πώς είναι οι συνθήκες,μισθός?,εκπαίδευση πόσο καιρό μείνατε?GiorgosM82 έγραψε: Τετ Δεκ 17, 2025 7:30 pmΕιμαι φρουρος ναιΕπισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 17, 2025 7:19 pmείσαι φρουρός στην ΤτΕ ?GiorgosM82 έγραψε: Τετ Δεκ 17, 2025 4:50 pm Οχι δεν πηρε , γιαυτο και εχουμε αναγκη και βγηκε τοσο νωρις αυτη
Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)
-
Lexari
Ξέρουμε πόσες αιτήσεις έχουν γίνει;
-
Επισκέπτης
πόσα μόρια είχες;GiorgosM82 έγραψε: Τετ Δεκ 17, 2025 8:10 pm Τωρα και να σου πω εγω υπαρχει ελπιδα η οχι δεν εχει νοημα..Και εγω οταν εκανα τα χαρτια ελεγα σιγα να μην μπω δεν εχω πολλα μορια και μπηκα δεν εχει να κανει… επισης ειχαν κοπει αρκετοι στα αθληματα
-
Επισκέπτης
Παιδιά όντως δε μπορούν εν ενεργεία να κάνουν αίτηση;
-
GiorgosM82
- Ταγματάρχης

- Posts in topic: 14
Σαν δουλεια καλη ειναι απλα οπως γραφει και μεσα και στην προκυρηξη δεν εχει στανταρ ωραρια για εμας, μπορει να κανεις μια πρωι μια βραδυ, ωραριο τραπεζας θα εχουν μονο οσοι πανε σε καταστημα επαρχειας που δεν ειναι 24ωρο.
-
GiorgosM82
- Ταγματάρχης

- Posts in topic: 14
Ενας ντελιβερας αυτη την στιγμη παιρνει περισσοτερα λεφτα απο εναν αστυνομικο, δεν πατε ομως να γινεται ντελιβεραδες.Επειδη οι περισσοτεροι μονο για μισθο ρωτατε ( για δουλεια δεν ρωταει κανενας).Προφανως σε καμια δουλεια δεν θα σου πει καποιος ποσα παιρνει, αλλα η τραπεζα ειναι σοβαρος οργανισμος δεν θα σε κλεψει απλα μην περιμενει και καποιος οτι θα γινει εκατομμυριούχος
-
Επισκέπτης
πως και ετσι?GiorgosM82 έγραψε: Πέμ Δεκ 18, 2025 8:29 am Σαν δουλεια καλη ειναι απλα οπως γραφει και μεσα και στην προκυρηξη δεν εχει στανταρ ωραρια για εμας, μπορει να κανεις μια πρωι μια βραδυ, ωραριο τραπεζας θα εχουν μονο οσοι πανε σε καταστημα επαρχειας που δεν ειναι 24ωρο.
-
Επισκέπτης
ντελιβερας ομως ,εισαι αναλωσιμος,δεν μπορεις να την κανεις μονιμα,ειναι για νεουςGiorgosM82 έγραψε: Πέμ Δεκ 18, 2025 8:45 am Ενας ντελιβερας αυτη την στιγμη παιρνει περισσοτερα λεφτα απο εναν αστυνομικο, δεν πατε ομως να γινεται ντελιβεραδες.Επειδη οι περισσοτεροι μονο για μισθο ρωτατε ( για δουλεια δεν ρωταει κανενας).Προφανως σε καμια δουλεια δεν θα σου πει καποιος ποσα παιρνει, αλλα η τραπεζα ειναι σοβαρος οργανισμος δεν θα σε κλεψει απλα μην περιμενει και καποιος οτι θα γινει εκατομμυριούχος
-
Tte
Φίλε μου θέλω να διευκρινίσεις κάτιGiorgosM82 έγραψε: Πέμ Δεκ 18, 2025 8:29 am Σαν δουλεια καλη ειναι απλα οπως γραφει και μεσα και στην προκυρηξη δεν εχει στανταρ ωραρια για εμας, μπορει να κανεις μια πρωι μια βραδυ, ωραριο τραπεζας θα εχουν μονο οσοι πανε σε καταστημα επαρχειας που δεν ειναι 24ωρο.
Οι βάρδιες είναι 3? 6-2, 2-10 κ 10-6? Εξήγησε μας σε παρακαλώ. Στις βάρδιες είσαι σε ένα πόστο σταθερό δικό σου, είσαι όρθιος 8 ώρες ή περπατάς ή έχει καρέκλα κ κάτι σαν δωματιάκι που έχουν σε κάτι υπουργεια για να ελέγχουν ποιός μπαίνει κ βγαίνει;
Κ από μισθό δεν θέλω αριθμό, αλλά αν γίνεται πες μου τι επιδόματα έχει κ αν στο τέλος του μήνα μπορείς να πληρώσεις το νοίκι, τους λογαριασμούς σου κ να μείνει κάτι στην άκρη. Εκατομμύρια δεν βγάζεις το καταλαβαίνω.
Από καθήκοντα τι κάνεις γενικά;
Τέλος, οταν λέει στολή κ οπλισμό, φαντάζομαι ένα πιστόλι αλλά από στολή τι φοράς; Σαν αστυνομικού περίπου;
Θεωρώ πως θα μας βοηθήσει πολύ αυτό
-
Tte
Επίσης άλλη μια ερώτηση
Χρηματαποστολες κάνουν όλοι ή συγκεκριμένοι από αυτούς που θα προσληφθούν;
Τι είναι καλύτερο να δουλειά αλλά κ οικονομικά;
Χρηματαποστολες κάνουν όλοι ή συγκεκριμένοι από αυτούς που θα προσληφθούν;
Τι είναι καλύτερο να δουλειά αλλά κ οικονομικά;
-
Επισκέπτης
Να γράφουμε ομως και τη διάρκεια των βαρδιών..τα 12ωρα και τα 13ωρα σε καθημερινή σχεδόν βάση. Σαββατοκυριακα ελευθευρα μονο οταν παίρνεις άδεια, τη συσσώρευση των ρεπό. Δεν ειναι σαν την αστυνομία που παιρνεις ενα ρεπο μεσα στη βδομάδα, ξεχάστε τα αυτά. Μπορει να σαι 30 ολοκληρες μερες το λιγοτερο σερι. Χρόνος για προσωπική ζωή ελαχιστος. Οι περισσότεροι ανύπαντροι ή χωρισμένοι. Υπάρχουν και οικογενειαρχες, ομως στερούνται χρονο απο την οικογένειά τους γιατι πρεπει να ειναι στη δουλειά. Και μην μου πεις GiorgosM82 οτι οταν θα μπει η σειρα τώρα θα επανέλθουν τα ωράρια σε νορμαλ. Ειμαι σειρα της 2021, ενισχύσαμε την δυναμη και μεσα σε 2 χρονια απο την πρόσληψή μας τα ωράρια εγιναν οπως ηταν πριν μπούμε.GiorgosM82 έγραψε: Πέμ Δεκ 18, 2025 8:29 am Σαν δουλεια καλη ειναι απλα οπως γραφει και μεσα και στην προκυρηξη δεν εχει στανταρ ωραρια για εμας, μπορει να κανεις μια πρωι μια βραδυ, ωραριο τραπεζας θα εχουν μονο οσοι πανε σε καταστημα επαρχειας που δεν ειναι 24ωρο.
-
Επισκέπτης
Τον μισθό τον ρωτάνε γιατί με αυτόν πληρώνουμε τους λογαριασμούς και τις υποχρεώσεις μας
-
Επισκέπτης
πριν το 21,ποτε ειχανε ξαναβγαλει?
-
Tte
Δηλαδή ρε παιδιά θα είναι 7/7 κάθε βδομάδα; Θα έχει μεγαλύτερο μισθό αλλά δεν αξίζει αν πάει έτσι. Άνθρωποι είμαστε κ θέλουμε ξεκούραση κάποια στιγμή...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες