Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
- 
				Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Να σκέφτεσαι αισιόδοξα γιατί να μην μας πάρουν αφού είπαν το 2026 θα πάρουν 626 ειδικούς φρουρούς οπότε πρέπει να πάρει άτομα από τον ενεργό πίνακα μας τι να πω..

- 
				Επισκέπτης
Μακάρι παιδιά να πάρει πρωτίστως εσάς που έχετε ήδη περάσει και εμάς που δεν είχαμε την ευκαιρία να δηλώσουμε πέρυσι. Υπάρχουν άτομα το οποίο το αγαπάνε πραγματικά εκεί έξω 

- 
				Επισκέπτης
Γνωρίζει κάποιος να μας πει που έχει σταματήσει η λίστα στην α και στη β κατηγορία ; 

- 
				User100
Εχω την εντύπωση από παλαιότερη δημοσίευση ότι η Β έφτασε στο 460-470 με τους 85 που περιμένουν ήδη χωρίς να είμαι σίγουρος, για την Α δεν γνωρίζω. Αν κάποιος ξέρει με σιγουριά ας μας πει 

- 
				Επισκέπτης
Μέχρι 1930 στην Α και 470 στην Β έχουν περάσει πκε..

- 
				episkeptis1
παιδιά τώρα με τις αυξήσεις τι παίζει? μπήκαν? πόσα είναι καθαρά περίπου? σκέφτομαι να κάνω τα χαρτιά μου αν ξαναβγεί 

- 
				Επισκέπτης
Παιδιά έχει κάποιος κανέναν γνωστό μέσα στο υπουργείο να δώσει κάποια έγκυρη πηγή αν πάρει άτομα ξανά και πότε και αν είναι από τον πίνακα που είναι ενεργός.. ;

- 
				Επισκέπτης
Παιδιά λέτε μέσα Νοέμβρη επιτέλους να καλέσει κόσμο για προσλήψεις από τον πίνακα τον ενεργό.. ;;

Ρε παιδια έχουμε βαρεθει να βλέπουμε να τσκαωνεστε για το απο ποιον πίνακα θα πάρουν άτομα. Ο καθενας έχει το συμφέρον του και λέει πυι θέλει. Μην ρωτατε αν υπάρχει κάποιος μέσα απο το αρχηγειο που να ξέρει. Δεν ξέρει κανείς και όποιος ισχυριζεται το αντίθετο είναι τρολλ. Ο πατέρας ενός γνωστού μου είναι μεσα στο αρχηγείο και την μια μου λέει θα βγάλει νεα προκήρυξη αρα και νεο πίνακα και μετά απο 2 βδομάδες μου λέει ότι θα πάρει απο τον ηδη υπάρχον πινακα. Κανείς δεν ξέρει ακόμη. Όπως και να χει συνεχιστε με τις ζωες σας και αν είναι να μπείτε κάποτε, θα μπείτε. Έτσι κι αλλιώς αντικειμενικά όσο ωραία δουλειά και να είναι γοα κάποιους, απο την στιγμή που ΔΕΝ πληρώνει, δεν έχει σημασία αν θα περνάτε καλα ή οχι. Δηλαδή δεν είναι η ονειρική δουλειά απ ολες τις απόψεις. Αυτα απο μενα

- 
				Kl35
Ο πατέρας ενός γνωστού σου που είναι μέσα στο αρχηγείο δεν ξέρει ότι ο χρυσοχοιδης διευκρίνισε ότι θα πάρει από τον πίνακα επιλαχόντων μέχρι αρχές του έτους; Γιατί το ανακοίνωσε μέρες τώρα στις ενώσεις αστυνομικών υπαλλήλων Αχαΐας. Ο καθένας ότι του κατέβει και εσύ μαζί. Ολοι έχετε βαρύγδουπα κονε στο αρχηγείο και μπαίνετε να γράψετε την βλακεία σας. Πριν την γράψετε διαβάστε κάνα άρθρο. Στο παραθέτω να το δείξεις στον πατέρα του γνωστού σουpanos1923 έγραψε: Παρ Οκτ 24, 2025 9:28 pm Ρε παιδια έχουμε βαρεθει να βλέπουμε να τσκαωνεστε για το απο ποιον πίνακα θα πάρουν άτομα. Ο καθενας έχει το συμφέρον του και λέει πυι θέλει. Μην ρωτατε αν υπάρχει κάποιος μέσα απο το αρχηγειο που να ξέρει. Δεν ξέρει κανείς και όποιος ισχυριζεται το αντίθετο είναι τρολλ. Ο πατέρας ενός γνωστού μου είναι μεσα στο αρχηγείο και την μια μου λέει θα βγάλει νεα προκήρυξη αρα και νεο πίνακα και μετά απο 2 βδομάδες μου λέει ότι θα πάρει απο τον ηδη υπάρχον πινακα. Κανείς δεν ξέρει ακόμη. Όπως και να χει συνεχιστε με τις ζωες σας και αν είναι να μπείτε κάποτε, θα μπείτε. Έτσι κι αλλιώς αντικειμενικά όσο ωραία δουλειά και να είναι γοα κάποιους, απο την στιγμή που ΔΕΝ πληρώνει, δεν έχει σημασία αν θα περνάτε καλα ή οχι. Δηλαδή δεν είναι η ονειρική δουλειά απ ολες τις απόψεις. Αυτα απο μενα
https://www.thebest.gr/article/808785-a ... u-dekembri
διάβασε όλο το άρθρο και φιλάκια
- 
				Επισκέπτης
Παιδιά δεν έχει αποφασιστεί ακόμα τι θα γίνει. Εάν δεν έχουμε κάποια νέα μες τον Νοέμβρη, πάει για 26

- 
				Επισκέπτης
- 
				Επισκέπτης
Παίζει να σου γράψει καμία πίπα του τύπου ότι ο πατέρας του είπε ότι του είπε ο Χρυσοχοΐδης ότι αυτό το άρθρο δεν ίσχυε φααααπ.Kl35 έγραψε: Σάβ Οκτ 25, 2025 2:19 pmΟ πατέρας ενός γνωστού σου που είναι μέσα στο αρχηγείο δεν ξέρει ότι ο χρυσοχοιδης διευκρίνισε ότι θα πάρει από τον πίνακα επιλαχόντων μέχρι αρχές του έτους; Γιατί το ανακοίνωσε μέρες τώρα στις ενώσεις αστυνομικών υπαλλήλων Αχαΐας. Ο καθένας ότι του κατέβει και εσύ μαζί. Ολοι έχετε βαρύγδουπα κονε στο αρχηγείο και μπαίνετε να γράψετε την βλακεία σας. Πριν την γράψετε διαβάστε κάνα άρθρο. Στο παραθέτω να το δείξεις στον πατέρα του γνωστού σουpanos1923 έγραψε: Παρ Οκτ 24, 2025 9:28 pm Ρε παιδια έχουμε βαρεθει να βλέπουμε να τσκαωνεστε για το απο ποιον πίνακα θα πάρουν άτομα. Ο καθενας έχει το συμφέρον του και λέει πυι θέλει. Μην ρωτατε αν υπάρχει κάποιος μέσα απο το αρχηγειο που να ξέρει. Δεν ξέρει κανείς και όποιος ισχυριζεται το αντίθετο είναι τρολλ. Ο πατέρας ενός γνωστού μου είναι μεσα στο αρχηγείο και την μια μου λέει θα βγάλει νεα
https://www.thebest.gr/article/808785-a ... u-dekembri
διάβασε όλο το άρθρο και φιλάκια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες