χρόνια. Πήρα βεβαίωση προϋπηρεσία από γραφείο ένστολου προσωπικού της ΕΛΑΣ.Συνολικά πόσα μόρια παίρνω από τα συγκεκριμένα προσόντα;

Και γιατί έφυγες από σφοχ ρε φίλε?

400 σαν ΕΔΑ και 400 η προϋπηρεσία σε σώματα ασφαλείας. 

Πάντως επειδή και εγώ έχω τα ίδια από στρατό , εφ αξιωματικός και σώματα ασφαλείας στην προηγούμενη προκήρυξη που είδα τους πίνακες δεν τα μετρούσαν και τα δύο όπως έκανα σε σώματα και ειδικές . Μακάρι να αλλάξει γτ υπάρχει θέμα ερμηνεύσεις το συγκεκριμένο 
Επισκέπτης

Παίρνεις τα 400 μόρια  είτε απο έφεδρος είτε από Σώμα ασφαλείας όπως στην προηγούμενη δυστυχώς δεν μετράνε και τα δύο 

Επισκέπτης

Τι εννοείτε δεν μετράνε και τα δύο ;;; Δηλαδή εγώ που έχω ειδικές δυνάμεις και σώματα ασφαλείας θα πιάσουν το ένα από τα δύο ;;;
Eispraktwr
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Eispraktwr »

Αρα αν ισχυει αυτο τοτε πιθανο να ειναι η βαση γυρω στο 2500-2700. Θα ειναι πολλα ατομα πιστευω κ θα εχουμε επισης πολλους με μορια 2200-2400, αφου ομως θα ειναι πολλοι με σωματα ασφαλειας τοτε (γνωμη μου) οσοι εχουν 2500 κ κατω δεν εχουμε ελπιδα. Και να κοπουν ή να μην ερθουν καποιοι, θα ειναι πολλοι με 2500+. 
Δεν ειμαι σε καποια θεση να ξερω, προσωπικη γννωμη που μπορει να βγει λανθασμενη. Ας μας πει καποιος που ξερει σιγουρα, ισχυει οτι μετρανε σωματα και στρατο ξεχωριστα ή συνολικα.

Επισκέπτης

Διαβάστε επιτέλους τη προκήρυξη τι λέει και μη βαριέστε !!!!!!!!!!! Προφανώς μετράνε και τα δύο ξεχωριστά. Προσμετρούνται. (Δεν τα έχω και τα δύο)
Επισκέπτης

Ειδικές και σώματα μετράνε ξεχωριστά 
έφεδρος η σώμ ασφ μετράει ένα από τα δύο 

Επισκέπτης

Μεγάλη αδικία να μετράνε οι ειδικές δυνάμεις ξεχωριστά και όχι ο έφεδρος αξιωματικός γιατί αν είναι έτσι όποιος έχει σώματα ασφαλείας και έφεδρος αξιωματικός παίρνει μόνο 400 μόρια και από τα δύο ενώ όποιος έχει ειδικές δυνάμεις και σώματα ασφαλείας παίρνει 800 μόρια.
Επισκέπτης

Καλησπέρα σε όλους. Υπάρχουν κάπου αναρτημένοι οι πίνακες με τα μορια της προηγούμενης προκήρυξης του 2021;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 30, 2025 4:25 pm Καλησπέρα σε όλους. Υπάρχουν κάπου αναρτημένοι οι πίνακες με τα μορια της προηγούμενης προκήρυξης του 2021;

Ναι. Τα έχει αναρτήσει ο DYK .Ψάξε προηγούμενες σελίδες. 

Επισκέπτης

Ρε παιδιά σίγουρα; Δεν παίρνεις ένα από τα 2 ή  δόκιμος ή Σώματα ασφαλείας ; Νομίζω το αναγράφει η προκήρυξη ένα από τα δύο μετράει δυστυχώς αν δεν κάνω λάθος...

Επισκέπτης

Sakismagkas2 έγραψε: Τετ Δεκ 10, 2025 3:40 pm Καλησπέρα . Από μικρή έρευνα που έχω κάνει ο μισθός ξεκινάει από 950 μικτος νομίζω . Τώρα όντως τα + είναι τα επιδόματα αλλά πχ εγώ χωρίς πτυχίο ανύπαντρος δεν παιρνω σχεδόν κανέναν επίδομα.ΜΑξ να παιρνω 150 ευρώ παραπάνω από αγγλικά κ τέτοια.Θα κάνω τα χαρτια μου λογικα χω γύρω στα 2500 μόρια που πιστεύω ειν πολύ λίγα αλλά ότι γίνει. Θέλω να πω σαν ΕΦ στη παρούσα φάση παιρνω σχεδόν 1300 τ μήνα με βραδινά κ λοιπά όποτε δεν ξέρω κατά ποσο αξίζει ανειδίκευτους.

Εσύ είσαι μεγάλος ερευνητής. Μην είσαι κουτός, κάτσε ΕΦ. Μην σε πιάσουν κορόϊδο!!!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Δεκ 27, 2025 5:06 pm Από ότι βλέπω οι περισσότεροι αναφέρεστε σε βάση κάπου στα 2700 για Αθήνα πάνω κάτω. Μισθός κάπου 1.200 με 1300 με δώρα ομωσ και ώρες εργασίας αρκετές εως και 10ωρα με 1 ρεπό στην καλύτερη με όσα έχουν γραφτεί εδώ μέχρι στιγμής . 

Αυτός που τα φράφει είναι φελός!!! 5νθημερο 7,5ωρο. Τα υπόλοιπα πληρώνονται έξτρα!!!

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Δεκ 18, 2025 10:52 am
GiorgosM82 έγραψε: Πέμ Δεκ 18, 2025 8:29 am Σαν δουλεια καλη ειναι απλα οπως γραφει και μεσα και στην προκυρηξη δεν εχει στανταρ ωραρια για εμας, μπορει να κανεις μια πρωι μια βραδυ, ωραριο τραπεζας θα εχουν μονο οσοι πανε σε καταστημα επαρχειας που δεν ειναι 24ωρο. 

Να γράφουμε ομως και τη διάρκεια των βαρδιών..τα 12ωρα και τα 13ωρα σε καθημερινή σχεδόν βάση. Σαββατοκυριακα ελευθευρα μονο οταν παίρνεις άδεια, τη συσσώρευση των ρεπό. Δεν ειναι σαν την αστυνομία που παιρνεις ενα ρεπο μεσα στη βδομάδα, ξεχάστε τα αυτά. Μπορει να σαι 30 ολοκληρες μερες το λιγοτερο σερι. Χρόνος για προσωπική ζωή ελαχιστος. Οι περισσότεροι ανύπαντροι ή χωρισμένοι. Υπάρχουν και οικογενειαρχες, ομως στερούνται χρονο απο την οικογένειά τους γιατι πρεπει να ειναι στη δουλειά. Και μην μου πεις GiorgosM82 οτι οταν θα μπει η σειρα τώρα θα επανέλθουν τα ωράρια σε νορμαλ. Ειμαι σειρα της 2021, ενισχύσαμε την δυναμη και μεσα σε 2 χρονια απο την πρόσληψή μας τα ωράρια εγιναν οπως ηταν πριν μπούμε. 

Εσύ πρέπει να είσαι ένας από τους τρόμπες της σειράς σου!!! Γιατί δεν παραιτείσαι εφόσον είναι τόσο άσχημα... και για πες μας, πόσα χρήματα παίρνεις εσύ που εργάζεσαι τόσα Σαββατοκύριακα, χωρίς ρεπό και τόσες έξτρα ώρες; Για βγάλε μισθόδοσία να σε δούμε ρε αλάνι; Που αυτά που παίρνεις αν τα δει κάποιος θα τε κράζει μέχρι να πάρεις σύνταξη!!! Ρώτα τις σειρές σου που ήταν αστυνομικοί πριν μπουν να σου πουν που ηταν καλύτερα. Γίδι!

Laimourios

Δημοσίευση από Laimourios »

Πες ομως οτι ο μισθος σου παει πανω απο 2000ε το μηνα....ουτε ο Αττικαρχης στη ΓΑΔΑ δε παιρνει τοσα λεφτα!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 30, 2025 11:17 am Τι εννοείτε δεν μετράνε και τα δύο ;;; Δηλαδή εγώ που έχω ειδικές δυνάμεις και σώματα ασφαλείας θα πιάσουν το ένα από τα δύο ;;;

Άλλο ειδικές δυνάμεις - σώματα ασφαλείας και άλλο έφεδρος αξιωματικός - σώματα σφαλείας. Στην πρώτη περίπτωση παίρνεις και από τα δύο, στην δεύτερη ένα από τα δύο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες