Κάτι είναι και αυτό τουλάχιστον να ξέρουμε τι γίνεται στο περίπου γιατί εγώ πέρασα τις εξετάσεις τον Μάιο και ακόμα δεν έχουμε κανέναν νέο
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
Σταματήστε ο καθένας με τις ***** του. Κυρίως σταματήστε να το παίζετε ξερόλες. Ξέρω ο ένας ότι θα πάρει νέα προκήρυξη, ξέρω ο άλλος ότι θα πάρει από τον πίνακα. Έλεος πια! Εδώ δεν γνωρίζουν καν οι ίδιοι τι θα κάνουν ακόμα και δεν έχουν αποφασίσει και ξέρετε όλοι εσείς ! Αφήστε να δούμε ο χρόνος τι θα φέρει.
-
Επισκέπτης
Δεν είναι « ο καθένας την μαλ@κια του » , λέει ξεκάθαρα εδώ ότι από τον πίνακα θα παίρνουν για ό,τι άλλο προκύψει.
https://lawandorder.gr/exelixeis-me-tis-proslipseis-eidikon-frouron-ti-provlepei-nea-diataxi/«Η πλήρωση θέσεων Ειδικών Φρουρών δύναται να πραγματοποιείται μετά από απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη που δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, χωρίς νέα προκήρυξη, από πίνακα επιλαχόντων προηγούμενου διαγωνισμού και υπό την προϋπόθεση ότι έχει χορηγηθεί έγκριση του αριθμού προσλήψεων σύμφωνα με το άρθρο 51 του ν. 4622/2019 (Α’ 133), πριν παρέλθουν είκοσι τέσσερις (24) μήνες από τη δημοσίευση των τελικών αναμορφωμένων κυρωμένων πινάκων των κατ’ αρχήν πληρούντων τα προσόντα υποψηφίων της τελευταίας χρονικά εκδοθείσας προκήρυξης πρόσληψης Ειδικών Φρουρών. Κατ’ εξαίρεση, για τη διαδικασία πρόσληψης του προηγούμενου εδαφίου, δεν εφαρμόζεται το πρώτο εδάφιο της παρ. 5 του άρθρου 9 για τη μη υπέρβαση του 28ου έτους της ηλικίας των προσλαμβανομένων. Με απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη δύνανται να ρυθμίζονται ειδικότερα ζητήματα εφαρμογής της παρούσας.»2. Η παρ. 1 εφαρμόζεται κατ’ εξαίρεση και για τον υπό στοιχεία 6000/2/7907-ρα’/5.8.2024 διαγωνισμό πρόσληψης Ειδικών Φρουρών (ΑΔΑ: ΡΚΡΕ46ΜΤΛΒ-ΝΣ4). »
https://lawandorder.gr/exelixeis-me-tis-proslipseis-eidikon-frouron-ti-provlepei-nea-diataxi/«Η πλήρωση θέσεων Ειδικών Φρουρών δύναται να πραγματοποιείται μετά από απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη που δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, χωρίς νέα προκήρυξη, από πίνακα επιλαχόντων προηγούμενου διαγωνισμού και υπό την προϋπόθεση ότι έχει χορηγηθεί έγκριση του αριθμού προσλήψεων σύμφωνα με το άρθρο 51 του ν. 4622/2019 (Α’ 133), πριν παρέλθουν είκοσι τέσσερις (24) μήνες από τη δημοσίευση των τελικών αναμορφωμένων κυρωμένων πινάκων των κατ’ αρχήν πληρούντων τα προσόντα υποψηφίων της τελευταίας χρονικά εκδοθείσας προκήρυξης πρόσληψης Ειδικών Φρουρών. Κατ’ εξαίρεση, για τη διαδικασία πρόσληψης του προηγούμενου εδαφίου, δεν εφαρμόζεται το πρώτο εδάφιο της παρ. 5 του άρθρου 9 για τη μη υπέρβαση του 28ου έτους της ηλικίας των προσλαμβανομένων. Με απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη δύνανται να ρυθμίζονται ειδικότερα ζητήματα εφαρμογής της παρούσας.»2. Η παρ. 1 εφαρμόζεται κατ’ εξαίρεση και για τον υπό στοιχεία 6000/2/7907-ρα’/5.8.2024 διαγωνισμό πρόσληψης Ειδικών Φρουρών (ΑΔΑ: ΡΚΡΕ46ΜΤΛΒ-ΝΣ4). »
-
Επισκέπτης
Μαζί σου σε αυτό που λες και συμφωνώ απολύτως! Και εγώ το ίδιο θέλω για μέλος της οικογένειας μου, όπου περιμένει. Παρολαυτα επειδή οι ανώτατοι αξιωματικοί θεωρούν το επίπεδο εξαιρετικά χαμηλό (σε μόρια) θέλουν να βγάλουν νέα προκήρυξη. Κάτι με το οποίο το υπουργείο είναι αντίθετο γιατί αυτό σημαιρνουρκ νέου χρήματα και σπατάλες. Για αυτό και λέμε πως δεν έχει αποφασιστεί τίποτα και θα δείξει ο χρόνος
-
Επισκέπτης
Κι εγώ συμφωνώ σε αυτό που λες για την χαμηλή βαθμολογία και καταλαβαίνω γιατί μπορεί να θέλουν καινούρια προκήρυξη. Εμένα προσωπικά με συμφέρει να πάρει από τον πίνακα αλλά εντάξει τώρα αν αποφασίσουν κάτι άλλο τι να κάνουμε. Πάντως δεν νομίζω να έβγαζε νόημα να αρχίσουν ξανά την διαδικασία από το μηδέν. Όπως και να έχει μάλλον σε 2 μήνες θα μάθουμε, αλλιώς από αρχές της άλλης χρονιάς. Έτσι υποθέτω χωρίς να ξέρω τουλάχιστον με βάση την προηγούμενη χρονιά.Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Οκτ 19, 2025 2:01 pm Μαζί σου σε αυτό που λες και συμφωνώ απολύτως! Και εγώ το ίδιο θέλω για μέλος της οικογένειας μου, όπου περιμένει. Παρολαυτα επειδή οι ανώτατοι αξιωματικοί θεωρούν το επίπεδο εξαιρετικά χαμηλό (σε μόρια) θέλουν να βγάλουν νέα προκήρυξη. Κάτι με το οποίο το υπουργείο είναι αντίθετο γιατί αυτό σημαιρνουρκ νέου χρήματα και σπατάλες. Για αυτό και λέμε πως δεν έχει αποφασιστεί τίποτα και θα δείξει ο χρόνος
-
Επισκέπτης
Παιδιά από τον πίνακα που υπάρχει θα πάρουν άτομα δεν προλαβαίνουν να βγει νέος πίνακας γτ μετά θα πάμε για 2027 και στην τηλεόραση ανακοινώσανε 626 προσλήψεις για το 2026 σε ειδικούς φρουρούς.
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Ρε παιδια έχουμε βαρεθει να βλέπουμε να τσκαωνεστε για το απο ποιον πίνακα θα πάρουν άτομα. Ο καθενας έχει το συμφέρον του και λέει πυι θέλει. Μην ρωτατε αν υπάρχει κάποιος μέσα απο το αρχηγειο που να ξέρει. Δεν ξέρει κανείς και όποιος ισχυριζεται το αντίθετο είναι τρολλ. Ο πατέρας ενός γνωστού μου είναι μεσα στο αρχηγείο και την μια μου λέει θα βγάλει νεα προκήρυξη αρα και νεο πίνακα και μετά απο 2 βδομάδες μου λέει ότι θα πάρει απο τον ηδη υπάρχον πινακα. Κανείς δεν ξέρει ακόμη. Όπως και να χει συνεχιστε με τις ζωες σας και αν είναι να μπείτε κάποτε, θα μπείτε. Έτσι κι αλλιώς αντικειμενικά όσο ωραία δουλειά και να είναι γοα κάποιους, απο την στιγμή που ΔΕΝ πληρώνει, δεν έχει σημασία αν θα περνάτε καλα ή οχι. Δηλαδή δεν είναι η ονειρική δουλειά απ ολες τις απόψεις. Αυτα απο μενα
-
Kl35
Ο πατέρας ενός γνωστού σου που είναι μέσα στο αρχηγείο δεν ξέρει ότι ο χρυσοχοιδης διευκρίνισε ότι θα πάρει από τον πίνακα επιλαχόντων μέχρι αρχές του έτους; Γιατί το ανακοίνωσε μέρες τώρα στις ενώσεις αστυνομικών υπαλλήλων Αχαΐας. Ο καθένας ότι του κατέβει και εσύ μαζί. Ολοι έχετε βαρύγδουπα κονε στο αρχηγείο και μπαίνετε να γράψετε την βλακεία σας. Πριν την γράψετε διαβάστε κάνα άρθρο. Στο παραθέτω να το δείξεις στον πατέρα του γνωστού σουpanos1923 έγραψε: Παρ Οκτ 24, 2025 9:28 pm Ρε παιδια έχουμε βαρεθει να βλέπουμε να τσκαωνεστε για το απο ποιον πίνακα θα πάρουν άτομα. Ο καθενας έχει το συμφέρον του και λέει πυι θέλει. Μην ρωτατε αν υπάρχει κάποιος μέσα απο το αρχηγειο που να ξέρει. Δεν ξέρει κανείς και όποιος ισχυριζεται το αντίθετο είναι τρολλ. Ο πατέρας ενός γνωστού μου είναι μεσα στο αρχηγείο και την μια μου λέει θα βγάλει νεα προκήρυξη αρα και νεο πίνακα και μετά απο 2 βδομάδες μου λέει ότι θα πάρει απο τον ηδη υπάρχον πινακα. Κανείς δεν ξέρει ακόμη. Όπως και να χει συνεχιστε με τις ζωες σας και αν είναι να μπείτε κάποτε, θα μπείτε. Έτσι κι αλλιώς αντικειμενικά όσο ωραία δουλειά και να είναι γοα κάποιους, απο την στιγμή που ΔΕΝ πληρώνει, δεν έχει σημασία αν θα περνάτε καλα ή οχι. Δηλαδή δεν είναι η ονειρική δουλειά απ ολες τις απόψεις. Αυτα απο μενα
https://www.thebest.gr/article/808785-a ... u-dekembri
διάβασε όλο το άρθρο και φιλάκια
-
Επισκέπτης
Παιδιά δεν έχει αποφασιστεί ακόμα τι θα γίνει. Εάν δεν έχουμε κάποια νέα μες τον Νοέμβρη, πάει για 26
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Παίζει να σου γράψει καμία πίπα του τύπου ότι ο πατέρας του είπε ότι του είπε ο Χρυσοχοΐδης ότι αυτό το άρθρο δεν ίσχυε φααααπ.Kl35 έγραψε: Σάβ Οκτ 25, 2025 2:19 pmΟ πατέρας ενός γνωστού σου που είναι μέσα στο αρχηγείο δεν ξέρει ότι ο χρυσοχοιδης διευκρίνισε ότι θα πάρει από τον πίνακα επιλαχόντων μέχρι αρχές του έτους; Γιατί το ανακοίνωσε μέρες τώρα στις ενώσεις αστυνομικών υπαλλήλων Αχαΐας. Ο καθένας ότι του κατέβει και εσύ μαζί. Ολοι έχετε βαρύγδουπα κονε στο αρχηγείο και μπαίνετε να γράψετε την βλακεία σας. Πριν την γράψετε διαβάστε κάνα άρθρο. Στο παραθέτω να το δείξεις στον πατέρα του γνωστού σουpanos1923 έγραψε: Παρ Οκτ 24, 2025 9:28 pm Ρε παιδια έχουμε βαρεθει να βλέπουμε να τσκαωνεστε για το απο ποιον πίνακα θα πάρουν άτομα. Ο καθενας έχει το συμφέρον του και λέει πυι θέλει. Μην ρωτατε αν υπάρχει κάποιος μέσα απο το αρχηγειο που να ξέρει. Δεν ξέρει κανείς και όποιος ισχυριζεται το αντίθετο είναι τρολλ. Ο πατέρας ενός γνωστού μου είναι μεσα στο αρχηγείο και την μια μου λέει θα βγάλει νεα
https://www.thebest.gr/article/808785-a ... u-dekembri
διάβασε όλο το άρθρο και φιλάκια
-
episkeptis1
ενώ στον ιδιωτικό τομέα πλουτίζουν τι να σου πωpanos1923 έγραψε: Παρ Οκτ 24, 2025 9:28 pm Ρε παιδια έχουμε βαρεθει να βλέπουμε να τσκαωνεστε για το απο ποιον πίνακα θα πάρουν άτομα. Ο καθενας έχει το συμφέρον του και λέει πυι θέλει. Μην ρωτατε αν υπάρχει κάποιος μέσα απο το αρχηγειο που να ξέρει. Δεν ξέρει κανείς και όποιος ισχυριζεται το αντίθετο είναι τρολλ. Ο πατέρας ενός γνωστού μου είναι μεσα στο αρχηγείο και την μια μου λέει θα βγάλει νεα προκήρυξη αρα και νεο πίνακα και μετά απο 2 βδομάδες μου λέει ότι θα πάρει απο τον ηδη υπάρχον πινακα. Κανείς δεν ξέρει ακόμη. Όπως και να χει συνεχιστε με τις ζωες σας και αν είναι να μπείτε κάποτε, θα μπείτε. Έτσι κι αλλιώς αντικειμενικά όσο ωραία δουλειά και να είναι γοα κάποιους, απο την στιγμή που ΔΕΝ πληρώνει, δεν έχει σημασία αν θα περνάτε καλα ή οχι. Δηλαδή δεν είναι η ονειρική δουλειά απ ολες τις απόψεις. Αυτα απο μενα
-
Επισκέπτης
Παιδιά τι λέτε να ισχύει αυτό που λέει εδώ θα μπούμε;;;
https://www.parapolitika.gr/ellada/arti ... n-tripoli/
-
Επισκέπτης
Παιδιά τι λέτε εδώ να ισχύει αυτό που λέει η σελίδα θα μπούμε σύντομα;;