Πάντως επειδή και εγώ έχω τα ίδια από στρατό , εφ αξιωματικός και σώματα ασφαλείας στην προηγούμενη προκήρυξη που είδα τους πίνακες δεν τα μετρούσαν και τα δύο όπως έκανα σε σώματα και ειδικές . Μακάρι να αλλάξει γτ υπάρχει θέμα ερμηνεύσεις το συγκεκριμένοΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 29, 2025 6:32 pm400 σαν ΕΔΑ και 400 η προϋπηρεσία σε σώματα ασφαλείας.Episkeptis1 έγραψε: Δευ Δεκ 29, 2025 2:49 pmΚαι γιατί έφυγες από σφοχ ρε φίλε?Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Δεκ 28, 2025 10:25 pm Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους. Μια ερώτηση. Κατέθεσα τα χαρτιά μου και ήθελα μια διευκρίνιση. Υπηρέτησα ως δόκιμος διαβιβάσεων και ήμουν ΣΦΟΧ για 3 χρόνια. Πήρα βεβαίωση προϋπηρεσία από γραφείο ένστολου προσωπικού της ΕΛΑΣ.Συνολικά πόσα μόρια παίρνω από τα συγκεκριμένα προσόντα;
Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)
-
Επισκέπτης
Παίρνεις τα 400 μόρια είτε απο έφεδρος είτε από Σώμα ασφαλείας όπως στην προηγούμενη δυστυχώς δεν μετράνε και τα δύο
-
Επισκέπτης
Τι εννοείτε δεν μετράνε και τα δύο ;;; Δηλαδή εγώ που έχω ειδικές δυνάμεις και σώματα ασφαλείας θα πιάσουν το ένα από τα δύο ;;;
-
Eispraktwr
- Στρατιώτης

- Posts in topic: 4
Αρα αν ισχυει αυτο τοτε πιθανο να ειναι η βαση γυρω στο 2500-2700. Θα ειναι πολλα ατομα πιστευω κ θα εχουμε επισης πολλους με μορια 2200-2400, αφου ομως θα ειναι πολλοι με σωματα ασφαλειας τοτε (γνωμη μου) οσοι εχουν 2500 κ κατω δεν εχουμε ελπιδα. Και να κοπουν ή να μην ερθουν καποιοι, θα ειναι πολλοι με 2500+.
Δεν ειμαι σε καποια θεση να ξερω, προσωπικη γννωμη που μπορει να βγει λανθασμενη. Ας μας πει καποιος που ξερει σιγουρα, ισχυει οτι μετρανε σωματα και στρατο ξεχωριστα ή συνολικα.
Δεν ειμαι σε καποια θεση να ξερω, προσωπικη γννωμη που μπορει να βγει λανθασμενη. Ας μας πει καποιος που ξερει σιγουρα, ισχυει οτι μετρανε σωματα και στρατο ξεχωριστα ή συνολικα.
-
Επισκέπτης
Διαβάστε επιτέλους τη προκήρυξη τι λέει και μη βαριέστε !!!!!!!!!!! Προφανώς μετράνε και τα δύο ξεχωριστά. Προσμετρούνται. (Δεν τα έχω και τα δύο)
-
Επισκέπτης
Ειδικές και σώματα μετράνε ξεχωριστά
έφεδρος η σώμ ασφ μετράει ένα από τα δύο
έφεδρος η σώμ ασφ μετράει ένα από τα δύο
-
Επισκέπτης
Μεγάλη αδικία να μετράνε οι ειδικές δυνάμεις ξεχωριστά και όχι ο έφεδρος αξιωματικός γιατί αν είναι έτσι όποιος έχει σώματα ασφαλείας και έφεδρος αξιωματικός παίρνει μόνο 400 μόρια και από τα δύο ενώ όποιος έχει ειδικές δυνάμεις και σώματα ασφαλείας παίρνει 800 μόρια.
-
Επισκέπτης
Καλησπέρα σε όλους. Υπάρχουν κάπου αναρτημένοι οι πίνακες με τα μορια της προηγούμενης προκήρυξης του 2021;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες