Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Giannhs2000

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Δημοσίευση από Giannhs2000 »

Καλημέρα σας εγώ ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει εδώ μέσα  κάποιο παιδί που έχει τελειώσει σάεκ ιδιωτικό στέλεχος ασφαλείας προσώπων και υποδομών με την πιστοποίηση στον εοππεπ και να του μέτρησαν τα μόρια.
 Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Παιδιά κανένα νέο ;
Επισκέπτης

Κάτι ακούγεται για το 26, ισχύει;
Επισκέπτης

Δεν ισχύει τίποτα. 
Bhtas

Δημοσίευση από Bhtas »

Giannhs2000 έγραψε: Πέμ Ιούλ 24, 2025 10:34 am Καλημέρα σας εγώ ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει εδώ μέσα  κάποιο παιδί που έχει τελειώσει σάεκ ιδιωτικό στέλεχος ασφαλείας προσώπων και υποδομών με την πιστοποίηση στον εοππεπ και να του μέτρησαν τα μόρια.
 Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Αυτά συμβαίνουν γιατί δεν διαβάζετε προσεκτικά τις προκηρύξεις.

Το έλεγε μέσα ότι δεν παίρνει μόρια το ιδιωτικό ΙΕΚ.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Αύγ 05, 2025 5:07 pm Δεν ισχύει τίποτα. 

Τι δεν ισχύει ρε γιατί παραπληροφορεις ενώ δεν ξέρεις?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 06, 2025 12:46 am

Εσύ ρώτησες, εγώ απάντησα. Τώρα εάν σε πονάει η αλήθεια είναι δικό σου πρόβλημα. 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 06, 2025 11:10 am

Εσύ ρώτησες, εγώ απάντησα. Τώρα εάν σε πονάει η αλήθεια είναι δικό σου πρόβλημα. 

Εμένα προσωπικά δεν με πονάει καθόλου. Μάλλον εσένα πονάει από την στιγμή που γράφεις κάτι που δεν ισχύει.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 06, 2025 12:31 pm

Εμένα προσωπικά δεν με πονάει καθόλου. Μάλλον εσένα πονάει από την στιγμή που γράφεις κάτι που δεν ισχύει.

Εγώ δεν πονάω καθόλου. Μήνας μπει, μήνας βγει ο μισθός μπαίνει στο λογαριασμό μου, κάτι που δεν πρόκειται να γίνει με εσένα. 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 06, 2025 4:26 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 06, 2025 12:31 pm

Εγώ δεν πονάω καθόλου. Μήνας μπει, μήνας βγει ο μισθός μπαίνει στο λογαριασμό μου, κάτι που δεν πρόκειται να γίνει με εσένα. 

Και που ξέρεις αν εγώ πληρώνομαι ή όχι ρε επαγγελματία άνεργε. Εσύ δεν είσαι στην αστυνομία με καμία Παναγία είσαι ένας αργοσχολος πού γράφει αερολογιες σε ένα ανώνυμο φόρουμ.
Επισκέπτης

Μην του δίνεται σημασία είναι ένας βλάκας που γράφει συνεχώς αρνητικά και βρίζει τους πάντες. Όσοι έχετε περάσει ΠΚΕ θα μπείτε το νέο έτος επιτόπου και θα πάρει και άλλο κόσμο. Τα ζώα δεν χρειάζεται να λογίζονται.

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Αύγ 05, 2025 3:05 pm Κάτι ακούγεται για το 26, ισχύει;

Το 2026 θα μας πάρουν αυτούς που περάσανε πκε τον Μάιο;

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 06, 2025 6:41 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Αύγ 05, 2025 3:05 pm Κάτι ακούγεται για το 26, ισχύει;

Το 2026 θα μας πάρουν αυτούς που περάσανε πκε τον Μάιο;

ΝΑΙ 

Επισκέπτης

Έχουμε πολύ μέλλον ακόμα τέλεια ωραία λογική αυτή πάντως 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 01, 2025 11:51 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 01, 2025 11:08 pm Αυτό το παραμύθι με τους εφ του 2019 σταματήστε το γιατί παραπληροφορειτε,  δείτε την απόφαση μονιμοποίησης τους (φεκ που εχει δημοσιευθεί)να δείτε πως ειναι πάνω απο 1300 άτομα. Μην ακούτε τον καθενα 

Το έχω δει αυτό αδερφέ απλά δεν ισχύει από την έννοια ότι μπορούν να κάνουν ότι γουστάρουν εδώ κάνουν αλλά και άλλα. Ο αριθμός είναι ψευδής, έχω ρωτήσει άτομο μέσα από το υπουργείο προστασίας του Πολίτη και με έχει διαβεβαιώσει ότι έχει φύγει από αυτή την σειρά πάνω από το ένα τρίτο. Δηλαδή πάνω από 500 άτομα. Και θα μου πεις γιατί να πουν ψέματα? Για να δείξουν ότι αυτοί που πήραν καθίσουν και ότι αξίζει η αστυνομία πολύ απλά. Προπαγάνδα όπως κάνουν 6 χρόνια τώρα και θα συνεχίσουν να κάνουν, όπως κάνανε την περίοδο του κόβιντ με το θρομβοεμβολιο.

ΜΗ ΛΕΣ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ..ΣΤΟ ΦΕΚ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ?ΠΑΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ..ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ.ΝΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ..ΟΧΙ 1/3 ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ Ο ΤΥΠΟΣ..ΘΑ ΜΑΣ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΑ ΜΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες