Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Αύγ 12, 2025 11:24 am
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 01, 2025 11:51 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 01, 2025 11:08 pm Αυτό το παραμύθι με τους εφ του 2019 σταματήστε το γιατί παραπληροφορειτε,  δείτε την απόφαση μονιμοποίησης τους (φεκ που εχει δημοσιευθεί)να δείτε πως ειναι πάνω απο 1300 άτομα. Μην ακούτε τον καθενα 

Το έχω δει αυτό αδερφέ απλά δεν ισχύει από την έννοια ότι μπορούν να κάνουν ότι γουστάρουν εδώ κάνουν αλλά και άλλα. Ο αριθμός είναι ψευδής, έχω ρωτήσει άτομο μέσα από το υπουργείο προστασίας του Πολίτη και με έχει διαβεβαιώσει ότι έχει φύγει από αυτή την σειρά πάνω από το ένα τρίτο. Δηλαδή πάνω από 500 άτομα. Και θα μου πεις γιατί να πουν ψέματα? Για να δείξουν ότι αυτοί που πήραν καθίσουν και ότι αξίζει η αστυνομία πολύ απλά. Προπαγάνδα όπως κάνουν 6 χρόνια τώρα και θα συνεχίσουν να κάνουν, όπως κάνανε την περίοδο του κόβιντ με το θρομβοεμβολιο.

ΜΗ ΛΕΣ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ..ΣΤΟ ΦΕΚ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ?ΠΑΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ..ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ.ΝΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ..ΟΧΙ 1/3 ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ Ο ΤΥΠΟΣ..ΘΑ ΜΑΣ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΑ ΜΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ..

Σοβαρέψου ρε τι γράφεις? Φέτος έχουν φύγει 1500 αστυνομικοί και έρχονται άλλες 400 παραιτήσεις. Επίσης από τους 1500 του 19 έφυγε το 1/3 αυτό είναι 100% έγκυρο. 
Επισκέπτης

100% έγκυρο θα είναι αν υπάρχει κάποιο έγγραφο κάτι επίσημο. Έτσι απλά είναι λόγια του αέρα. Τέλος πάντων έχουμε ακόμα μέχρι Αύγουστο-Σεπτέμβριο του 2026 όλο και κάποιους θα φωνάξουν από τον πίνακα.
Επισκέπτης

Λέτε να κάνουν και άλλο σχολείο για τα τα 85 άτομα που έχουν περάσει;
Kwstka

Δημοσίευση από Kwstka »

Παιδιά ξέρετε στις υγειονομικές εξετάσεις μπορούν να σε κόψουν αν δουν ότι έχεις κοπάσει φάρμακα για άγχος παλιότερα;

Kwstka

Δημοσίευση από Kwstka »

Εχει πάρει ήθελα να γράψω

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Αύγ 12, 2025 2:52 pm 100% έγκυρο θα είναι αν υπάρχει κάποιο έγγραφο κάτι επίσημο. Έτσι απλά είναι λόγια του αέρα. Τέλος πάντων έχουμε ακόμα μέχρι Αύγουστο-Σεπτέμβριο του 2026 όλο και κάποιους θα φωνάξουν από τον πίνακα.

Εκατοντάδες παραιτήσεις εν ενεργεία Αστυνομικών - Το φαινόμενο λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις σύμφωνα με Βουλευτή 👇👇
 ανέβηκε πριν δύο ώρες στο police net στο φβ...
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Αύγ 14, 2025 2:31 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Αύγ 12, 2025 2:52 pm 100% έγκυρο θα είναι αν υπάρχει κάποιο έγγραφο κάτι επίσημο. Έτσι απλά είναι λόγια του αέρα. Τέλος πάντων έχουμε ακόμα μέχρι Αύγουστο-Σεπτέμβριο του 2026 όλο και κάποιους θα φωνάξουν από τον πίνακα.

Εκατοντάδες παραιτήσεις εν ενεργεία Αστυνομικών - Το φαινόμενο λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις σύμφωνα με Βουλευτή 👇👇

Ωχχχ τώρα δεν λέμε εξυπνάδες? Ξεφτιλιστηκαμε? Μην γράφεται χωρίς να ξέρετε, ξέρω ότι είναι τρολοφορουμ αλλά επειδή κάποιοι μπαίνουν όντως για να μάθουν πληροφορίες από άτομα που όντως ξέρουν τουλάχιστον μην παραπληροφορειτε γιατί γίνεστε οριακά επικίνδυνοι!!!!

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Αύγ 15, 2025 11:51 am
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Αύγ 14, 2025 6:30 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Αύγ 14, 2025 2:31 pm

Ωχχχ τώρα δεν λέμε εξυπνάδες? Ξεφτιλιστηκαμε? Μην γράφεται χωρίς να ξέρετε, ξέρω ότι είναι τρολοφορουμ αλλά επειδή κάποιοι μπαίνουν όντως για να μάθουν πληροφορίες από άτομα που όντως ξέρουν τουλάχιστον μην παραπληροφορειτε γιατί γίνεστε οριακά επικίνδυνοι!!!!

Καλά εσένα σου λείπουν βίδες. Τέλος πάντων, εγώ προσωπικά ήθελα αποδείξεις για τα λεγόμενα, τίποτα άλλο. Ούτε αποστόμωσες κανέναν ούτε τίποτα. Εμένα με ενδιαφέρει να πάρει άτομα γενικά τώρα αν παραιτούνται οκ τι να κάνουμε. Καμια παραπληροφόρηση δεν κάνουμε επειδή ζητάμε αποδείξεις κι όχι απλά λόγια από κάποιον ανώνυμο σε ένα φόρουμ παραπληροφορούμε; Εσύ απλά καιγόσουν να αποδείξεις ότι έχεις δίκιο, οκ και τι έγινε τώρα; 

Btw μάλλον ετοιμάζονται να πάρουν ειδικούς φρουρούς, 

https://www.efsyn.gr/ellada/koinonia/48 ... oi-eidikoi
Επισκέπτης

Από τον πίνακα που έχει τώρα;
Ronald2

Δημοσίευση από Ronald2 »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Αύγ 15, 2025 11:53 am
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Αύγ 15, 2025 11:51 am
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Αύγ 14, 2025 6:30 pm

Καλά εσένα σου λείπουν βίδες. Τέλος πάντων, εγώ προσωπικά ήθελα αποδείξεις για τα λεγόμενα, τίποτα άλλο. Ούτε αποστόμωσες κανέναν ούτε τίποτα. Εμένα με ενδιαφέρει να πάρει άτομα γενικά τώρα αν παραιτούνται οκ τι να κάνουμε. Καμια παραπληροφόρηση δεν κάνουμε επειδή ζητάμε αποδείξεις κι όχι απλά λόγια από κάποιον ανώνυμο σε ένα φόρουμ παραπληροφορούμε; Εσύ απλά καιγόσουν να αποδείξεις ότι έχεις δίκιο, οκ και τι έγινε τώρα; 

Btw μάλλον ετοιμάζονται να πάρουν ειδικούς φρουρούς, 

https://www.efsyn.gr/ellada/koinonia/48 ... oi-eidikoi

Δεν θα πάρουν, ήταν να βγει προκήρυξη από τον Φεβρουάριο αλλά κάλυψε τις θέσεις με τους ήδη υπάρχοντες στο σώμα. 🤷?+? Άσε που είναι άφαντοι, όποιος μένει Αθήνα το βλέπει. Στατικό ρόλο έχουν και κυρίως άφαντοι εκεί που μπορεί να παίξει το "έγκλημα". Λαικιστην πέρα από την ορθοστασία, λούφα την βγάζουν 

Επισκέπτης

Ότι είναι να πάει θα πάρει από τον πίνακα του Μαΐου μόνο δεν θεωρώ ότι θα υπάρξει κάτι άλλο 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Αύγ 16, 2025 5:55 pm Ότι είναι να πάει θα πάρει από τον πίνακα του Μαΐου μόνο δεν θεωρώ ότι θα υπάρξει κάτι άλλο 

Έχει άφθονο κόσμο να πάρει αν θελήσει από εκεί.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Αύγ 16, 2025 5:55 pm Ότι είναι να πάει θα πάρει από τον πίνακα του Μαΐου μόνο δεν θεωρώ ότι θα υπάρξει κάτι άλλο 

Εννοείς από τον πίνακα που ισχύει μέχρι το 2026?

Επισκέπτης

Το θέμα είναι θα πάρει άλλα άτομα ή αυτούς του 85 τους περάσανε έτσι πκε.
Επισης από τον πίνακα θα βγάλουν άλλες εξετάσεις πκε;

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Αύγ 17, 2025 5:41 pm Το θέμα είναι θα πάρει άλλα άτομα ή αυτούς του 85 τους περάσανε έτσι πκε.
Επισης από τον πίνακα θα βγάλουν άλλες εξετάσεις πκε;

Αν ζητήσει κόσμο θα πάρει αυτούς του 85 ρε αδερφέ το εννοείς? Γενικώς αν θέλει άλλο κόσμο θα πάρει από τον πίνακα.

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες