Σοβαρέψου ρε τι γράφεις? Φέτος έχουν φύγει 1500 αστυνομικοί και έρχονται άλλες 400 παραιτήσεις. Επίσης από τους 1500 του 19 έφυγε το 1/3 αυτό είναι 100% έγκυρο.Επισκέπτης έγραψε: Τρί Αύγ 12, 2025 11:24 amΜΗ ΛΕΣ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ..ΣΤΟ ΦΕΚ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ?ΠΑΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ..ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ.ΝΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ..ΟΧΙ 1/3 ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ Ο ΤΥΠΟΣ..ΘΑ ΜΑΣ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΑ ΜΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ..Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 01, 2025 11:51 pmΤο έχω δει αυτό αδερφέ απλά δεν ισχύει από την έννοια ότι μπορούν να κάνουν ότι γουστάρουν εδώ κάνουν αλλά και άλλα. Ο αριθμός είναι ψευδής, έχω ρωτήσει άτομο μέσα από το υπουργείο προστασίας του Πολίτη και με έχει διαβεβαιώσει ότι έχει φύγει από αυτή την σειρά πάνω από το ένα τρίτο. Δηλαδή πάνω από 500 άτομα. Και θα μου πεις γιατί να πουν ψέματα? Για να δείξουν ότι αυτοί που πήραν καθίσουν και ότι αξίζει η αστυνομία πολύ απλά. Προπαγάνδα όπως κάνουν 6 χρόνια τώρα και θα συνεχίσουν να κάνουν, όπως κάνανε την περίοδο του κόβιντ με το θρομβοεμβολιο.
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
100% έγκυρο θα είναι αν υπάρχει κάποιο έγγραφο κάτι επίσημο. Έτσι απλά είναι λόγια του αέρα. Τέλος πάντων έχουμε ακόμα μέχρι Αύγουστο-Σεπτέμβριο του 2026 όλο και κάποιους θα φωνάξουν από τον πίνακα.
Λέτε να κάνουν και άλλο σχολείο για τα τα 85 άτομα που έχουν περάσει;
Παιδιά ξέρετε στις υγειονομικές εξετάσεις μπορούν να σε κόψουν αν δουν ότι έχεις κοπάσει φάρμακα για άγχος παλιότερα;
Εκατοντάδες παραιτήσεις εν ενεργεία Αστυνομικών - Το φαινόμενο λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις σύμφωνα με Βουλευτή
ανέβηκε πριν δύο ώρες στο police net στο φβ...
Ωχχχ τώρα δεν λέμε εξυπνάδες? Ξεφτιλιστηκαμε? Μην γράφεται χωρίς να ξέρετε, ξέρω ότι είναι τρολοφορουμ αλλά επειδή κάποιοι μπαίνουν όντως για να μάθουν πληροφορίες από άτομα που όντως ξέρουν τουλάχιστον μην παραπληροφορειτε γιατί γίνεστε οριακά επικίνδυνοι!!!!
Btw μάλλον ετοιμάζονται να πάρουν ειδικούς φρουρούς,Επισκέπτης έγραψε: Παρ Αύγ 15, 2025 11:51 amΚαλά εσένα σου λείπουν βίδες. Τέλος πάντων, εγώ προσωπικά ήθελα αποδείξεις για τα λεγόμενα, τίποτα άλλο. Ούτε αποστόμωσες κανέναν ούτε τίποτα. Εμένα με ενδιαφέρει να πάρει άτομα γενικά τώρα αν παραιτούνται οκ τι να κάνουμε. Καμια παραπληροφόρηση δεν κάνουμε επειδή ζητάμε αποδείξεις κι όχι απλά λόγια από κάποιον ανώνυμο σε ένα φόρουμ παραπληροφορούμε; Εσύ απλά καιγόσουν να αποδείξεις ότι έχεις δίκιο, οκ και τι έγινε τώρα;Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Αύγ 14, 2025 6:30 pmΩχχχ τώρα δεν λέμε εξυπνάδες? Ξεφτιλιστηκαμε? Μην γράφεται χωρίς να ξέρετε, ξέρω ότι είναι τρολοφορουμ αλλά επειδή κάποιοι μπαίνουν όντως για να μάθουν πληροφορίες από άτομα που όντως ξέρουν τουλάχιστον μην παραπληροφορειτε γιατί γίνεστε οριακά επικίνδυνοι!!!!
https://www.efsyn.gr/ellada/koinonia/48 ... oi-eidikoi
Δεν θα πάρουν, ήταν να βγει προκήρυξη από τον Φεβρουάριο αλλά κάλυψε τις θέσεις με τους ήδη υπάρχοντες στο σώμα.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Αύγ 15, 2025 11:53 amBtw μάλλον ετοιμάζονται να πάρουν ειδικούς φρουρούς,Επισκέπτης έγραψε: Παρ Αύγ 15, 2025 11:51 amΚαλά εσένα σου λείπουν βίδες. Τέλος πάντων, εγώ προσωπικά ήθελα αποδείξεις για τα λεγόμενα, τίποτα άλλο. Ούτε αποστόμωσες κανέναν ούτε τίποτα. Εμένα με ενδιαφέρει να πάρει άτομα γενικά τώρα αν παραιτούνται οκ τι να κάνουμε. Καμια παραπληροφόρηση δεν κάνουμε επειδή ζητάμε αποδείξεις κι όχι απλά λόγια από κάποιον ανώνυμο σε ένα φόρουμ παραπληροφορούμε; Εσύ απλά καιγόσουν να αποδείξεις ότι έχεις δίκιο, οκ και τι έγινε τώρα;Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Αύγ 14, 2025 6:30 pm
Ωχχχ τώρα δεν λέμε εξυπνάδες? Ξεφτιλιστηκαμε? Μην γράφεται χωρίς να ξέρετε, ξέρω ότι είναι τρολοφορουμ αλλά επειδή κάποιοι μπαίνουν όντως για να μάθουν πληροφορίες από άτομα που όντως ξέρουν τουλάχιστον μην παραπληροφορειτε γιατί γίνεστε οριακά επικίνδυνοι!!!!
https://www.efsyn.gr/ellada/koinonia/48 ... oi-eidikoi
Ότι είναι να πάει θα πάρει από τον πίνακα του Μαΐου μόνο δεν θεωρώ ότι θα υπάρξει κάτι άλλο
Το θέμα είναι θα πάρει άλλα άτομα ή αυτούς του 85 τους περάσανε έτσι πκε.
Επισης από τον πίνακα θα βγάλουν άλλες εξετάσεις πκε;
Επισης από τον πίνακα θα βγάλουν άλλες εξετάσεις πκε;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: PLC2025 και 3 επισκέπτες