Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Οκτ 17, 2025 1:01 pm
Billy έγραψε: Παρ Οκτ 17, 2025 12:46 pm
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Οκτ 17, 2025 12:15 pm
Ο πίνακας δεν είναι ενεργός! Έκλεισε με τους τελευταίους που πήρανε το Μάιο!

Στείλε το άρθρο που λέει ότι έκλεισε με τους τελευταίους του Μαΐου 

Στείλε εσύ ότι είναι ενεργός 

ΨΟΦΑ εσύ να δω κάτι.

Billy

Δημοσίευση από Billy »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Οκτ 17, 2025 12:15 pm
Ο πίνακας δεν είναι ενεργός! Έκλεισε με τους τελευταίους που πήρανε το Μάιο!

Εσύ φίλε μου λες πως έκλεισε με τους τελευταίους του Μαΐου άρα εσύ έχεις βρει και το άρθρο που να λέει ότι όντως ήταν ανοιχτή η προκήρυξη και έκλεισε τον Μάιο οπότε στείλε μας το άρθρο και άσε τις τρολιες σου για αλλού παιδάκι που θες να μπεις και στο σώμα με αυτό το μυαλό Γιαυτο πάμε από το κακό στο χειρότερο με κάτι τέτοια ανώριμα σαν εσένα. Εδώ συζητάμε για να βοηθήσουμε αν ξέρουμε κάτι

Επισκέπτης

Billy έγραψε: Παρ Οκτ 17, 2025 7:29 pm

Εσύ φίλε μου λες πως έκλεισε με τους τελευταίους του Μαΐου άρα εσύ έχεις βρει και το άρθρο που να λέει ότι όντως ήταν ανοιχτή η προκήρυξη και έκλεισε τον Μάιο οπότε στείλε μας το άρθρο και άσε τις τρολιες σου για αλλού παιδάκι που θες να μπεις και στο σώμα με αυτό το μυαλό Γιαυτο πάμε από το κακό στο χειρότερο με κάτι τέτοια ανώριμα σαν εσένα. Εδώ συζητάμε για να βοηθήσουμε αν ξέρουμε κάτι

Τι να στείλει μωρέ το σκουπίδι που δεν έχει με τι να ασχοληθεί και μπαίνει στο φόρουμ και τρολαρει.

Billy

Δημοσίευση από Billy »

Τι να στείλει μωρέ το σκουπίδι που δεν έχει με τι να ασχοληθεί και μπαίνει στο φόρουμ και τρολαρει.

Εσύ φίλε μήπως έχεις ακούσει τίποτα που όντως να ισχύει;

Επισκέπτης

Billy έγραψε: Παρ Οκτ 17, 2025 9:50 pm

Ξέρω ότι θα πάρει σίγουρα από τον πίνακα αλλά δεν ξέρω πότε.

Billy

Δημοσίευση από Billy »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Οκτ 17, 2025 11:55 pm
Billy έγραψε: Παρ Οκτ 17, 2025 9:50 pm

Ξέρω ότι θα πάρει σίγουρα από τον πίνακα αλλά δεν ξέρω πότε.

Κάτι είναι και αυτό τουλάχιστον να ξέρουμε τι γίνεται στο περίπου γιατί εγώ πέρασα τις εξετάσεις τον Μάιο και ακόμα δεν έχουμε κανέναν νέο 

Επισκέπτης

Σταματήστε ο καθένας με τις ***** του. Κυρίως σταματήστε να το παίζετε ξερόλες. Ξέρω ο ένας ότι θα πάρει νέα προκήρυξη, ξέρω ο άλλος ότι θα πάρει από τον πίνακα. Έλεος πια! Εδώ δεν γνωρίζουν καν οι ίδιοι τι θα κάνουν ακόμα και δεν έχουν αποφασίσει και ξέρετε όλοι εσείς ! Αφήστε να δούμε ο χρόνος τι θα φέρει. 

Επισκέπτης

Δεν είναι « ο καθένας την μαλ@κια του » , λέει ξεκάθαρα εδώ ότι από τον πίνακα θα παίρνουν για ό,τι άλλο προκύψει.
https://lawandorder.gr/exelixeis-me-tis-proslipseis-eidikon-frouron-ti-provlepei-nea-diataxi/«Η πλήρωση θέσεων Ειδικών Φρουρών δύναται να πραγματοποιείται μετά από απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη που δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, χωρίς νέα προκήρυξη, από πίνακα επιλαχόντων προηγούμενου διαγωνισμού και υπό την προϋπόθεση ότι έχει χορηγηθεί έγκριση του αριθμού προσλήψεων σύμφωνα με το άρθρο 51 του ν. 4622/2019 (Α’ 133), πριν παρέλθουν είκοσι τέσσερις (24) μήνες από τη δημοσίευση των τελικών αναμορφωμένων κυρωμένων πινάκων των κατ’ αρχήν πληρούντων τα προσόντα υποψηφίων της τελευταίας χρονικά εκδοθείσας προκήρυξης πρόσληψης Ειδικών Φρουρών. Κατ’ εξαίρεση, για τη διαδικασία πρόσληψης του προηγούμενου εδαφίου, δεν εφαρμόζεται το πρώτο εδάφιο της παρ. 5 του άρθρου 9 για τη μη υπέρβαση του 28ου έτους της ηλικίας των προσλαμβανομένων. Με απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη δύνανται να ρυθμίζονται ειδικότερα ζητήματα εφαρμογής της παρούσας.»2. Η παρ. 1 εφαρμόζεται κατ’ εξαίρεση και για τον υπό στοιχεία 6000/2/7907-ρα’/5.8.2024 διαγωνισμό πρόσληψης Ειδικών Φρουρών (ΑΔΑ: ΡΚΡΕ46ΜΤΛΒ-ΝΣ4). »
Επισκέπτης

Μαζί σου σε αυτό που λες και συμφωνώ απολύτως! Και εγώ το ίδιο θέλω για μέλος της οικογένειας μου, όπου περιμένει. Παρολαυτα επειδή οι ανώτατοι αξιωματικοί θεωρούν το επίπεδο εξαιρετικά χαμηλό (σε μόρια) θέλουν να βγάλουν νέα προκήρυξη. Κάτι με το οποίο το υπουργείο είναι αντίθετο γιατί αυτό σημαιρνουρκ νέου χρήματα και σπατάλες. Για αυτό και λέμε πως δεν έχει αποφασιστεί τίποτα και θα δείξει ο χρόνος 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Οκτ 19, 2025 2:01 pm Μαζί σου σε αυτό που λες και συμφωνώ απολύτως! Και εγώ το ίδιο θέλω για μέλος της οικογένειας μου, όπου περιμένει. Παρολαυτα επειδή οι ανώτατοι αξιωματικοί θεωρούν το επίπεδο εξαιρετικά χαμηλό (σε μόρια) θέλουν να βγάλουν νέα προκήρυξη. Κάτι με το οποίο το υπουργείο είναι αντίθετο γιατί αυτό σημαιρνουρκ νέου χρήματα και σπατάλες. Για αυτό και λέμε πως δεν έχει αποφασιστεί τίποτα και θα δείξει ο χρόνος 

Κι εγώ συμφωνώ σε αυτό που λες για την χαμηλή βαθμολογία και καταλαβαίνω γιατί μπορεί να θέλουν καινούρια προκήρυξη. Εμένα προσωπικά με συμφέρει να πάρει από τον πίνακα αλλά εντάξει τώρα αν αποφασίσουν κάτι άλλο τι να κάνουμε. Πάντως δεν νομίζω να έβγαζε νόημα να αρχίσουν ξανά την διαδικασία από το μηδέν. Όπως και να έχει μάλλον σε 2 μήνες θα μάθουμε, αλλιώς από αρχές της άλλης χρονιάς. Έτσι υποθέτω χωρίς να ξέρω τουλάχιστον με βάση την προηγούμενη χρονιά.
Επισκέπτης

Παιδιά από τον πίνακα που υπάρχει θα πάρουν άτομα δεν προλαβαίνουν να βγει νέος πίνακας γτ μετά θα πάμε για 2027 και στην τηλεόραση ανακοινώσανε 626 προσλήψεις για το 2026 σε ειδικούς φρουρούς.
Επισκέπτης

Παιδιά τι λέτε εδώ να ισχύει αυτό που λέει η σελίδα θα μπούμε σύντομα;;

https://www.parapolitika.gr/ellada/arti ... n-tripoli/
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Οκτ 29, 2025 2:26 pm Παιδιά τι λέτε εδώ να ισχύει αυτό που λέει η σελίδα θα μπούμε σύντομα;;

https://www.parapolitika.gr/ellada/arti ... n-tripoli/

https://www.astratv.gr/ekatontades-pros ... ikon-frou/

Απ’ ό,τι φαίνεται ναι.
Επισκέπτης

Απλή λογική ρε παιδιά…. Σας παρακαλώ…. 

κατά πόσο λέτε να ισχύει δηλαδή;;;;
μέσα σε δύο μέρες θα πρέπει
1)να βγάλει ΦΕΚ πρόσληψης 
2) να δώσει καρτέλες ( όσοι δεν έχουν περάσει πκε) 
3) να δώσει προθεσμία για τα υγειονομικά 
4) να περατωθούν οι πκε ( 3-4 μέρες το ελάχιστο) 
5) να βγουν τα προσωρινά 
6) να βγουν τα τελικά 
7) να βγει ημερομηνία κατάταξης 
8) να γίνει η κατάταξη. 

Απλα… βάλτε τον νου σας να σκεφτεί πρώτα ..
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Οκτ 29, 2025 9:51 pm Απλή λογική ρε παιδιά…. Σας παρακαλώ…. 

κατά πόσο λέτε να ισχύει δηλαδή;;;;
μέσα σε δύο μέρες θα πρέπει
1)να βγάλει ΦΕΚ πρόσληψης 
2) να δώσει καρτέλες ( όσοι δεν έχουν περάσει πκε) 
3) να δώσει προθεσμία για τα υγειονομικά 
4) να περατωθούν οι πκε ( 3-4 μέρες το ελάχιστο) 
5) να βγουν τα προσωρινά 
6) να βγουν τα τελικά 
7) να βγει ημερομηνία κατάταξης 
8) να γίνει η κατάταξη. 

Απλα… βάλτε τον νου σας να σκεφτεί πρώτα ..

Σκέφτεται ο νους απλώς δεν ακυρώνει όλο το άρθρο.
Εγώ με αυτό που διάβασα το ίδιο με εσένα σκέφτηκα, ποιοι ακριβώς είναι αυτοί οι 600 που έχουν ήδη περάσει αθλήματα για να μπουν κιόλας 1 Νοεμβρίου για εκπαίδευση; Μπορεί σε αυτό να κάνει λάθος το άρθρο αλλά το ότι θα πάρει θα πάρει, με την ίδια διαδικασία που πήρε και τους προηγούμενους 600. Μάλλον θα αρχίσουν από Νοέμβριο όλα αυτά που αναφέρεις.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης